• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

kızlar mrb..nasılsınız..
herkese hayırlı cumalar..

bugün bebişim 6,30 da kalktı.. 8,30 da tekrar uyudu.
fırsattan istifade bende uyumuşum..11 kalktık..
veee rüyamda jege seni gördüm. çok ilginç bir rüyaydı....
istersen anlatırım:))

tenny yastıkların çok şık olmuş güle güle kullan bu arada dikkatimi çekti beyaz koltuklar benmkiler krem
olduğu halde kirleniyor...

tatarım merhaba cnm özlettin kendini..
eyvah diyorum yaaa çok tehlikli olmaya başladı bu çocuklar gözünü 5 dk ayırmaya gelmiyor
çok geçmiş olsun cnm verilmiş sadakanız varmış..

denizide akşam üstü k.walidem sitenin bahçesine çıkarmış beni karşılamak için
düşmüş dudağını yarmış... denizden çok k.walidem korkmuş nasıl üzülmüş anlatamam
teselli ettim ama nafile geçer diyor c.tesiye kadar..c.tesi annemlere gicez diye endişelenmiş
halbuki annemler kesinlikle bişey demez çocuk neticede ama oda çok korkmuş..
aynada dudağına bakıp uuuf uuuf diyip durdu yavru kuşum

geçmiş olsun cnmm..
oy oy demek ufff diyor ... yavrum benimm..
resimlerde çok tatlı çıkmışş..
öpüyorum kocaman Deno'yu

Slm kizlarrr nasilsiniz oglum okula başladi ama ögretmeni yoktu dun geldi ders se başladilar yeni ögretmen genc ben daha göremedim eh hayirlisi olsun artik

siz nasilsiniz bebişler nasil özledim vala sizi
dun cok korkuttu gizem benim elim ayagim titredi cama cikti azd aha düşecekti alah korodu hemde benim yanimda bende berkayin defterlerine bakiyordum eksikler vardi onlar alinacakti bakarken gizoş camda hemde yarisi sarkmiş vaziyette cok korktum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

cnm çok geçmiş olsun
Allah korumuş valla..
öpüyorum Gizem'i

kızlar mrb..nasılsınız..
herkese hayırlı cumalar..

bugün bebişim 6,30 da kalktı.. 8,30 da tekrar uyudu.
fırsattan istifade bende uyumuşum..11 kalktık..
veee rüyamda jege seni gördüm. çok ilginç bir rüyaydı....
istersen anlatırım:))
hayir olsun zeynep
kötü ise yazma ama iyise ozelime yazabilirisin

yaa Berfinsena'ya bende çok üzüldümm..
Allah yardımcısı olsun.. çok ama çok zor bir durum..
Allah kimseye böle dert vermesin amin

saol semihacım
uyuyordu kuzu fekat çalan telefon uyandırdı
kim mi aradı?
o kendini biliyor :)))))))))))))

Aramam sormam bir dahaaaaaaaaa, yastıklarda çok şık olmuş uğraşmana değişmiş canım benim.

Günaydın herkese,

Yeliz'cim deno'ya geçmiş olsun, düşe kalka büyüyecekler ama insan üzülüyor tabi

Okul telaşı başladı bütün çocuklara babaannemin dediği gibi Allah zihin açıklığı versin diyorum :).

Ya benim kızım adeta bebekliğine geri döndü, bütün gece emmek istiyor. Uyku falan hak getire belim ağrıyor artık. Dişlerindendir diyorum ama.

Ms.eda saol cnm teşekkür ederim...

Dün akşam üstümü değiştiriyorum bizimki aşağida yukariya bana bakiyor..
Malumunuz gördü memeeee diye bir bağirdi gel annecim emziriyim seni dedim..
Aniden bir isirdi neye uğradiğimi şaşirdim...... çok fenaydi çoook..kendin kaşindin diyorum kendi kendime :))))))))

tünaydın tünaydın tünaydın

herkeze hayırlı cumalar önce nasılsınız hepiniz geçmişe şöyle bir göz attım berfinasenanın durumuna çok üzüldüm çok zor bir durum allah hiç kimseyi böyle bir durumda bırakmasın

ama şu diğer konu diye bahsettiğiniz şeyi merak ettim ne dir o diğer konu mücümm

bu arada doğum günü fotolarımızı ekledim arzu edenler bakabilir...

okuldan geldim dün gece ki yorgunluğumu atamadım zati okuldada çok yoruldum bu arada izmir iye serilemiyor yaaaaaa

Aramam sormam bir dahaaaaaaaaa, yastıklarda çok şık olmuş uğraşmana değişmiş canım benim.

