Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
kızlar oğlumda kansızlık çıktı.ilaç verdi doktor.idrarında bişey 30bin çıktı.100bin çıksaydı tedavi falan dedi doktor.canım çok sıkıldı.10gün sonra yine kan ve idrar alacaklar oğlumdan.bide netten okudum biraz bu kansızlık neymiş falan diye. bebeğin gelişimi yavaşlıyormuş,Allah korusun zeka geriliğine falan neden oluyormuş.Allahım sen esirge yarabbim biricik oğlumu...demekki o yüzden az kilo alıyormuş yavrum.canım benim...belirtileri arasında çok uyuma hali var.şimdi acaba diyorum oğlum o yüzden mi geceleri sürekli uyuyor.kafamda binbir türlü sorular var.inşallah ilaç iyi gelirde ilerlemez.ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün.moralim çok bozuk kızlar.Allahım dert verip derman aratmasın hiçbirimize...

maaşallah canım ya sadece anne sutu mu alıyo kızlar ya ek gıdaya ne zaman gececeksınız

Allah'in izniyle hic bi sey olmaz ayerba'cigim Allah buyuk dua edelim de hersey iyi olsun bi sey olmasin yavruna cok cok gecmis olsun
rabbim hepsini korusun Insallah !!!!!!!

merhaba kızlar..
ayerbacım canını sıkma, tıbbımız o kadar ilerledi ki..
bak fark edilmis ve ilac vermiş doktor..
iyileşir tosuncugun merak etme..

benimkide bu ay az kilo almış..
6.500 olmuş..
neredeyse 3.5 aylık olduk (

Ya ayerbacim cok gecmiş olsun canim
bende şimdi tedirgin oldum benim kizda 2 aydir cok az kilo aliyo
dogum kilosu 3400gr şimdi 4 aylik 6200gr cikti ama bi bu arda gecen hafta ateşlendik ve cok kötü ishal olduk ondan mi bilmem ama bende mi yaptirsam acaba kasimin 13 de pnömokok 2. Aşimiz için gidecez doktora o zaman mi sorsam da yaptirtsam ya kafam karişti
bu aradanehircim maasallah kizina

kızlar canım çok sıkkın dün doktordaydık doktor kilosunu beyenmedi 5 kilo boyu 60cm.boyu güzel uzamışda kilo almamış dedi mamaya başla 15 gün sonra kontrolümüz var ama kızım almıyor biberon kaşıklada istemiyor kaç kere kustu:çok üzgünüm: ne yapcam bilmiyorum

:1no2:

aynen benim kizda oyle ne biberon ne baska bi sey sevmiyor
bi suru biberon degistirdim en pahalisini da aldim cadoloz icmiyor da icmiyor kafamçokkarıştı
zorla olsa da anne sutunu bazen biberonla vermeyi dusunuyorum
geceleri beni yoruyor cok yorgunummmmm
ama kizin altini degistiriyorsa iyi demek ki iyi yani boyu da uzamissa iyi bence vermene gerek yok ama tabi Anne'si sensin iyisini sen bilirsin :teselli:

merhaba ben bişey sormak istiyorum
bu yazıların alt kısmına bebeklerin ay ay takibi ile ilgili bir etiket varya resimli onu nasıl yapıyorsunuz.kusura bakmayın cahillik işte

merhaba kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı kızım dün tam 3 aylık oldu.kilosu 6480 boyu 62,5 olmuş.doktor çok az yoğurt ve meyve suyuna başlayabilirsiniz dedi.hala liste yapılıyorsa benide güncellersiniz.

bizmi fazla kg alıyoruz anlamadım..2 aylıkken 6400 dü şimdi daha 3 ayımıza bir haftamız var ama benim tartıma göre 8 kg civarı..cumartesi dr götürüp baktıracağım arkadaşlar..bizede diyet vezmez inşallah...

merhaba ben bişey sormak istiyorum
bu yazıların alt kısmına bebeklerin ay ay takibi ile ilgili bir etiket varya resimli onu nasıl yapıyorsunuz.kusura bakmayın cahillik işte

canım bu konu ile ılgıloı topic var diğer sayfalar bakarsan göreebilirsin cnm..yada baby gaga yaz google en kolayı oradan da yapabılrısın...

canım senın kı tobiş lıstesıne gırıyor maaşallah kız sadece anne sutumu verıyorsun
eger sadece anne sutu verıyorsan dıyet nasıl verecek drsositososito

canım senın kı tobiş lıstesıne gırıyor maaşallah kız sadece anne sutumu verıyorsun
eger sadece anne sutu verıyorsan dıyet nasıl verecek drsositososito

evet canım sadece anne sütü ama şapur şupurrr emiyorrr...bir damla su bile vermedim şimdiye kadar..çok söledirler sen yinede suda var havalar sıcak oluyor çocuk susuz kalır diye ama benden yeterince su çekiyor diye:ecrin_bebek:su bile vermedim...diyete gelince emzirme aralıklarını uzatıyorlar öle her istediği an vermiyosun..yiğenime vermişti dr ordan biliyorum...

ya seninki çok yada benimki çok aza.s.bebeklerimiz aynı ayda ama kilo uçurumu var:roflol:.benimki 5kilo manken olcakta:roflol:

kızlar tartıdan tartıya da değişiyor galiba benim kızım hastanede 5710 , sağlık ocağında 6300 çıktı .. :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…