• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeklerimizin Doktor Kontrolleri ve Gelişimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi f_a_s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
canım karma aşı ve pnomokok olduktan kısa süre sonra rotavirüsü bence yaptırma pnomokok başlı başına çok ağır bi aşı zaten karmadan da ağır çoğu bebek ağrısından huysuzluğundan dolayı emmeyi bırakıyo belli süre bazen de geri emmiyo sen bilirsin ama bence yaptırma üst üste sonuçta rotavirüs isteğe bağlı bi aşı üzerinden 1 ay geçsin en az.......:nazar:

canım verdiğin bilgi ve uyarı için teşekkürlera.s...yanlız kafama takılan bişi var :uhm:rotavirüs aşısı 2. ayda yapılması gerekmiyormu..sen 1 ay sonra yaptır diye yazmışsında..zaten karma ve pnömokok aşılarını yaptırdıktan 1 hafta yada 10 gün sonra rotavürüsü yaptırmayı düşünüyorum..artık gittiğimizde doktorada danışırız..1 ay sonra yapılırsa daha iyi olur bencede üst üste canı yanacak huysuzlanacak yavrum:1no2:

bayboram doğduğunda 3200 gr ve 50 cm, birinci ayında sağlık ocağında 4050 gr 53 cm, doktorda 3800 gr ve 51,5 cm çıktı, o yüzden ben hangisi dikkate alacağımı bilmiyorum,

nurgün;4834991]canım verdiğin bilgi ve uyarı için teşekkürlera.s...yanlız kafama takılan bişi var :uhm:rotavirüs aşısı 2. ayda yapılması gerekmiyormu..sen 1 ay sonra yaptır diye yazmışsında..zaten karma ve pnömokok aşılarını yaptırdıktan 1 hafta yada 10 gün sonra rotavürüsü yaptırmayı düşünüyorum..artık gittiğimizde doktorada danışırız..1 ay sonra yapılırsa daha iyi olur bencede üst üste canı yanacak huysuzlanacak yavrum:1no2:[/QUOTE]
Canım rotavirüs aşısı damla şeklinde enjektör yok..

nurgün;4834991]canım verdiğin bilgi ve uyarı için teşekkürlera.s...yanlız kafama takılan bişi var :uhm:rotavirüs aşısı 2. ayda yapılması gerekmiyormu..sen 1 ay sonra yaptır diye yazmışsında..zaten karma ve pnömokok aşılarını yaptırdıktan 1 hafta yada 10 gün sonra rotavürüsü yaptırmayı düşünüyorum..artık gittiğimizde doktorada danışırız..1 ay sonra yapılırsa daha iyi olur bencede üst üste canı yanacak huysuzlanacak yavrum:1no2:
Canım rotavirüs aşısı damla şeklinde enjektör yok..[/QUOTE]

cnm damla olduğunu biliyorum..asıl mesele aşıların ve damlanın aynı ay içersinde yapılırsa bebeğe ağır geleceği ..sevgiler

bizimkinin aşıları aynı gün yapıldı, o gün biraz fazla uyudu o kadar.. hiç huysuzlanmadı hatta uyku düzenimiz bozulmuştu aşıdan sonra düzeldi ... endişeye gerek yok zaten bir iğne oluyor karma birde ağızdan rota o kadar...

kızım 4170 gr 50 cm doğdu.27.gün 4750ge 57 cm olmuş.dün dr dan geldk.dünden beri biraz huysuzluğumuz var ama işallah geçer.:Saruboceq:ne de olsa 100 km lik yola gitti geldi maalesef doktorumuz il merkezinde :1no2:

oğlum 2 gün önce 6. ay aşılarını oldu. bunun yanında rota virüsü ve pnomokok aşıları da oldu. toplam 5 tane. bi sorun olmadı. ateşi de yükselmedi, şükür!

bayboram doğduğunda 3200 gr ve 50 cm, birinci ayında sağlık ocağında 4050 gr 53 cm, doktorda 3800 gr ve 51,5 cm çıktı, o yüzden ben hangisi dikkate alacağımı bilmiyorum,

bebeğinin sürekli gideceği yeri baz al bence. benimde başıma öyle bişey geldi. ben evdeki baskülde tartmıştım, sağlık ocağınınkine yakındı onu baz aldım. üstelik o çocuk doktoruna bi daha gitmedim. ama sağlık ocağına sürekli gidiyorum ve gideceğim. aylık kontrolerimiz ve aşılarımız orda oluyor. kilo artışını sabit bir tartıdan izlemek daha sağlıklı. kiloyu eksik ya da fazlada gösteriyor olsada kilo artışını doğru verir. önemli olan da o!

Back