• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeklerimizin boy ve kilosu nasıl?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
maşallah maşallah beslemeye devam et iyi bak kendine bazılarının sütü daha yararmış bebeğe ondan kilo almıştır seninki gerçi aşırı değil normal bize göre belki fazla gibi görünüyor ama kırkbirkere maşallahhhhhh:nazar::nazar::nazar:

yok canım fazla kılosu baya...
bebekler 3.ayda dogum kılosunu 2 ye katlaması gerekıyormus.benımkı 2.ayda katladı ustunede 650 gr fazlası var.ayda 1 kg cıvarı alması gerektıgı dusunursen fazla ama zararı yok:nazar::nazar:.bızım zaten genlerımızde boyle...esımde bende sısman bebeklermısız:roflol:

yok canım yaaa çok kilo lmasından kaynaklanmıyor benimki fazla kilo almadı ama ağıs dolusu kusuyor gene gerçi 2-3 gündür öle fazla kusmuyorr dr reflü dedi birkaç test yapıldı belki enfeksiyondur diye ama yok çok şükür enfeksiyonn yedirdikten sonra 30 dk kadar kucağımda omuma alıyorum hem gaz çıkarıyoruz hem öle bekletiyoruz mide kapakları henüz tam gelişmediğinden böle oluyormuş bazı bebeklere

ama hıcrancım senın bebısın yenı kusmaya basladı galıba demı.benımkı ılk 10 gunden berı kusuyor:(artık ben yenı bır care buldum emdıkten sonra gaz cıkarmak ıcın cıplak parkeye gıdıyorum orda yere kusuyor sonra yerı sılıyorum:çok üzgünüm:cunku ne halı kaldı ne koltuk ..boylece kıyafetıde kırlenmıyor.ama onu yaptıgım halde bazen emdıkten yarım saat sonra yıne kusuyor bu sefer butun ustu batıyor:(
benımkı gaz cıkarırken agız dolusu her seferınde kusuyor:çok üzgünüm:

egemnim doğduğunda 4400gr
ilk hafta 300 gr vermişti yanlış hatırlamıyosam
1 aylıkken 5600
2 aylık 7 kl:nazar:

Son düzenleme:
maşallah beişlerimizeee bende pazartesi ne çıkacak kızımın kilosu boyu merak ediyorumm bakalım hayırlısı birde aşı var içim cızzz ediyorrrsenağlama

doğduğunda : 4100 gr- 55 cm
1 aylık : 5050 gr- 59 cm.
2 aylık : 6150 gr- 62 cm
:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
selamlar benim kız bugün tam 2 aylık oldu kontrolümüz ve aşılarımız yapıldı bugün verem karma ve rota virüsü aşıları ve kilomuz normal dedi drrr bundan sonra 3 saatte bir ver mama veya emzir dedi

doğum : 50cm 3.280gr
1.Ay :54.cm 4.120gr
2.Ay :58cm 5.150 gr

Son düzenleme:
kızlar siz mama veriyomusunuz... yoksa sadece anne sütüyle mi alıyo bu kiloları... bizimki ayda 1 kilo alıyo....

benim ki doğumda 3800 kg 50 cm
1. ayda 5 kg 57 cm
2. ayda 6.250

anne sütüyle besleniyordu hala öyle ama çalışmaya başladığım için günde 2 kere 40 cc lik mama veriyormuş annem milupa aptamil0-4 aylık olan mamadan bazen günde 1 kez oluyormuş. benim sütümün yetmesine bağlı. ben gündüz için anneme 300-350 cc kadar kendi sütümden bırakıyorum. akşam 7 sabah 7 de kendim emziriyorum bebeğimi. elimden geleni yapıyorum inaşşalh 1 yaşına kadar sürer böylee anne sütü çokkkkkkk önemli.:nazar:

Son düzenleme:
yok canım fazla kılosu baya...
bebekler 3.ayda dogum kılosunu 2 ye katlaması gerekıyormus.benımkı 2.ayda katladı ustunede 650 gr fazlası var.ayda 1 kg cıvarı alması gerektıgı dusunursen fazla ama zararı yok:nazar::nazar:.bızım zaten genlerımızde boyle...esımde bende sısman bebeklermısız:roflol:

demek öylymiş.. bende benim oğlum az kilo alıyor diye üzülüyordum. dr da gelişimi iyi diyor ama sizinkileti görünce şaşırmıştım... sağolasın içim baya rahatladı.

Back