- 25 Ağustos 2008
- 3.408
- 0
-
- Konu Sahibi fikirdelisi
bebegimizin kontrollerini saglik ocaginda yaptirmadigimiz icin bize kimse soylemedi :umursamaz: 15.gunden itibaren d vitamini almalari gerekmis.hatirlatayim biz dun baslayabildik maalesef
devitt 3 mü...
biz pzt günü kontrole gittik kıslar maşallah deyin paşama 4300 gr olmuş gelişimi gayet iyiymiş kalça çıkılığı ve işitme testi yapıldı herşey yolunda maş. kuzuma allah sağlıkla büyütmek nasip eder inş. kuzularımızı
buketçim bize sağlık ocağından 20. günden sonra başlayın demişlerdi, çok geç kalmamışsın sen de.
sağlık ocğına herhangı bı yeremı gıdıyorsunuz nasıl oluyor
evet ya bütün bunları sağlık ocağında yapıyorlar mı?Ben hastaneye götürüyorum bebişimi, doğum yaptığım hastaneye eve de uzak.Pazartesi günü hepatit ikinci için ve kontrol için gideceğiz.Eğer sağlık cakları iyiyse bundan sonra sağlık cağına gideriz.Bu arada görme testini de yapıyorlarmı?
dvit hep 3 damla 1 yaşına kadar.[/QUOTE
arkadasima artirin demisler.onunki yaklasik 3 aylik ve gunde 8 damla verio :uhm:
kıslar bizim kasımın 18inde 3.aşımız olcak 2aylık oluyo ozaman sabah tok karnına yıkanmış getir dedi hemşirlermalesef bu aşı huzursuzluk ve yüksek ateşle agrı yapıyomuş kuzumu ogü
n nasıl zaptedicem bilmiyom iki koldan bi bacaktan olcakmış kolları acır tutamam altını açarkende bacagı acıcak off yaaaa inş incitmeden atlatırım ogünü agrısıza teşsiz geçer inş arkadaşıma calpol ver demişler o vermiş uyudu bütün gün dedi inş benimkide
kıyamam ben meleklerımıze ya gercekten napıcaz :gitme:
gorumcem kızına gecen gun yaptırdı o asıları calpolle fıtıl verdı sukurkı atesı falan olmadı bende fıtıl vermeyı dusunuyorum benneyaptımki