"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

ne zamandır yazmıyordum ama sürekli takip ediyorum arkadaşlar mizgin ve diğer çocuklarımızın güzel haberlerini hasretle bekliyorum ilgilenen arkadaşlara teşekkürler a.s.

sizlerin takip ettiğinizden emin olduğum için her gittiğimde< tüm kk daki arkadaşların selamları ve dualar sizinle> diyorum.onlarda sizler hep selam yolluyor çok teşekkür ediyorlar,dualarımızın kabul olması için duacılar.
şu an hastanede olan Mizgin.Eylül Duru ilaç alıp eve gidiyor bu hafta yanılmıyorsam tekrar gelip gidecekler sağlığı şükür iyiymiş.Delil bugün geldi Ankara da ama hastaneye yarın gelecekler.
Mizgin in durumunu yukarda yazmıştım:a.sa.s.:nazar:
sağlık ve sevgiyle kalın

selam,biz dün kızımla Mizgin deydik,herzaman olduğu gibi yine selam ve dualarınızı ilettim.Arkadaşlar Mizgin için kan arayışı devam ediyor,trombosit,granülosit için 0 rh+ kana ihtiyaç var.Kan borçları için kan gurubu önemli değil,desteklerinizi bekliyoruz.
Ziyarete gelmek isteyen arkadaşlar düdüklüde yemek yapabilirsiniz ama baharat koymamanız gerekiyor.iyi pişirilmiş her yemek serbest.Bu arada Mizgin hastane yemeklerini pek yiyemiyor,ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
Sizlere çok selamları vara.s.:nazar:

selam,biz dün kızımla Mizgin deydik,herzaman olduğu gibi yine selam ve dualarınızı ilettim.Arkadaşlar Mizgin için kan arayışı devam ediyor,trombosit,granülosit için 0 rh+ kana ihtiyaç var.Kan borçları için kan gurubu önemli değil,desteklerinizi bekliyoruz.
Ziyarete gelmek isteyen arkadaşlar düdüklüde yemek yapabilirsiniz ama baharat koymamanız gerekiyor.iyi pişirilmiş her yemek serbest.Bu arada Mizgin hastane yemeklerini pek yiyemiyor,ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
Sizlere çok selamları vara.s.:nazar:
aleykumselam arkadasim getiren goturen sagolsun
mizginimiz ve diger cocuklarimiza allah cabuk iyilesip hepsinin yuvalarina evlerine guzel odalarina donmelerine nasiip etsin insallah

aleykumselam arkadasim getiren goturen sagolsun
mizginimiz ve diger cocuklarimiza allah cabuk iyilesip hepsinin yuvalarina evlerine guzel odalarina donmelerine nasiip etsin insallah

evet canım,dualarımız onlarla...iyileşecekler onlar bize gelecekler...Bu aralar tekrar gideceğiz.Yine selam ve dualalarınızla...a.sa.s.:nazar::enbuyukkk:

selam bugün kızım rahatsızlandığı için Mizgin e gidemedik,kısmetse yarın gideceğiz,sağlık ve sevgiyle kalına.s.

gnydn010zx8.jpg

Fiyuce lerde olmayınca artık kan verme olayıda bittti gibi oldu sanki.:uhm:Hiç sayfaya katılanda olmuyor.:sm_confused:Koca Ankara da konuyla ilgilenen çıkmıyor mu hiç?:a015:Onların mutlaka kana ihtiyaçları,en azından borçları vardır.:1hug:Bu sayfayı daha işlek hale getirmemiz gerek..a.s.Bi çözüm üretmeliyiz diye düşünüyorum..a.s. a.s.

selam bugün kızım rahatsızlandığı için Mizgin e gidemedik,kısmetse yarın gideceğiz,sağlık ve sevgiyle kalına.s.

a.s.GECMİŞ OLSUN ABLAM KIZINAA
GİDERSEN BİZDEN SELAM SOYLE opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
DUA DA BAŞKA ELİMDEN NE GELİRKİ DUA EDİYORUM ABLAM ALLAH AİLESİNE YARDIM ETSİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Fiyuce lerde olmayınca artık kan verme olayıda bittti gibi oldu sanki.:uhm:Hiç sayfaya katılanda olmuyor.:sm_confused:Koca Ankara da konuyla ilgilenen çıkmıyor mu hiç?:a015:Onların mutlaka kana ihtiyaçları,en azından borçları vardır.:1hug:Bu sayfayı daha işlek hale getirmemiz gerek..a.s.Bi çözüm üretmeliyiz diye düşünüyorum..a.s. a.s.

