Kusura bakmayın yzamıyorum kac zamandır ama takipteim...faceten msjlarımı görüyordur üye olanlar...
cuma anca gidebildim hastaneye...stajım basladı paztsi gunu...cuma zaten sınavlar yni btmisti.. gerçekten çok yogunum...
cuma hastanedeydim...ahmet abiyle 1-2saat oturduk mizgini gördüm...sonra ceydalar ordaymıs onları gördüm...
mizginin durum aynı bi gelisme yok..kan aranıyor iste..tum arkdslarımız sehir dısında ortada kaldık okul zamanı bulmak cok daha kolay..bi arkdsımı götürdüm cuma granulosit icin damar uydu pztrsi sonucu alıcaz...trombosite de bi ben varım iste..söyledim ahmet abiye borc yapıcanıza beni arayın diye..drdan zorla izin almıstım biliyorsunuz... yapacak bisi yok kimse kalmadı gercekten... bakalım umarım arkdsın kan degerleri iyi cıkar bi tane granulosit olacak elimizde böylece...
bu arada pers gununden beri mi ne ceydalar ankda...tesadüfen haberim oldu... beyni enfeksiyon mu kapmıs de duruş
canım benm dayanamadım 4-5gundur uyuyor dedi ceyda... yürüyemiyormus...drların dedigi kan degerleri normal ama işte beyin kaptıysa gene temzleriz demsler de tek korkuları iliğe kanser bulaşma ihtimali...eger böyle bisey olursa mizgin gibi agır tedavi baslanacakmış... normalde degerleri cok iyi ya düşme ve sorun yasama ihtimalleri cok yuksek olurmus boyle bisi olursa..
ceydanın iligi %60 uyuyormus drlar deneyeceklermis ceydanın iligini son care olarak... aglamamak icin cidden zor durdum...
ordan alperene gectm o bya iyi durumda tesellimiz suan o...
birazdan ceydayı arıcam durum nasıl ogrenicem...
bu arada mizgin arkdsm pınardan bi istekte bulundu..o bikac gun sehir dısında olucak sonra halletmeye calısıcak...
simdi acık yazıyorum kusura bakmayn...ögrenciyiz ve ay sonu zor denkleşiyor...maaşı olan maddi durumu iyi ablalarımızdan bi ricam olucak...arkdsm halletmeye calısıcam dedi ama..
mizgine bikaç kapri yazlık ve tshirt lazımmıs...oda cok sıcak... kalın olmayacak ince kolsuz da olabilr dedi 36beden giyiyormus.. kapri tshirt vs istedi...
bi şekilde halletmeye calısıcaz ama giden olursa 1-2götürrse yanında iyi olur.. benim belimi dogrultmam bu ara cidden zor da
başka bi gelişme yok...tlfn numaram var hilal ablada.. aysel ablada da var..olmadı facebooktan zatwen ulasırsınız ok..foruma zor giriyorum cidden ahtapot gibiyim kusura bakmayın olur mu... ama takipteyim...
24temmuz-1agustos arası ank dısında olucam sadece... onun dısında buralardayım..
görüsürüz