• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

tünaydınnnn tünaydın dediğime bakıpta yeni kalktım sanmayın
ehhh çağan saolsun akşam 9,5 ta yatar sabah 7:30 da ayakta

ama gece sahura kadar yatmayınca kötü oldum

söylemesi ayıp bugün yemek derdim yok kimse bizi yemeğe çağırmayınca kociş beni çağırdı
akşama dışarıda yiyeceğiz

bugün iş çok çağatayın beslenme listesini aldim
patatesli börek cevizli kek zeytinli pohaça yapılacak çamaşır felan

dışarıda yemek isabet oldu yani anlayacağınız:lepi:

bu arada sabah bi kaynatmışınızyerimseniben

öpüyorum hepinizi ii pazarlarrrrrrŞeniz

allah kabul ederse ben tekrar başladım bu gün oruca

rabbim hepinizinkinide kabul etsinnn:Saruboceq:

hadi ben kaçar iş çokkkkkkkkaydirigubbakcemile4

yaw nerede bu hatunlarrrr:uhm:

ala ala şişşşşttttt kime diyorum kime diyorum huuuuuuuusositosositohihoyyytkaydirigubbakcemile2 :oklava:

kızlar selammm..
yawww bi şey sorcam yarın arkadaşımın kızı 3 yaşına giriyor doğumgünü var oraya gitcem..akşama doğru hediye almaya çıkcam..şimcik ne alsam ben bu kıza.bi el atı veren gari...

mavicem allahj kolaylık versun bacım..
monpetitim sen naparsın buldunmu tarifini....
buldum canım denicem bakalım akşama eşimde beğenir inşallah
ne kadar samimisiniz iyi bişey mi alcaksın

çocuk odası için bişeyler bakabilirsin,oyuncak,kıyafet bir sürü alternatif var canım

çocukluk arkadaşım canım..çok pahalıya kaçmadan bi şeyler düşünüyorum..aslında aklımda kıyafet türü bi şey var ama oyuncakta düşünüyorum...şu et bebekler varya öyle bi şeymi alsam diyorum..yada şöyle güzel bi tişört

dscn1540jd4.jpg

benim kızın çamaşır makinesi tutkusu beni bitiriyor yaaaaa

et bebeklerde çok ucuz sayılmaz ebrara yeni almıştık çok da büyük değil üstelik 15 lira civarındaydı
lcw tişört baksan daha uygun bulursun 5-6 liraya bile güzel tişörtler vardı

en iyisi berfe uyanınca gideyim de öyle karar vereyim..
maalesef canım gribim burnum felaket akıyor..ama halsiz deilim allah şükürler olsun..
bu yaramazlar hep böyle nerde elektronik eşya berfe orda...

slm arkadaşlar kimseler yok mu
vallah ben sabahatan beri çok yoruldum mutfağimi temizledim ne zamandir istiyordum şükür yaptim
ama çok yoruldum bütün her şeyı yıkadım bardak tabak ne varsa
eh önümüzde bayram iyi oldu kızımada dedesi bakiyo eşim buğün nöbetci
babanemizde yok oda işte sağlsun dedesi baktı kızıma
bende işimiyaptim eh sizler neler yaptınız hanımlar
hepinize iyi akşamlar görüşmek üzere

günaydınnnnnnn, semihacım siz de bizim gibi erkencisiniz

eşimin uyanmasını bekliyorum, uyansın çocukları ona teslim edip ben yatacağımmmmm, çok uykum var

berkan, ben ve arda grip olmuşuz, boğazım felaket ağrıyor, oğlanların da burnu akıyor

kendimi hiç iyi hissetmiyorum, herkese iyi pazarlarrrrr

çokom geçmiş olsun

günaydın canım demek berra hanım uyutmadı erken kalktı nasılsın hayatım

kızlar hepinize kucak dolusu öpücükler günaydın hadi kalkın artık bakimmmmm

esmacım nasılsın arda nasıl

semiha naptın canım menüyü falan belirledin mi sana yardım edicek birileri var mı

daha menü belli dğeil canım annem gelecek birtek bakalım becerebilirim inşallah maşallah ebrar a çok hareketli ve yaramaz oluyor bu modeller sanıırm
[
mevcan bana kalırsa kıyafet al daha masrafsız olur

diğer tüm arkadaşlarada öpücükler

kızlarrr ailecek hasta olduk, bir tek eşim iyi şimdilik, allah ondan razı olsun, bütün gün yattım, erkan çocuklara baktı, hayatımda ilk defa bu kadar ağır hasta oldum

şifa dilekleriniz için çok tşk, salgın var galiba, okuldan bulaştı mikrop büyük ihtimalle, çok dikkatli olmak gerekiyor

ardam o kadar nazlı ki, burnunu bile sildirmiyor, silince aralıksız 10 dk ağlıyor, berkanım hiç böyle değildi, ardanın canı çok kıymetli

mevcanıcım sen de benim hastasın galiba, çok geçmiş olsun canım

mavicem kolay gelsin, menü de süpermiş hani

monpetit yemek hazırlıklarında, ben dünden kalanlar var yanına da tavuk suyu çorba yaparım, bugunlük de böyle olsun, hiç halim yok

selam kızlar herkese iyi pazarlar
bende dışarıdan geldim ve sanırım şifayı kaptım, boğazlarım acıyor.
Çoko'cum sizede geçmiş olsun, bolbol sıvı ve tavuksuyu çorba süper
ben emziriyorum dr. sanrırım ilaç vermez değilmi?
Monopetit ben fırında palamutu sebzeli yapıyorum çok severek yiyoruz tavsiye ederim (sarımsak, soğan, domates, biber, maydanoz süper oluyor)

edacım yaptım şekerim sarımsak yoktu benim tarifte balıkla nasıl oluyor
çoko canım tekrar geçmiş olsun grip aşısı düşünüyor musun sen hep çocuklarla berabersin

Afiye olsun canım, sarımsaklada süper oluyor , aynı salata yapar gibi tüm malzemeleri karıştırıyorum ve balığın üzerine yayıp fırınlıyorum. Bunu somon, lüfer gibi balıklarlada yapıyorum (biv çok balık yerizde :)), tavsiye ederim cnm sarımsakta ekle. Kızım uyudu, mutfağımı topladım şimdi de film izleyeceğiz.

Son düzenleme:
Back
X