Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Gerçekten yazı çok güzeldi bende okurken güldüm şimdi bilgisararıma ekleyeceğim ki zamanı gelince uygulayalım.

yazı çok güzeldi teşekkürler paylaştığın için
bu arada barış ege 6 aylık oldu.bugün 3.doz karma aşımızı olduk.gelişimi iyi dedi doktor.
boy:66
kilo:8200

Valla yazıya çok güldüm... Çok güzelmiş. Teşekkür ederiz. Ege bey bugün doktora gidecek.. 12 gün sonra 6 ayı bitirmiş olacak. Sanırım bugün mamaya geçirir artık bizi.. Bakalım neler verecek... Oğluşuma ne mamalar pişireceğim. Kilosu ne oldu acaba.. Boyu uzadımı. Gerçi bir hafta önce 11 kilo 72 cm di. Bir haftada çok artmamıştır sanırım.. Ay merakla bekliyorum.. Saat 13:00 de randevusu.. İnşallah iyi haberlerle dönerler.

75 e 12 olur sanırımm.sağlıklıdır tosuncuk..evet bizde ek ne vercek merakla bekliyoruzz..bakalım ne önerecek..bizde biryerlerden başlayalım artık..yarında biz gideceğiz inşallah aksilik çıkmazsa bakalım...
canım bizimkide 22 temmuz doğumlu..sanırım aynı gün bebeklerimizz....ama seninki maşallahh..nazar değmesinn..bizim enson...8700 68 di boy kg bakalım ne olmuş biizmkidee.bana fazla değişmedi geldi..ne çıkar allah bilir..

kendimi gördüm yazıyı okuyunca kaan bebekken bir elimde kumanda bir elimde kaşık o dalınca agzına depiyordum tabi babamızda şaklabanlık yapıyordu kaan kaşıga bir vuruyordu mama dökülüyordu ellerinde oyuncak pek tutmuyorlar zamanla anlarsınız

yazı çok güzeldi am benim kızda maşallah iştahsızlık problemi yok ne bulsa yutcak geçen 2 tane bamyayı ezdim ve yedirdim lüp yuttu valla ben sevmem mesala bamyayı babamız için pişirmiştim kızımda severk yedi.

niye cnm ya senin kız biraz daha ufak heralde zeynep ten...26 haziran doğumluyuz ya bu ay ek gıdalarla toparladı işte:))) seninki de düzelir merak etme ...

inşallah canım 21 temmuz dogumlu kilomuz 6200 boyuda 67 cm aman olsun canı sagolsun

bıdışım teknolog haberlerinizi bekliyoruz kızlar
arzucum kızın fazla kilolu değil ama normal aralıktaymış canım listeye baktım ...
ek gıdaya geçtin galiba bende ek gıdaya geçince kilosu artar diyodum artamadı ayda anca 500 gr alıyo neyse canım dediğin gibi canları sağolsun...

görs'cüm daha ek gıdaya geçemedik ya yediremiyorum bugün yogur çaldım şimdi deniyorum bakalım ne yapcak

bizimkide verio kiloalrı walla rejimde herhalde evde tarttığımda 7300 çıkıodu kızlarr şimdi 6700 çıkıo kafayı yicem eğer tartım doğruysa 600 gr vermiş oyntmama az kaldı wallahii....çok üzülüyorum kilo alıo die sevinirken şimdi verio oğlum iştahsızlıktan...

barış ege ek gıdalara geçen ay başladı.meyve suyu,püresi,yoğurt ve sebze çorbası ile başladık şimdide ilave olarak kahvaltı ve çorbalarının içine kıyma katacakmışız.kahvaltı için 3-4 bebe bisküvisi,reçel yada pekmez ,yumurta sarısı ve beyaz peynir tuzu alınmış.devam mamasının içine katacakmışız.doktoru 1'er çay kaşığı ile başlayın az az attırın içine koyduklarınızı dedi.yarın evdeyim iş yok bakalım deneyeceğiz umarım beğenir.

dr un bu konuda ne dedı hergun verbılırmısın yumurtayı bende azar azar koydum ama ıhlamura ıslattım ben zaten cıcıbebe tatlı devam mamasıda tatlı çok tatlı olur be olede

3 cıcıbebe bıraz yumurta bıraz tuzu alınmıs peynır ıhlamur

kızlar yumurtayı gün aşırı verin ben kaana hergün veriyordum doktor günaşırı dedi artı sakın rafadan vermeyin ben rafadan rahat yiyor diye verdim 1 aydır çocugun heryerinde kabarcıklar oluştu kestim yumurtayı geçti benden söylemesi

çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç

Son düzenleme:
maşallah teknologcum doğukan bebişe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…