- 25 Kasım 2008
- 4.545
- 453
-
- Konu Sahibi fikirdelisi
bizimde pazartesi aşımız olacak ilk aşımız arkadaşım yarım saat öncesi carpol ver dedi henüz almadık siz verdinizmi. buket bu arada doğum kg sundan sonra tekrar kg ya baktırmışmıydın kimi bebekler şiş oluyo doğunca 3 gün sonra iniyo şişlikleri bizimki 3300 doğdu 6. günde 3500 oldu dr a iyimi dedim çok iyi kimisi kg veriyo bile dedi. 20. günde 4 kg idi pazarteside aşısı var bakalım kaç çıkacak.
maşallah tüm bebeklerimizee
dora paşa 5 kasımda aşıya gitti ve 5100 grm olmuş boyuda 55 cm (3600 grm 53 cm doğmuştuk) bir ayda baya yol katetmişizz hatta sağlık ocağındaki aile hekimimiz sünnet oldu yaa şimdi daha çabuk gelişirr bebeğimiz allahın izniyle dedi
bizde dün kontrole gittik kızım 4560gr olmuş, boyuda 56cm
2. doz hepatit b aşımız yapıldı, bide kalça usg ve tiroid usg çekildi, çok şükür ikiside normal çıktı:Saruboceq:
16aralıktada verem aşımız var, şu malum 3. aşımız...
ama dr. işitme testiyle ilgili bişey sölemedi, aralık ayındamı yapıcak acaba, geç kalırmıyız ki?
bize dogdugu gun yapildi isitme testi.canim mama verio musun minnosa?
cnm ben doğum yaptığım gün pek kendimde değildim malesef( üniversite hastanesinde doğum yaptım ben, orda acaba bize sölemeden yapmışlarmıdır yaaa:sm_confused: şimdi kontrollere özel hastaneye götürüyorum, gerçi kızım sese çok tepki veriyoda genede insan sorun olmadını duymak ister:kedi:
ben düzenli olarak mama vermiyorum cnm dr verme dedi, ama bazen kızım gündüzleri hiç uyumuyo böle oluncada sürekli emmek istiyo bu sefer memeler tam dolmuyo ve huysuzlanıyo o zamanlar veriyorum bir kez...
sen mama veriyomusun? doktorlar çok karşılar yahu mamayaa sinir oldum:umursamaz:
cnm ben doğum yaptığım gün pek kendimde değildim malesef( üniversite hastanesinde doğum yaptım ben, orda acaba bize sölemeden yapmışlarmıdır yaaa:sm_confused: şimdi kontrollere özel hastaneye götürüyorum, gerçi kızım sese çok tepki veriyoda genede insan sorun olmadını duymak ister:kedi:
ben düzenli olarak mama vermiyorum cnm dr verme dedi, ama bazen kızım gündüzleri hiç uyumuyo böle oluncada sürekli emmek istiyo bu sefer memeler tam dolmuyo ve huysuzlanıyo o zamanlar veriyorum bir kez...
sen mama veriyomusun? doktorlar çok karşılar yahu mamayaa sinir oldum:umursamaz:
ben de aynı durumdayım canım ya...kızım uyur uyunmaz gece gündüz hiç farketmiyo,koştur koştur mutfağa gidiyom..1 litreye yakın sıvı alıyom..humana,rezene,komposto,ılık su..bi de tahin yiyom ha bire süt yapsın diye..3-4 saat uyudu mu ne ala..süt ii oluyo ama uyumadı mı biriktiremiyom,zırt pırt emmek istiyo,sütüm yetmiyo diye çok endişeleniyorum:gitme:mama vermek istemiyorum ben:çok üzgünüm:..
Allahım nolur doldurup taşır şu sütlerimizi,yavrularımız aç kalmasın nolur:Saruboceq::Saruboceq:mamaya muhtaç etme bizi:Saruboceq:
dogdugunda mama veriodum o da aliodu ama artik mamayi istemio.daha dogrusu biberonu tutmuo.ac mi tok mu anlamiorum surekli agliomafoldumben
aminnn inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cnm bırak 3-4 saati ben 1-2 saatede razıyım:kedi: bazen zillim hiç uyumuyo 1-2 saat uyuda sütüm biriksin diye yalvarıyom resmenmafoldumben
çok zorda kalmadığım sürece bende vermiyorum mama, inşallah mamaya hiçbirimiz ihtiyaç duymayız:Saruboceq:
cnm seninki emmiyomu? doğduğunda neden mama verdin?
eğer emziriyosan doymadığından şüphe ettiğin için mama veriyosan belki sütün yetiyodurda almıyodur mamayıCADIARZU
dogdugunda sutum hemen gelmemisti cok cok azdi.mecbur mama vermistik.simdi emio. aglayinca doymadimi die biberonu veriorum. ama tutmuo, mamayi istemio ancak pesinden yine memeyi verince alio.doymasa emmezdi sanirim.anlamiorum ki offfff:sinifsinif:
aminnn inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cnm bırak 3-4 saati ben 1-2 saatede razıyım:kedi: bazen zillim hiç uyumuyo 1-2 saat uyuda sütüm biriksin diye yalvarıyom resmenmafoldumben
çok zorda kalmadığım sürece bende vermiyorum mama, inşallah mamaya hiçbirimiz ihtiyaç duymayız:Saruboceq:
cnm seninki emmiyomu? doğduğunda neden mama verdin?
eğer emziriyosan doymadığından şüphe ettiğin için mama veriyosan belki sütün yetiyodurda almıyodur mamayıCADIARZU
masallah doraya
gizemcim sen mama verio musun?