- 28 Haziran 2008
- 3.641
- 0
-
- Konu Sahibi chatlak_4180
Ve ilave etmek istediğim birşey daha var .Derin 'in dr.u çok rahattır normalde benim endişe ettiğim durumlarda genelde hep normal bunlar olucak falan gibi bir tavrı vardır ...hani dedikleri gibi önemsiz ve abartılmış olsaydı yok canım hiç gerek yok , yaptırmayın derdi...
Evet canım her zaman gittiğimiz sağlık ocağına gittik hem kızım hem ben aşılandık bugün hakkımızda hayırlısı .galıba bende yaptırıcam. bızım dr kesın ısey soylemedı. yaptırın veya yaptırmayın demedı. normal grıp asısı gıbı dedı sadece. pekı hep gıttıgınız saglık ocagından mı randevu aldınız yoksa herhangı bırıne gıdıp olunuyor mu?
Evet canım her zaman gittiğimiz sağlık ocağına gittik hem kızım hem ben aşılandık bugün hakkımızda hayırlısı .
Aşı yaptırmak isteyenlerin dikkatine 1 yaş altındaki bebeklere 2 doz vuruluyormuş ve yılbaşına kadar aşılama devam edicekmiş 2.dozu geç kalmamak adına hemen vurdurmanız gerekiyor bizim 2.randevumuz 31 aralıkta .Ve aşıya talep birkaç gündür çoğalmış hatta biz ordayken 5 kişiye daha yapıldı.İlk dozları yapılan bebekler için 2.dozların kalmama ihtimaline karşı saklıyacaklarını söyledi hemşire.Bilgilerinize ...
Biz yaptırdık ne diyelim dr.umuza güvendik yaptırdık hayırlısı diyelim
hayırlısı evet. pekı randevuya falan gerek ver mıymış?
bende olma taraftarıyım ama eşim sen olursan ol çocuğa yaptıramazsın diyor ve her konuşmamaız kavgaya dönüşüyor.şimdilik sürüncemede....
bende olma taraftarıyım ama eşim sen olursan ol çocuğa yaptıramazsın diyor ve her konuşmamaız kavgaya dönüşüyor.şimdilik sürüncemede....
Rota virisü aşısında da ilk kullanıldığı yıllarda birçok ciddi yan etkisi olmuş bunlardan en önemlisi bağırsak tıkanması ve sonra çalışmalar devam etmiş şu anda bir çok kişi bu aşıyı paralı olmasına rağmen yaptırıyor Rota nın ilk çalışmaları 1999 yılında olmuş .10 yılda bu gelişmeleri gösterdiyse tıp dünyası 33 senedir bir hayli ilerlediğini düşünüyorum ben yinede tabii herkesin kendi kararıarkadaşlar dün eşim ve ben domuz gribi aşısı olmaktan son anda vazgeçtik. neden mi? Swine flu: Vaccine risks and dangers yazın ve ilk çıkan siteye girin. ingilizce bilmiyorsanız bilen birine tercüme ettirin. 1976 yılında amerikada'ki domuz gribi aşısı kampanyası ve sonrasında yaşananlar anlatılmış. sağlıkla kalın.