"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

arkadaşlar Mizgin ile msn de görüşüyorduk,Diyarbakır harika imiş havalar çok güzelmiş.Devamı yok çünkü msnde bağlantı koptua.sa.s.:nazar:

biliyorsunuz, martta beyzanur küçükusta'yı kaybetmiştik..
adana da 16 mayısta real alısveris merkezinde beyzanur'un yaptıgı resimler lösev tarafından sergilenecek, ve geliri lösev e bağışlanacak beyzanur'un son istegi vasiyeti olarak..
resimleri internete koymuşlar...
BeyzaNur | Nulled by [x-MoBiLe] TEAM
burdan gorebilirsiniz, ayrıca facebook grupları etkinlikleri alttaki linkte lütfen ilgilenelim...
adana ve cevresinde olanlar sergiye gidebilrse cok sevinirim...sabah muhsin abi (babası ) aramıs beni, duymadım birazdan arayıp görüsücem kendisiyle, bir gelisme varsa size de iletirim..
Login | Facebook
Login | Facebook

BU DUYURUYLA HERKESİN İLGİLENMESİNİ İSTİYORUM....!!

Beyzanur un resimleri internet üzerinden de satışa sunuluyormuş
BeyzaNur | Nulled by [x-MoBiLe] TEAM
sitesine girerek resimlerden hangisini almak istiyorsanız resmin altında yazan resim kodunu
Sorumlu kişi İbrahim Kandemir'e göndererek siz de resim satınalabilirsiniz. bu sayede de löseve bağışta bulunabilirsiniz.
bana gelen msj aynen şöyle
firuze merhaba:.
grup adminLiğine attığın mesaj az önce bana da uLaştı :.
sende haber aLmışsın, sitemiz açıLdı ve resimLer yeni yükLendi :.
artık resimLeri bağışLarLa sahipLerine uLaştırmak kaLdı geriye:.

resimLern aLt Limiti 50 TL,
üstünde sınır yok :.

16/17 mayıstaki sergide resim sahipLerinin isimLeriyLe birLikte resimLEr sergiLenecek :.

eğer çevrenizde resimLerden edinmek isteyenLer oLursa, haberLeşeLim:.
ibrahim kandemir irtibat
telefon:0533 375 33 74
Mail: ibrahim@ibrahimkandemir.com

segi hakkında bilgi..

Tarih: 16 Mayıs 2009 Cumartesi
Zaman: 10:00 - 18:00
Yer: M1 ALışveriş Merkezi / REAL
Şehir/Kasaba: Adana, Turkey

Lütfen rica ediyorum maddi durumu iyi olan herkes bi resim alsın...sadece adanaya giderek değil bu şekilde de alabilirsiniz...
öğrenci olmasam, cebimde az para daha olsa ben de alıcam ama malesef:(
Güven açısından, beyzanur un babası muhsin abiyi arayarak da teyit edebilirsiniz, kendisiyle az once görüştüm
tlfn:0535 510 12 78

dilerim ALLAHTAN tez zamanda şifa versin inşallah bu yavrumauza

allah ayrdımcıları olsun

tüm çare bekleyen hastalar ALLAHTAN şifa diliyorum

rabbım hepsinin yardımcsı olsun inşallah.:Saruboceq:

epeydir giremedim ne guzel resimler gencler kizlarimizi yalniz birakmadiniz bu arada fiyucemi gormustumde diger yardim meleklerinide gormus oldum abiler ablalar hep beraber ziyaret etmissiniz cok guzel cok duygulaniyorum sizlerin bu yaptiklarinizi gordukce sagolun varolun gencler
hele beyzacigimin yaptigi resimler ne guzel seyler yapmis canim benim cennet gulum

okudum hemde aglayarak canim benim ne guzel bir kiz ne guzel bir aile allahim sen dayndir onlari baska boyle acilar yasatma butun cocuklara sifa ver fikirler yapmak istedikleri ve dusunceleri cok guzel onlari bu yolda yalniz birakma rabbim insallah butun hasta cocuklar yararlanir bu yardimlardan

ben adanada oturan arkadasim ela ya heber verdim tum herkezi haberdar edecek
bide bizim takimdaki honey arkadasimda adanali ayin 10 da oda adanaya gidecek oda tum tanidiklarini haber verecek belki kendide gider ve bu sergi yapilacak olan yerin cok kalabalik oldugunu bol katilim olacagini tahmin ediyor insallah guzel olur hayrilisiyla

okudum hemde aglayarak canim benim ne guzel bir kiz ne

kaç gündür yazdığım mesajlar kopup gidiyor buraya ulaşmadan.. ben Beyzamızın yaptığı resimlere bile bakarken tutamıyorum gözyaşlarımı.. Allah evlatlarımızın acısıyla, sağlığıyla sınamasın bizi çok zor...

Sevgili arkadaşlar dün arkadaşım ve kızımla hastanedeydik,Ceyda nın annneler gününü kutladık.Eylül Duru izinli çıkmış ama rahatsızlanınca hastaneye gelmişler,hepinize selamları var.Delil ve Mizgin izinli .Dilerim yakında uyumlu ilik bulunur,bir dahaki anneler gününde bunlar bir anı olarak kalır.
Duru sizlere öpücükler yolladı Ceyda ve Serkan selam söyledi.Öyle tatlı öyle candanlar ki onlarla vakit geçirmek güzel.a.s.

Sevgili arkadaşlar dün arkadaşım ve kızımla hastanedeydik,Ceyda nın annneler gününü kutladık.Eylül Duru izinli çıkmış ama rahatsızlanınca hastaneye gelmişler,hepinize selamları var.Delil ve Mizgin izinli .Dilerim yakında uyumlu ilik bulunur,bir dahaki anneler gününde bunlar bir anı olarak kalır.
Duru sizlere öpücükler yolladı Ceyda ve Serkan selam söyledi.Öyle tatlı öyle candanlar ki onlarla vakit geçirmek güzel.a.s.

Çok güzel olmuş bu anlamlı gündeki ziyaret, yüreğinize sağlık arkadaşım...
Ben inanıyorum bir dahaki anneler gününden önce anacağız bu kötü anıları.... İnşallah diyorum, inşallah en kısa zamanda güzel haberler duyacağız buradan....

allh razı olsun ablam gönlüne ve emeklerine teşekkürler:1hug:

Back