Bebeklerimizin Aşıları ve Kontrolleri

maşallah dorama :nazar:
bende oglusumun kilosunu cok merak ediyorum
ilk zamanlar sutum o coktuu cok ama simdi cok az gibi goguslerim yumusadılar :KK43:(((((((mafoldumbenmafoldumben
3800 gr dogdu 8 gun sonra tartıldıgında 4003 gr dı:nazar:

maşallah gizemcim..ne yiyip ne içiyon gülüm ya..söyle nolur biz de deniyelim:)

valla ben aşure yiyom çoğunluk o deli gibi düt yapıyo topiktede devamlı yazıyom bide rezene çayı o kadar biraz aşure yemekten fenalık geldi içime ama olsun oğlum için değerr

aşure mi,ya gaz yapasa gülüm ya:uhm:rezeneyi ben de çok içiyom..sağol gülüm..::Rabbim hepimizin sütlerini doldurup taşırsın inşallah:Saruboceq:

inşallah canımm bebeklerimiz doysun kaıncıkları

tüm bakliyatların gazını alarak yapıyor annem valla cokacimcoook

benm oğlumm 2900 gr 49 cm doğdu..hastanede 2800de düştü..ve 1 ay sonraki kontrolmzde 4800 gr 55cm olmştu..maşallh deyn oğluma teyzeleri...şimdi ikinci kontrolümüz var bakalım kaç oldu oğluşum...

dogdugunda sutum hemen gelmemisti cok cok azdi.mecbur mama vermistik.simdi emio. aglayinca doymadimi die biberonu veriorum. ama tutmuo, mamayi istemio ancak pesinden yine memeyi verince alio.doymasa emmezdi sanirim.anlamiorum ki offfff:sinifsinif:

buketçim bebeklerde emmek reflek haline geldiği için tok da olsa memeni alır. ayrıca gazları olduğunda da emmek isterler.. bence her istediğinde emzirme emziğe alıştırmaya çalış.. normali 2-2.5 saatte bir emzirmek. her istediğinde emzirirsen hazımsızlık artar daha fazla huzursuz olmasıyla birlikte daha fazla emmek ister. bu kısır döngü sürer gider..

buketçim bebeklerde emmek reflek haline geldiği için tok da olsa memeni alır. ayrıca gazları olduğunda da emmek isterler.. bence her istediğinde emzirme emziğe alıştırmaya çalış.. normali 2-2.5 saatte bir emzirmek. her istediğinde emzirirsen hazımsızlık artar daha fazla huzursuz olmasıyla birlikte daha fazla emmek ister. bu kısır döngü sürer gider..

canim biliorum ama elimizden bisey gelmio ki:sinifsinif: kiz resmen catlar derecesinde aglio.mecburen 5 dk sussun die veriorum.offfff bugun 40 i da cikti ama deisen hic bisey yok

kızlar bizde 10 kasımda gittik en son kontrole 4.750 gr olmuş 56 cm olmuş bebekim..hepatit b 2. dozuda vuruldu yalnız bu aşı olayı beni bitiriyor bende ağlıyacam oğluşum ağlarken birgün..mafoldumbenbirde doktorumuz bize devlet karşılamıyor ishal aşısı yaptır dedi geçen kontrole gittiğimizde 1. dozu 2 aylıkken 2.dozu 4 aylıkken vurulacak dedi..sizede böyle birşey dedilermi..:uhm::uhm:
işitme testinide geçen gün yaptırdım şükür iyi çıktı..

slm kızlar dr ablamızdan geldik
bu arada kızımın adı ZEYNEP SÜMEYYE oldu
doğum kilosu 2670 grdı bugün 31 günlük 4700 gr olmuş
baş çevresi 32,5 cm di bugün 35 cm olmuş
boyu 47 cm di 54 cm olmuş
hepatit b 2. dozunu yaptırdık
bide dr ablamız 2. ayda ROTAVıRÜS aşısını önerdi siz yaptırmayı düşünüyormusunuz??
oğluma yaptırmamıştım çünkü o zaman bu aşı yoktu her sene değişik aşı çıkıyo ne yapacağımı şaşırdım

kızlar bizde 10 kasımda gittik en son kontrole 4.750 gr olmuş 56 cm olmuş bebekim..hepatit b 2. dozuda vuruldu yalnız bu aşı olayı beni bitiriyor bende ağlıyacam oğluşum ağlarken birgün..mafoldumbenbirde doktorumuz bize devlet karşılamıyor ishal aşısı yaptır dedi geçen kontrole gittiğimizde 1. dozu 2 aylıkken 2.dozu 4 aylıkken vurulacak dedi..sizede böyle birşey dedilermi..:uhm::uhm:
işitme testinide geçen gün yaptırdım şükür iyi çıktı..

masallah bebegine.ben ilk defa senden duydum ishal asisini CADIARZU

slm kızlar dr ablamızdan geldik
bu arada kızımın adı ZEYNEP SÜMEYYE oldu
doğum kilosu 2670 grdı bugün 31 günlük 4700 gr olmuş
baş çevresi 32,5 cm di bugün 35 cm olmuş
boyu 47 cm di 54 cm olmuş
hepatit b 2. dozunu yaptırdık
bide dr ablamız 2. ayda ROTAVİRÜS aşısını önerdi siz yaptırmayı düşünüyormusunuz??
oğluma yaptırmamıştım çünkü o zaman bu aşı yoktu her sene değişik aşı çıkıyo ne yapacağımı şaşırdım

canim bebegine masallah ama dr cok almis demedi mi? bize 1 kilodan fazla almasi ii deil demisti de kafamçokkarıştı bide mama da mi veriosun?

masallah bebegine.ben ilk defa senden duydum ishal asisini CADIARZU

canim bebegine masallah ama dr cok almis demedi mi? bize 1 kilodan fazla almasi ii deil demisti de kafamçokkarıştı bide mama da mi veriosun?

yok cnm mama vermiyorum ilk başlarda sütüm iyiydi ama şimdi maalesef azaldı
bu ay kilo alımı iyi ama bidahaki ayınki önemli sütümün yetmediği öyle anlarız dedi ona göre mama verecek bu ay böyle geçecek mamasız ama sütte az inşallah kilo kaybetmez:Saruboceq:

Slm hanımlarr..
Bugün aşımızı oldukkk,kilomuzu öğrendk..
Doğumdan sonra kilo kaybetti ve 2.420 ile taburcu olmuştu oğlumuz,
1 aylık oldk dün,4.250 kg.olmuşuzzzzzz hihoyyyt
47 cm.de boyumzdu,52 cm.olmuşuzz hihoyyyt
Maşallah demeyi unutmayın kuzumaaa teyzeleri
:asigim: :nazar:

bizde dün hepatit aşımızı olduk 4300 olmuşuz 54 boyumuz 36 da baş çevremz nerdeyse 1,5 kg almış kuzum 5 cm de uzamış kafamızda 4-5 cm buyumuş maşallahhhhhhhhhh

dün sağlık ocağına gittik aşımızın 2. dozunu olduk. doğduğunda ağırlığı 3100 gramdı 4180 olmuş. boyuda 50 cm di 56cm olmuş.

X