çok güzel başlık fas cım benim efem 52 cm 3800 doğmuştu 1.hafta 53 cm 4000oldu 17.gün 54 cm 4800 olmuştu maşallah sübhanallah
yalnız benim sormak istediğim bişey var oğluşumun dışkısı sarı pütür pütür ve önceden kokmuyodu şimdi kokuyo ve yaparken bayağı zorlanıyo normalmi sizde durumlar nasıl
çelikcim, yalnızca anne sütü ile beslenen tüm yenidoğan bebeklerin dışkısı altın sarısı renginde ve pütürcüklü oluyormuş.. ben de doktora sormuştum öoğu sorduğum sorunun cevabı gibi bu da yenidoğanda normalmiş.. bu arada kızlar sadece bebeklerin gelişimlerini yazmayalım, doktor muayenelerinde neler geçtiğini, sorularınızı cevapları filan da paylaşalım yaa. mesele ben en çok şeyi merak ediyorum. doktor bebeğin kilosunu tartarken çırılçıplak soyuyor mu bebeğinizi.. bizimki soymadı ama kıyafet olarak bi 300 gr düştü kilosundan.. sizlerde nasıl?
eline sağlık fascım..gerekliydi böyle bir konu..a.s.
-oğlum doğduktan 5 gün snr (03.12.2008) hastanede hepatit aşısının 1. dozunu yaptırdık. kilosu 3080 gr
-1 ay sonra (03.01.2009) hepatit aşısının 2. dozunu yaptırdık.. kilosu 4140 gr olmuştu maşallah..
-önümüzdeki ay (03.02.2009) karma aşıları olan BCG-DBT-İPV-HİB ve pnömokok aşısı (zatüre aşısı) var.. önceden pnömokok aşısı ücretliydi ama artık devlet karşılıyorhihoyyyt.. onuda ana sağlığında yaptırıcam..
-aşılarını takiben 3-4 gün sonra rotavürüs (ishal) aşısını yaptırıcaz ama bu aşıyı devlet karşılamıyor özelde yaptırıcaz ücretide 130 TL önemli bir aşı mutlaka yaptırıcam.. ayrıca kalça usg side çekileceka.s
kızlar ayrıca gittiğimiz hastanede boy ölçümü yapılmıyor nedenini sorduğumda kalça çıkıklığına neden olduğunu söylediler..ama bakıyorum bebeklerinizin boyu ölçülmüş..bu sefer bende baktırıcam boyuna merak ediyorum sıpamın boyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?