evet konuya dikkat çekmek için yazıyorum,bu aralar giden yok,kana ihtiyaçları var,borçlarıda var.Biliyorsunuz borç için her kan grubu oluyor,ilgilenmenizi bekliyurz.Ayrıca Mizgin e tekrar GRANÜLOSİT VE TROMBOSİT veriliyor,tedavi için gerekli.Ben gidip geldikçe selam ve dualarınızı götürüyorum,ama gidip bir nasılsınız demek çok önemli arkadaşlar.Baştaki ilginin devamını bekliyoruz.
Sağlık ve sevgiyle kalın

evet biz dün Mizgin deydik,yine sizlerin dualarını ve selamlarınızı götürdük,onlardanda sizlere çok selam var,dualarımızın kabulü için onlarda duacılar.Size KAN İÇİN HABER VERDİM BEKLİYORUZ.Öğrenciler tatile gitti biliyorsunuz sevgili hanımlar hadi destek verin:kızgın:

evet konuya dikkat çekmek için yazıyorum,bu aralar giden yok,kana ihtiyaçları var,borçlarıda var.Biliyorsunuz borç için her kan grubu oluyor,ilgilenmenizi bekliyurz.Ayrıca Mizgin e tekrar GRANÜLOSıT VE TROMBOSıT veriliyor,tedavi için gerekli.Ben gidip geldikçe selam ve dualarınızı götürüyorum,ama gidip bir nasılsınız demek çok önemli arkadaşlar.Baştaki ilginin devamını bekliyoruz.
Sağlık ve sevgiyle kalın

Bizler zaten face dende,MSN lerdende birebir ilgiliyiza.sa.s Ben gidenlerden hiç kan veren olmuyor mu onu merak ettim.:uhm:a.s.

HACETTEPE ÜNıVERSıTESı HASTANESıNDE YATMAKTA OLAN RIZA AYDIN ADINDAKı KÜÇÜK BıR ÇOCUĞUN BAĞIŞIKLIK SıSTEMı ıFLAS ETMıŞ DURUMDA, ŞUANDA YOĞUN BAKIMDA VE ACıL OLARAK HERHANGı BıR KAN GRUBUNDAN KANA ıHTıYAÇ DUYUYOR. BABASI ERCAN AYDININ TELEFON NUMARASI: 0505 366 04 16 YARDIMCI OLABıLECEK ARKADAŞLARIMIZIN ARAMALARINI RıCA EDıYORUM.

Arkadaşlar...Eylül Duru nun annesi Ceyda nın notudur..ılgilenenlere duyurulur.. a.s. a.s.

a.s.GECMİŞ OLSUN ABLAM KIZINAA
GİDERSEN BİZDEN SELAM SOYLE opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
DUA DA BAŞKA ELİMDEN NE GELİRKİ DUA EDİYORUM ABLAM ALLAH AİLESİNE YARDIM ETSİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

SAĞOL CANISIM,PAZARTESİ GİTTİK,YARIN KISMETSE DİLEK52 ARKADAŞIMIZLA BİRLİKTE GİDECEĞİZ.SELAM VE DUALARINIZI GÖTÜRÜYORUM,SENİNDE SÖYLEDİM,ONLARDA SANA SÖYLEDİLER...YARIN GENE SÖYLERİM kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3a.s.

Bizler zaten face dende,MSN lerdende birebir ilgiliyiza.sa.s Ben gidenlerden hiç kan veren olmuyor mu onu merak ettim.:uhm:a.s.

onlara şu an granülosit ve trombosit gerekiyor.o yüzden O rh+ kan lazım,alınan veriliyor canısım ama gelen az,kimisinin damarı uymuyor..Öğrenciler gittiği için gelenler az

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNDE YATMAKTA OLAN RIZA AYDIN ADINDAKİ KÜÇÜK BİR ÇOCUĞUN BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ İFLAS ETMİŞ DURUMDA, ŞUANDA YOĞUN BAKIMDA VE ACİL OLARAK HERHANGİ BİR KAN GRUBUNDAN KANA İHTİYAÇ DUYUYOR. BABASI ERCAN AYDININ TELEFON NUMARASI: 0505 366 04 16 YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARIMIZIN ARAMALARINI RİCA EDİYORUM.

