Doğuma Hazırlık Bebeklerimize Hangi Ismi Düşünüyoruz Hanimlar ? Paylaşalim Mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
günaydın arkadaşlar rabbim hepimize öncelikle hayırlı bebekler nasip etsin sağlıklı mutlu...
bende oğluşuma YAĞIZ EFE DÜŞÜNÜYORUZ......

kıslar herkes isime karar vermıs sanırım ben harıcınde benım kararsız kocam yuzunden cocuk ısımsız kalacak

güzel kızımın adı ilk adı belliydi zaten ZEYNEP ikinci adı da kesinleşti LAL .Prensesimizin adı zeynep lal olacak

:teytey:güzel kızımın adı ilk adı belliydi zaten ZEYNEP ikinci adı da kesinleşti LAL .Prensesimizin adı zeynep lal olacak

Biz eşimle gebeliğin üçüncü ayından beri erkek olursa EFE koyacağız diyoruz, bir isim daha koymak istiyoruz ama ikinci ismi eşim beğenemiyor bir türlü...fisfisfis

kızlar sizinle daha önce de paylaşmıştım kızımın adını 'ecrin lal' düşündüğümü.ancak eşimi bir türlü razı edemiyorum:1no2:tek isim diye tutturdu.ne yapacam bilmiyorum.ama ben 'ecrin lal' olsun istiyorum.sizce isimler uyumlu mu?:uhm:

ecrin lal çok hoş bence ikisi güzel olmuş bende iki isim koycam. ya okadar karnımızda taşıyoruz bizim söz hakkımız daha fazla olsun artık cnm.

Biz de sonunda dün gece kararımızı verdik. Oğluşumun adı Tuğra olacak teyzeleri....:)))

hayırlı olsun ebukacım çok güzel bir isim bence adıyla sağlıkla büyüsün oğluşun

bu arada sebepsiz fırtına canım bence ecrin lal çok uymuş birbirine ve söylenişi çok güzel
bu konuda ısrarcı ol ve son kararı sen ver canım çok yakışacak kızına bu isim

Ecrin lal çok güzel isim canım ama ikisi birlikte kullanılmaz gibi geliyor bana.Tabi sizin tercihiniz.

Biz de Tuna düşünüyoruz,Kesin de karar veremedik.Bakalım herhalde doğumdan sonra mecbur birşey koyacağız.Şimdi oyalanıyoruz açıkçası..

ya çok iyi olmus bu konu ben hala oğlumun adına karar veremedim anlamı güzel olsun kuranda geçsin istiyorum bi adı mehmet olacak babamın adı ama yanına bulamıyorum bi türlü buğra şimdilk aklımdaki tek isim yardımcı olursanız sevinirim

ya çok iyi olmus bu konu ben hala oğlumun adına karar veremedim anlamı güzel olsun kuranda geçsin istiyorum bi adı mehmet olacak babamın adı ama yanına bulamıyorum bi türlü buğra şimdilk aklımdaki tek isim yardımcı olursanız sevinirim

burak yada berat nasıl :ecrin_bebek:

ya beratıda düşündüm ama eşim yok dedi onada burakta iyi ama buğra daha hoş geldi ayy ne zor işmiş bu isim olayı rüyamda gördüm ama hatırlamıyorum şimdi offff offfffff

X