- 22 Temmuz 2008
- 20
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi chatlak_4180
valla sera bende doktor adışarı çıkmıyoruz dediğimde bana merek etme o gelir seni evde bulur dedi .aslında doğru biz çıkmıyoruz ama eşlerimz çalışıyo sonuçta belki dışardan aldığımız bi ekmeğe bile düşünsene hasta biri ellemiş olabilir sonuçta bu virüs temas yoluyla oluyo.yani ne kadar dikket edersek edelim o gelip genede bizi bulabilir .allah korusun meleklerimizi.benimd ekafam çok karışık dün gece abbas güçlüde ist ünv mkrobiyoloji profda kesinlikle olun dedi aralıkta tavan yapıcakmış.bende kararsız kaldım ama herelde yaptıram gibi gibi kendime de düşünüyorum bu arada bakalım hahhkımızda hayırlsıı
evet kızlar bizde kararımız verdik doktorumdanda onayı alınca persembe günü ailecek aşı olmaya gidiyoruzz bu evhamla yaşıyamam...:))
bebişine de yaptırıyor musun? bende cok kararsızım. kendıme yaptırıcam ama esas risk cocuklarda. en kotusu de kararsızlık. off nerden cıktı bu ıllet
evet tatlım bebegimede yaptırıcam zaten burda önemli olan biz degiliz ben kendi açımdan aşıdan korkmuyorum hadi diyelim hastalık bize geldi biz öyle böyle atlattık ama bebekler atlatamıyor en çok ondan korkuyorum zaten doktorumda hiç düşünmeyin bile dedi ailecek yaptırın dedi artık Allahıma emanet yaptırıcam böylede yaşanmıyor çünkü içim huzursuz doktorlara güvenmek zorundayız ama aşılarda sürekli bitiyor saglık ocagında kalkmamış yaa yarın yada cuma oluyoruz kızlar....:)