Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Emiri de ekleyin ayol dogum 52 cm 3.330 gr 1.ay 4.420 54.5cm 2.ay 5.250 gr-61 cm bir de tavsiye bebişlerin besin sekillerini de ekleyelim mesela S.A.S sadece anne sutu M mama S.A.S&M herikisi de gibi boylece kilo farklarına daha dikkatli bakabiliriz..Ayını doldurmayanlar da daha yazmasın karısır gibime geliyo simdi cok konustum gibi ama vallahi ben duzenliycektim listeyi de benimki durmuyo anca yazıyom opuldunuz canlarım

750 gr az değil canım normal sınırlar içinde 1ay daha sabret bakalım bu ay ne kadar alacak bir de çişini kontrol et az yapmaya başlarsa kilo alamıyor olabilir

çiş baya yapıo cnm nettede baktım ayda 500-800 normal diyo ama doktor neden öle dedi anlamadımm :bbo:

tüm bebeklerimize maşallah, alevcim ellerine sağlık
liste konusunda üstüne yok :))
benimki anne sütü artı mama bu arada :)))

Canim ben sadece anne sütü veriyorum uyanik kizim biberon bile tutmuyor.Simdilikl idareediyorum sütüm yetmeyince ne yapacagim bilmiyorum

bende ayin 19 gidecem ilk defa o zaman soylerim insallah almistir kizim ama aliyor sanki kilo iyi agirlasiyor insallah sagligi yerindedir

alevcim eline sağlık şekerımmm pek güzel olmuş listeee....bende sadece anne sütü ile besliyorummm bebeğimiii..maşallah sütüm çok yarıyo bitaneme.inşallah sütüm azalmazda hep öyle devvam ederızz..

u2remcim özeline mail adresimi attım bana nasıl yapıldığını gönderirsen ben devam ederim sağol ellerine sağlık çok güzel olmuş liste

bende anne sütü cnım sadece..

u2remcim benim nicki düzeltirsen sevinirim okuması garip oluo accıkbu arada bende anne sütü ve mama ile besliyorum...bi de tablo bayaa şık olmuş yani ellerine sağlık...

u2rem liste süper olmuş canımcım ellerine sağlık...

BATUHAN
DOĞUMDA 3340GR 50CM
1.AY 4200GR 54CM
2.AY 4850GR 55.5CM
SADECE ANNE SÜTÜ İLE BESLENİYORUZ....

alevcimm çok güzel olmuşş liste ellerine sağlık benide eklersen sevinirim canım..
nehir 3300 gr 49 cm doğdu...
1. ay 4500 gr 56 cm...daha 2 aylık olmadı 1 hafta sonra onuda yazarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…