Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ibrahim kandemir irtibatfiruze merhaba:.
grup adminLiğine attığın mesaj az önce bana da uLaştı :.
sende haber aLmışsın, sitemiz açıLdı ve resimLer yeni yükLendi :.
artık resimLeri bağışLarLa sahipLerine uLaştırmak kaLdı geriye:.
resimLern aLt Limiti 50 TL,
üstünde sınır yok :.
16/17 mayıstaki sergide resim sahipLerinin isimLeriyLe birLikte resimLEr sergiLenecek :.
eğer çevrenizde resimLerden edinmek isteyenLer oLursa, haberLeşeLim:.
tüm arkadaşlara son iki mesajı attım,ilgileneceklerine eminim,sevgilera.s.![]()
ilgilenmezmiyiz ablam en kısa zamanda gerek feden gerek mail yoluyla dağıtaağımıza emin ol allh işlerini rast getirsin
okudum hemde aglayarak canim benim ne guzel bir kiz ne guzel bir aile allahim sen dayndir onlari baska boyle acilar yasatma butun cocuklara sifa ver fikirler yapmak istedikleri ve dusunceleri cok guzel onlari bu yolda yalniz birakma rabbim insallah butun hasta cocuklar yararlanir bu yardimlardan
okudum hemde aglayarak canim benim ne guzel bir kiz ne
Sevgili arkadaşlar dün arkadaşım ve kızımla hastanedeydik,Ceyda nın annneler gününü kutladık.Eylül Duru izinli çıkmış ama rahatsızlanınca hastaneye gelmişler,hepinize selamları var.Delil ve Mizgin izinli .Dilerim yakında uyumlu ilik bulunur,bir dahaki anneler gününde bunlar bir anı olarak kalır.
Duru sizlere öpücükler yolladı Ceyda ve Serkan selam söyledi.Öyle tatlı öyle candanlar ki onlarla vakit geçirmek güzel.a.s.
Sevgili arkadaşlar dün arkadaşım ve kızımla hastanedeydik,Ceyda nın annneler gününü kutladık.Eylül Duru izinli çıkmış ama rahatsızlanınca hastaneye gelmişler,hepinize selamları var.Delil ve Mizgin izinli .Dilerim yakında uyumlu ilik bulunur,bir dahaki anneler gününde bunlar bir anı olarak kalır.
Duru sizlere öpücükler yolladı Ceyda ve Serkan selam söyledi.Öyle tatlı öyle candanlar ki onlarla vakit geçirmek güzel.a.s.
allh razı olsun ablam gönlüne ve emeklerine teşekkürler:1hug:
değmezmi ablam bir sıçaçık gülümsemeye bir içten sarılmaya dünyalar değer :1hug:bir gülücük gözlerde pırıltı her şeye değer a.s.
a.s.:smiley-cool:
değmezmi ablam bir sıçaçık gülümsemeye bir içten sarılmaya dünyalar değer :1hug: