• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeklerimizin boy ve kilosu nasıl?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
ohh maşallah maşallahhh benim kızım artık doğduğunda kaç kg kaç cm olduğu belli olcek doğuma kadar kontrol yokk 37+1 de gitmiştik ensonnn

kızlar bu sayfamızı öksüz bırakmayalımmm yawww benim kızım 10 gün önce 54 cm 4,570 gr dı hadi başlayın takibeeee burdan arşive devammm

benim kuşum dün gitti kontrole
58cm 5700gr olmuş...
maşallah kuzucuklarımıza.

BENİİMM MİNİK PRENSİMM

1 AY 4 GÜNLÜK

KİLOSU.: 4.350 GRM..

BOYU.: 55 CM

MAŞALLAH OĞLUŞUMA:nazar:
MAŞALLAH KK ANNELERİNİN POMPİŞLERİNE:nazar::nazar::teytey:

Kızlar selam;
bende geçen haftasonundan beri annemdeyim.Bi kursa gitmiştim de eksik derslerim kalmıştı, onu telafi etmeye gidiyom ve anneme yakın olduğu için dde orada kalıyom. Bu arada bu gün kontrole gittik benim kızım da 5300 gr çıplak ,59 santim olmuş bıdığım...
:nazar:

canım maşllah Melihine
kaç kilo doğmuştu? Ne yedirdin içirdin ayol?üyü beslemişsin.:nazar:

saaol şekerim 3.600 doğdu cnm tekrar kilosu 3.075 düştü hastanede mama vermiyorm sadece emziriyorm inek gibin oldm ay kıs habire emio -tatlicadiarzu-:bbo:kusuyo başka işimiz yok ki ne:tomato: senin ki ne de maşallahhh:nazar:

Anammm duygu maaşallah valla... Neyle besledin sen de bıdığımı :)
Sırf anne sütü mü? Maaşallah tekrar canım..

canım sagol anne sutu yaradı allaha sukur.baska hıcbırsey vermedım.bırde benımkı 3100 dogmustu yanı sısman bır bebek degıldısımdı tam guduk oldu:nazar::nazar:

cok kılo alan bebekler hep kusuyor sanırım ya karcıcek senınkıde agız dolusu kusuyormu?ne zaman gecıcek bu acaba ya?

canım sagol anne sutu yaradı allaha sukur.baska hıcbırsey vermedım.bırde benımkı 3100 dogmustu yanı sısman bır bebek degıldısımdı tam guduk oldu:nazar::nazar:

maşallah maşallah beslemeye devam et iyi bak kendine bazılarının sütü daha yararmış bebeğe ondan kilo almıştır seninki gerçi aşırı değil normal bize göre belki fazla gibi görünüyor ama kırkbirkere maşallahhhhhh:nazar::nazar::nazar:

cok kılo alan bebekler hep kusuyor sanırım ya karcıcek senınkıde agız dolusu kusuyormu?ne zaman gecıcek bu acaba ya?

yok canım yaaa çok kilo lmasından kaynaklanmıyor benimki fazla kilo almadı ama ağıs dolusu kusuyor gene gerçi 2-3 gündür öle fazla kusmuyorr dr reflü dedi birkaç test yapıldı belki enfeksiyondur diye ama yok çok şükür enfeksiyonn yedirdikten sonra 30 dk kadar kucağımda omuma alıyorum hem gaz çıkarıyoruz hem öle bekletiyoruz mide kapakları henüz tam gelişmediğinden böle oluyormuş bazı bebeklere

Back