"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

guzel haberler pespese gelsin darisi diger butun cocuklarin basina insallah
mizgindn selam getiren arkadaslarim aleykumselam ayaklariniza saglik gidiip onlari ziyeret ettiginiz icin
bizdende selamlar soyleyin hepsine duru ya delil e mizgine butun yavrulara
buraya yazmasamda hep ugruyorum bakiyorum ne gibi gelismeler var diyee insallah hep boyle bomba guzel haberler duyalim sizlerden allah hepinizi sagliktan ayirmasin insallah

ablacım ilaçların zamanları koca oda sıkıntı derken uykusu cok duzensiz... kitapları ben götürdüm internet televizyon vakit gecirecegine kitap okuma alıskanlıgı olsun diye:)
normalde sevmezmis kitap okumayı ama romanlar baya hosuna gitmis... suan mizgine kitap okuma alıskanlıgı edindirdigimiz icin bisi demiyoruz uykusuna
hatta yarın sabah ben ertugrul selcuk bi kaç kisi daha hastaneye gidicez... uğurlamayahihoyyyt giderken bi 10tane stephen king romanı bide sparişi var ask-ı memnuyu istedi onu goturucem... durumunun iyi olması cok mutlu etti bizide...antyadaki arkdsımı aradım bilgileri bekliyor..gittikleri gun yollucam...bikac kisiye dha söylicem ordan guvendigim yardımcı olurlar...şu delil'i bi ben göremedim sanırım :) yarın tanısırız artık...
eylül zaten tam cimcime... aşığım valla ona onun gibi kızım olsunnnn
yarın karsılasırız belki...ertugrul 8:30da gidicek esra ben selçuk falan da 9gibi orda oluruz sanırım.. once kitapcıya ugrayacagım icin tam saat veremiyorum ama görüşürüz ordayerimseniben

canım benim kitap okuma alışkanlığının olması çok çok iyi,sağolun ama aralıksız saatlerce okuyup sabaha karşı yatıyormuş,gündüz uykusu geceye benzemez,gündüz okusun,birde yemek yemiyormuş oysa çok dikkatlki olması gerek,sevgiler başarılar

merhab canım,ben <kk daki tüm arkadaşların selamları var,gelenlerden haber bekliyorlar>dedim.Çok sevindiler ve ilgilenen herkese selam söylediler.Dilerim yakında daha iyi haberler alırız.Allah tüm hastalara sağlık,yakınlarına sabır ve güç versin.Dilerim diğer illerdede hastane ziyaretleri başlar.
Sevgilerrrrrrrrrrrrrra.s:1hug:a.s.

Wawwww :lepi: Dünden beri gelememiştim foruma, gelir gelmez baktığım ilk yer burası ve bu ne güzel bir haber çok mutlu oldum çokkkk:teytey:

amiiin amiin insallah canim sagol aleykumselam getiren goturen sagolsun
bak yarinda ugurlamaya gidecekler gencler afferin hepsine
insallah antalyadanda haberlesiriz guzel haberler aliriz ve diger cocuklarinda iyilesip nakil olmaya gittigini duyariz hadi bakalim heycanlandim yaa
evet butun illerde boyle cocuklarimiza destek ve dualarimiz baslar insallah ve hep guzel sonuclar cikar ortaya
ben gelecegimizden umutluyum artik boyle duyarli guzel insanlar melekler oldukca yarindan korkmuyorum buraya ugrayan yazan herkezi cok seviyorum

arkadaşlar Mizgin le msn de görüştük,direk eve gidiyorlarmış,gelince doktorlar muayne edip Antalya ya yollayacaklarmış.
Biz bugün gidemedik,gençler gitmişler sağolsunlar...a.sDilerim tüm illerde hasta ziyaretleri yaygınlaşır,sevgilera.s:1hug:a.s.

arkadaşlar Eylül için acil B rh + trombosit gerekiyor.kan gurubu pozitif olanlardanda trombosit alınabilirmiş.,lütfen kan gurubu pozitif olanlar

Hasta adı: Eylül Duru Ertekin
Hastane: Hacettepe İhsan Dogramacı Çocuk Hastanesi
Babası:SERKAN ERTEKİN 0535-884-17-77
Annesi:CEYDA ERTEKİN 0546-874-26-36

Serkan ile görüştüm fiyucemiz sağolsun bir kişiyi yönlendirmiş test yapılmış yarın için uygun olursa verilecekmiş.. Bende şimdi bir kaç kişiye ulaşmaya çalışayım..
Arkadaşlar aranızda hiç kan gurubu tutan yada tanıdığı olan yokmu lütfen durum acil....

Bizden bir arkadaşın eşi ve arkadaşları durumla ilgilenecekler.Msn iletime yazdım ayrıca
Ankara dakilere mail attım,sevgiler.a.sa.s.

Bende dağıttım kızlarr gidenler olabilir zaten.:Saruboceq:Artık takipn etmek mümkün değil..,kaydirigubbakcemile5benim kan gurubum tutuyor ama trombosit ne yazıkki gereken.a.sKeşke erkek olsaymışım..:sm_confused:

merhaba arkadaşlar eşim biraz önce ahmet beyle görüştü mizginle beraber evlerindelermiş 3 -4 gün evde durup antalyaya gideceklermiş herkese selamları var.

merhaba arkadaşlar eşim biraz önce ahmet beyle görüştü mizginle beraber evlerindelermiş 3 -4 gün evde durup antalyaya gideceklermiş herkese selamları var.

sağol canım,inşallah iyi haberlerini alırız,sevgiler,dileklerin gerçek olsuna.s:1hug:a.s.

eylül duru ve ben
eylül duru ve ben
eylül duru ve ben
eylül duru ve ben
görkem - mizgin - selçuk
ertuğrul - görkem - mizgin - selçuk
esra - eylül duru
esra - eylül duru
ertuğrul - eylül duru- esra - görkem

Son düzenleme:
Canıımm,bunlar ne güzel fotolarr...a.s.
Allah ım,tez zamanda şifasını versin inşallah,Duru muzun:Saruboceq:
Canısı,seninde hakkın ödenmez,kaç kişinin verici olmasına sebep oldun a.s.
Kalbinin güzelliği,yüzüne vurmuş,her şey gönlünce olsun inşallah.:1hug:

Fiyucem canım valla harika olmuş fotolar..
Sen hariç diğerlerini görmüştüm facebooktan, allah ne isterseniz gönlünüze göre versin sağlıktan ayırmasın sizi şekerciğim...

sağlıktan ayırmasın cidden de fena grip oldum.. bugünkü sınava bile gidemedim rapor aldım yatak döşek yatıyorum

iyileşeyim pazartesi duruyla kolye bilezik yapıcaz:) o boncuklarla cok guzel şeyler yapıyormuş... bende ona bi dolu boncuk aldım.. pazartesi birlikte yapıcaz, iyileşirsem

bugün 2 kisi kan vermeye gitmiş az once ceyda dedi.. simdilk bi eksik yok gibi.. umarım ihtiyaç olmaz hftaya çunku kan bankasında bos zman yokmus haftaya...

canım fotolar harika,sana ve arkadaşlarına binlerce teşekkür.Dilerim en kısa zamanda gribi atlatırsın,ama dinlenmen gerek.hepinize kucak dolusu teşekkürler,iyi ki varsınıza.s:1hug:a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…