Arkadaşlar...Eylül Duru nun annesi Ceyda nın notudur..İlgilenenlere duyurulur.. a.s. a.s.

canım mail olarak yolladın mı?sen yolladıysan benim yollamama gerek yok,çünkü arkadaşlar aynıa.sa.s.:nazar:

canım üye olduğum ilk günlerden beri <yardım melekleri köşesi>nin kk ya girer girmez oması için düzenleme yapılmasını yazıyorum,geçenlerde kazene onun açtığı başlıkta bu durumu yazdım,o da öneriyi yerinde bulduğunu yazdı ama şu ana kadar bir girişim yok.:1no2:

Arkadaşlar Mizgin'e acil granülosit lazım...Bi şekilde elimizde 3-5 verici olması gerekiyor.
Bunun için de öncelikle hacettepe hastanesi kan bankasında tahlil yapılmalı kan verebileceğine dahil...
Öncelikli koşullar damarlar sağlam olmalı,3gün boyunca ağrı kesici vs ilaç kullanmamış alkol almamış olmalı, yaklasık 1 yıldır kulak burun piercing yaptırmamıiş dövme yaptırmamış olmalı.
eğer bu koşulları sağlıyorsanız suan en ufak gribal vb hastalıgınız yoksa lütfen bana ulaşın kardeşimize kan verebilecek kişilere ihtiyacımız var.
Ankaradayım ve koşulları sağlıyorum diyorsanız hafta içi mesai saatleri içerisinde sizinle hacettepe hastanesi çocuk acil önünde bulusabilir sizi hastayla ve ailesiyle tanıştırabilirim.Bana 1gun onceden haber vermeniz yeterli...Her gun mutlaka facebook açık msjlarınızı görebilirim.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Mizgin e ait bilgiler grup sayfamızda yazmakta...

Firuze den gelmiş arkadaşlar..a.s.a.s.

MerhabaLar,
yeni dünyaya gözLerini açmış ve savaşmaya erken başLamış bir bebek için;

AB RH Negatif kan'a ihtiyaç duymaktayız ..

iLgiLenebiLecekLerin

0 541 326 30 04 ten ınanç UysaL a uLaşmaLarını rica ederiz

Bu da Ankara da arkadaşlar..Daha fazla bilgi verilmemiş ama ulaşmak isteyen için telefon mevcut zaten..a.s.a.s.

Kusura bakmayın yzamıyorum kac zamandır ama takipteim...faceten msjlarımı görüyordur üye olanlar...
cuma anca gidebildim hastaneye...stajım basladı paztsi gunu...cuma zaten sınavlar yni btmisti.. gerçekten çok yogunum...

cuma hastanedeydim...ahmet abiyle 1-2saat oturduk mizgini gördüm...sonra ceydalar ordaymıs onları gördüm...
mizginin durum aynı bi gelisme yok..kan aranıyor iste..tum arkdslarımız sehir dısında ortada kaldık okul zamanı bulmak cok daha kolay..bi arkdsımı götürdüm cuma granulosit icin damar uydu pztrsi sonucu alıcaz...trombosite de bi ben varım iste..söyledim ahmet abiye borc yapıcanıza beni arayın diye..drdan zorla izin almıstım biliyorsunuz... yapacak bisi yok kimse kalmadı gercekten... bakalım umarım arkdsın kan degerleri iyi cıkar bi tane granulosit olacak elimizde böylece...

bu arada pers gununden beri mi ne ceydalar ankda...tesadüfen haberim oldu... beyni enfeksiyon mu kapmıs de duruş :KK43: canım benm dayanamadım 4-5gundur uyuyor dedi ceyda... yürüyemiyormus...drların dedigi kan degerleri normal ama işte beyin kaptıysa gene temzleriz demsler de tek korkuları iliğe kanser bulaşma ihtimali...eger böyle bisey olursa mizgin gibi agır tedavi baslanacakmış... normalde degerleri cok iyi ya düşme ve sorun yasama ihtimalleri cok yuksek olurmus boyle bisi olursa..
ceydanın iligi %60 uyuyormus drlar deneyeceklermis ceydanın iligini son care olarak... aglamamak icin cidden zor durdum...
ordan alperene gectm o bya iyi durumda tesellimiz suan o...
birazdan ceydayı arıcam durum nasıl ogrenicem...
bu arada mizgin arkdsm pınardan bi istekte bulundu..o bikac gun sehir dısında olucak sonra halletmeye calısıcak...
simdi acık yazıyorum kusura bakmayn...ögrenciyiz ve ay sonu zor denkleşiyor...maaşı olan maddi durumu iyi ablalarımızdan bi ricam olucak...arkdsm halletmeye calısıcam dedi ama..
mizgine bikaç kapri yazlık ve tshirt lazımmıs...oda cok sıcak... kalın olmayacak ince kolsuz da olabilr dedi 36beden giyiyormus.. kapri tshirt vs istedi...
bi şekilde halletmeye calısıcaz ama giden olursa 1-2götürrse yanında iyi olur.. benim belimi dogrultmam bu ara cidden zor da:KK43::KK43:

başka bi gelişme yok...tlfn numaram var hilal ablada.. aysel ablada da var..olmadı facebooktan zatwen ulasırsınız ok..foruma zor giriyorum cidden ahtapot gibiyim kusura bakmayın olur mu... ama takipteyim...
24temmuz-1agustos arası ank dısında olucam sadece... onun dısında buralardayım..
görüsürüz

X