- Konu Sahibi bircocukannesi
-
zuziciğim çok şeker kıyafetlerya bayıldım kilotlu çoraba. bendede öyle fırfırlı alıştırma kilodu var elbise altına giydirmeye. zamanında kız şeyleri almıştım bikaç parça ama işimize yaramadı. bekliyor hala:)))
Bende 1 takım daha düşünüyorum netice bebek herşey olabilir yarın çıkıcam dışar senin paşaya alıcaklarımda aklımda unutmadım ama hava bozduğundan beri dışarı çıkamadım.
Mecidiyeköyde C&A die bi mağaza var herşeyi orda bulabiliyorum sadece çocuk değil büyük için aklına ne gelirse çamaşırdan takıya yolun düşerse orayada bi bak derim hele bide indirime girdimi manyak ucuz oluyo ecrin doğmadan ona 12 ytl ye çok cici bi mnt aldım bu kış giyicek kuzum
Bende 1 takım daha düşünüyorum netice bebek herşey olabilir yarın çıkıcam dışar senin paşaya alıcaklarımda aklımda unutmadım ama hava bozduğundan beri dışarı çıkamadım.
Mecidiyeköyde C&A die bi mağaza var herşeyi orda bulabiliyorum sadece çocuk değil büyük için aklına ne gelirse çamaşırdan takıya yolun düşerse orayada bi bak derim hele bide indirime girdimi manyak ucuz oluyo ecrin doğmadan ona 12 ytl ye çok cici bi mnt aldım bu kış giyicek kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?