• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

jege yastıkların çok güzel görünüyor..
tatarım Allah korumuş bebişini... büyük geçmiş olsun
yeliz deniz e geçmiş olsun canım.benimde küçükken heryerim yara bere dikiş içindeydi. çıkıklar cabası
babanneyi de tebri etmek lazım
mev can merhaba
dream lover kızın çok tatlı maşallah. Allah nazarlardan saklasın
berfinsenaya Alla kolaylıkversin.ya tam yazıları okuyamadan size yazıyorum. sürekli sayfa hata veriyor
soytarı mavice mavili dream, semehi. mirror herkese merhaba

1 kaç resim daha ekledim kizlar
su saçlar bizi mahfediyor
bıngıldak daha kapanmadıgı için kestiremiyorum , yani sıfıra,
toka da taktırmıyor,onleri kestirsem çirkin durur
napcaz bilmiyorum
gözlere giriyor resmen

1 kaç resim daha ekledim kizlar
su saçlar bizi mahfediyor
bıngıldak daha kapanmadıgı için kestiremiyorum , yani sıfıra,
toka da taktırmıyor,onleri kestirsem çirkin durur
napcaz bilmiyorum
gözlere giriyor resmen

jegecim berra çok güzel toka tutuyordu kafasında hoşuna giderdi be ona toka takınca ama dün 2 defa ağzına attığını yakaldım bugün bizde dağınık saçlarla dolaşıyoruz.

kljlikt2gc3.gif

lütfen okumayan kalmasın bu şiiriii:emir_bebek::emir_bebek:

dünüürm canım arkadaşım zeynebim hoş geldin danamŞenizŞeniztamda seni düşünüyordun nirde galdı bu hatun deyi...kaydirigubbakcemile5
naz yine yaraamzlık demi egede aynı iki gecedişr uyumamak için diretiyoruz ve süngür sümük yatıyoruz:kızgın:
drydeniss hoşgeldin canım nasılsın bebeişin nasılyerimseniben

cok güzelmiş canım emeğine sağlık... kıslarr nirdesiniz. mavice fotolar çok güzel canımm.. eee pastadan biz görmedik yaaa:jeyyar:cokacimcoook

mirrorwomen bebişim iyi bacım. maşallah sağlıklı şimdilik daha hiç hasta etmedim... öhö öhö...:1closedeyes: Aman Allah korusun kimseninbebişleri hasta olmasın . ege hasta mı oldu geçmiş olsun canım..:ecrin_bebek:. mev can sanada merhaba canım. kıslarr ev işi mi tutuyorsunuz. neden yazmıyorsunuz... bi zahmet benim eve de el atıverelim beeee :dance:bamyaları bitirdim :lepi:

mücüm koca programına çok güldüm ilk işim eşime mail atmak bu yazıyı :):):):) kendisi hacker olduğu için böyle konualara çok meraklıdır... :) bakalım varmı kendinin bir üst versiyonu :)

dünüürm canım arkadaşım zeynebim hoş geldin danamŞenizŞeniztamda seni düşünüyordun nirde galdı bu hatun deyi...kaydirigubbakcemile5
naz yine yaraamzlık demi egede aynı iki gecedişr uyumamak için diretiyoruz ve süngür sümük yatıyoruz:kızgın:
drydeniss hoşgeldin canım nasılsın bebeişin nasılyerimseniben

canımm gelmiştim ama hemen çıkmak zorunda kaldım
naz hiç oturtmuyor beni pca başına sürekli onunla ilgileneyim istiyorr
şimdi uyuttum kalkana kadar biraz takılamıyım barüü

neden böyle yapıyor ege canım yaa bayağıda geç yatıyor sanırsam
hastalıklar mahfetti damadımıı
senide özlüyor naz yapıyor yavrumm heralde
nazda 2 gecedir kalkıyor geceleri yerde yatmak istiyor nedense bende yere yatak sarıyorumm yayıla yayıla yatıyor bi bakıyom bir uçta bi bakıyom deiğer uçta delü delü
yatıyor danamm:ecrin_bebek::emir_bebek:

tekrar merhaba kızlar mücüm mavilim semihacım ve jegecim yorumlarınız için teşekkürler.... drydennis im güzel dileklerin için sende saol canım...

müü danasa civap viriyom

ege leylamın çocuğu çağandan 3 ay büyük

evet süt bebem ege çağanın süt anneside leyla

tekrar çoookkk teşekkürler fıstıklar.... pastadan daha çok var arzu eden varsa gelip yiyebilir :))))

.............................................................................

Son düzenleme:
canım tünaydın,
diğer konuyu şehit eşi ile ilgli canım ya insanlar yorum yapmışlar bir hanım ben senin durumunda olsam intihar ederdim demek istemiş hatta demiş yani.ben yaşasaydım bu olayı intihar ederdim demiş hiç hoşlanmadım resmen yol gösterir gibi üstelikte haliyle şehit eşi depresyonda isyan ediyor yazılarını okursanız görmüşsünzüdür derin bir isyanda hala unutmuyorum demiş ya Allah benden daha çok sevmesin eşimi diye.(Haşa ) sabır diliyorum çok destek olmak lazım.
demek foto ekledin hemen uçuyoruz o zamankaydirigubbakcemile
dana yorgunluğunu atamdınmı hala öğlene kadar uyudun ya :mymeka:lülülülülülü:dilcikar:

kız dana ne öğlene kadar uykusu zaban koründe okula gidiyok behhh....

mesajlar yazıyorlar ama ilk gün anneyimben link attığında bakmıştım sonra bakmadım dediğin gibi saçmalayan insan çok ben en çokta butür taziye mesajları yazılırken smililerin kullanılmasına sinir oluyorum.. hiç bir samimiyeti kalmıyor bence

haklısın çokta yanlış yönlenebileceği bir zamanda allah sabır versin çok zor bir durum rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın

teşekkürler mücüm

kızlar tekrar selam uzun uğraşlar sonusu inşallah bu meajı yollayecem:jeyyar::jeyyar:
bugün cumaaaaaaaaaaaaaaaa ve oh mesai bitti yandan yandan yandankaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:sm_cool:
mavice danası demek senin iki dene oğlan var bu durumda hatta 4 kızım siz ciddi dostsuznuzsüprizzzzz

dünürüm yevrüm damadın 1,5 yaş depresyonunda muhtemelen ondan böyle yapıyor görsen nasıl aksiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,huysuzzzzzzzzzzzzzzzz,cırtalk cırtlak bağırıyor birde sahte sahteeeeeeee:delphin:hepisi depresyndan ve bizsizlikte oluyro cok anacı babacı bizimki:a015:

soytarı koca süper dimi bencede hemen gönder:jeyyar:

ayroıca ben deli danalar gibi yatan gelinimin poposundan ısırırım:emir_bebek::ecrin_bebek:
haftasonu anacıma gidiyoruz kociş bırakacak biraz hasret giderecem.
pazartesi görüşürük her an k.k beni atabilirlaelaelaelaelae
şimdienden hepiniz iyi haftasonları diliyorum ama sonra devamı gelirse yazarım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:CüvCüv:

Back
X