Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
maşallah bebişleree evet bizim doktordada az çıkıo kilo sağlık ocğında daha fazla çıkıo neden acaba

maşallah bebişleree evet bizim doktordada az çıkıo kilo sağlık ocğında daha fazla çıkıo neden acaba

ewet ben 1 aylıkken sağlık ocağında tarttığımda 4600 dü 39 günlükken doktorunda da aynı çıkmıştı sanırım sağlık ocağında kıyafetleriyle tartıldığı için öyle çıkmıştı.. ben de sağlık ocağındaki tartıya pek güvenmemiştim.. :1closedeyes:

Valla bizimde doktorda fazla çikiyor sağlik ocağinda az ççikiyor..neden öle anlamadimm..kiyafetlerde pek farkli olmuyor ama ..bilemiyorum sağliklari yerindeolsunda gerisi onemli değil...

ya ewt kızlar bende aynı dertten muzdaribim.bizde 3 aylıkken gittik 5900gr cıktı ertesi gün aşı için doktora gittik 5560gr cıktı sinirim hopluyo
ben artık günde 4 kere 4 ölçek mama yapıyorum benide emiyo gece sadece anne sütü alıyo 1 hafta tekrar kilosu için cagırdı doktorumuz 170gr alımış haftada iyi aynen devam et dediyani 5730gr dı en son

kızım tam 2.5 aylık 3.450 50cm doğdu 2gün önce tartıldık 5,800 ve 56 cm olmuşuz

kızlar maşalah bebişlerinize 6 ekimde'de bizim aşımız var o zaman bakalım kaç kilo olmuş bizim zilli

maşallah maşallahh
şimanlasın beyefendi..bana yiyecek daha fazla et oluyor..ham ham hammmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

3. AY SONU 7250 GR / 66 CM
ANNE SÜTÜ

BiRAZ AZ ALMIŞ BU AY ÜZÜLDÜM

bide bugün doktora gittik doktorda geçen ay 4500 du buay 5400 boyu 59.5 cm olmuş maşallah kuzuma
sağlık ocağında 5150 çıkmıştı 21 günde 5700 olmuş kuzum boyu orda 61 cm çıktı hangisi doğru bilmiyorum ama bebeğim buay güzel kilo almış doktor çok hareketli dedi gerçektende öle hiç durmuo eli ayağı bu kadar harekete çok ii kilosu dedi erken emekler bebeğin dedi yüzüstü yatırdı emeklemeye çalışıo kuzum

biz dün sağlıkocağında tartıldık aşı için gitmiştik.
6.300 çıkmıştı..
bugünde aylık kontrol için doktoruna gittik soydular bezinide çıkardılar 6.245 çıktııfisfisfis

biz dün sağlıkocağında tartıldık aşı için gitmiştik.
6.300 çıkmıştı..
bugünde aylık kontrol için doktoruna gittik soydular bezinide çıkardılar 6.245 çıktııfisfisfis

sağlık ocağında bezle tartmışlarsa fark ondandır..
ya da bu arada kaka yaptıysa o bile etkiler...a.s.

bizde bugün yiğit erenı doktora götürdük bıraz öksürüyo ılermesın dıye gıdelım dedık...hafıf bır grıp algınlığı geçiriyor dedı doktorumuz.. antıbıytık ,bıde şurup verdı..bide burnu tıkanırsa dıye burun damlası verdı..ınşallah ilerlemeden geçer kotrollerımız yapıldıı..73 günluğuz (2,5 aylık)
kilomuz=6880 başçevresı 41 cm boyu 65 cm..boy ve baş cevresı 6 aylık bebeklere kılosuda 5 aylık bebeklerın ortalamöasına göre dedı doktorumm maşallah kuzumaa..iyi beslenmişşşş

benimki de bugün tartıldı 5700 çıktı...boyunu ölçtüremedim,hastanedeydik çünkü...
bugün tam 3 aylık

maşallah bebeişlere kızlar....

benım oglanda 3ay 1 haftalık gunler ne cabukta gecıyo valla

saglık ocagında tartırdık 6500 gelmıstı ne kadar dogru bılmıyorum tabı 1 ay oncekı kılosu teyzelerı maaşallah deyın

benim bebişim çok az kilo alıyo.hem anne sütü,hem mama veriyorum ama sizinkilere göre çok çok zayıf.günde 4 kere 120ml mama içiyor + emziriyorum...bir ayda 550gr almıştı.yarın tekrar kontrole gidicez,kilosuna bakacak doktor.2hafta önce 5380 gr dı.bakalım inşallah normal seviyeye gelmiştir kilosu.yoksa doktor bazı testler yapacam demişti.CANIM ÇOK SIKKIN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…