Günaydın herkese,

Okul telaşı başladı bütün çocuklara babaannemin dediği gibi Allah zihin açıklığı versin diyorum :).

Ya benim kızım adeta bebekliğine geri döndü, bütün gece emmek istiyor. Uyku falan hak getire belim ağrıyor artık. Dişlerindendir diyorum ama.

berfinsena ya ne olmuş, göremedim

edacım merhaba,
hoşgeldin ,asyada memeye düşmeye başladı demek ikinci zehra vakası olmasın bir ara yapşıktılar onlar.
benimbildiğim doktor söylemişti 6-7 aydan sonra anne sütü şekerlenmeye yani daha tatlılaşmaya başlarmış bebekler bu yüzden daha fazla düşeerlermiş memeye hiç tattınızmı bilmem sütünüzü ilk aylarda garip tatsız gibiydi benim ama 7-8 aylarda gaeyt tatıydı.:delphin:

berfinsenaın eşi sanırım berfinsenayı kırıcı bir takım faaliyelerde bulunmuş canım topiği yazdım aşağıda bak istersen.

tünaydın tünaydın tünaydın

herkeze hayırlı cumalar önce nasılsınız hepiniz geçmişe şöyle bir göz attım berfinasenanın durumuna çok üzüldüm çok zor bir durum allah hiç kimseyi böyle bir durumda bırakmasın

ama şu diğer konu diye bahsettiğiniz şeyi merak ettim ne dir o diğer konu mücümm

bu arada doğum günü fotolarımızı ekledim arzu edenler bakabilir...

okuldan geldim dün gece ki yorgunluğumu atamadım zati okuldada çok yoruldum bu arada izmir iye serilemiyor yaaaaaa

canım tünaydın,
diğer konuyu şehit eşi ile ilgli canım ya insanlar yorum yapmışlar bir hanım ben senin durumunda olsam intihar ederdim demek istemiş hatta demiş yani.ben yaşasaydım bu olayı intihar ederdim demiş hiç hoşlanmadım resmen yol gösterir gibi üstelikte haliyle şehit eşi depresyonda isyan ediyor yazılarını okursanız görmüşsünzüdür derin bir isyanda hala unutmuyorum demiş ya Allah benden daha çok sevmesin eşimi diye.(Haşa ) sabır diliyorum çok destek olmak lazım.
demek foto ekledin hemen uçuyoruz o zamankaydirigubbakcemile
dana yorgunluğunu atamdınmı hala öğlene kadar uyudun ya :mymeka:lülülülülülü:dilcikar:

berfinsenanın konusunu yeni okudum çok üzüldüm allah yardımcısı olsun zor bir durum

diğer konuya gelince insanlar sadece yorum yazabilmek için sapıtıyorlar kullandıkları cümlelerin gidebileceği boyutları hiç düşünmüyorlar.acısına ortak olacağına hayatına malolabilecek sözler sarfedilmiş cahillik diyorum ben buna sadece

Günaydın herkese,

çnce bi numaramı ezberle sen :)))
beni kaanlarla maanlarla muhatap etme
saka bi yana
ara beni ağlakrım ama baaak ühühühhh

slm kızlarrrrrrrrrrrrr anca fırsat bulup yazıyorumm
ezgiyi okula yolladım nazla başbaşa kaldık naz hanımda rahat vermiyorr

mirrorumm avatarın çok hoş olmuşş danam

soytarı deno çok talı çıkmışş fotolarda maşlalhh
avatarında gözümden kaçmadı çok güzelll

berfinsenanın durumuna çok üzüldüm tamamını okumadım biile
alah yardımcısı olsun .

şehit eşine yazılamlara gelimce tam bir neyse ağır konuşmıyım ban felan yerim