• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

nan mirror danaı biri tca nın biride gurbaa prensesin avatarları nan bunlar..yoksam sen başka yerden mi buldun..eğer öyleyse bana da söyle...

heeeeeeeeee cadı arzu mesaj atmış benim avartar diye hadi affetimdedim değiştiryom öbürünü koydum gurbaaaaaaaa mı kim varmış onunmuş anam en iyisi kendi özüme döndüm bacimmm:1rolleyes:

mirrorwomen evet canım kışlık koymaya çalışıyorum. ulen kaç gündür bitiremedim bamyaları temizlemeyi,
jege , semiha, kartalsevil, soytarı, mavili , mavice, monpetit, zeymi, dreamlover,ms eda, ekinnaz, gonca, kısllrrr herkese merhaba..
bu arada çağan ın doğum günün kutluyorum annesi.. nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara... ona kocman bi öpücük gönderiyorum...

nan mirror danaı biri tca nın biride gurbaa prensesin avatarları nan bunlar..yoksam sen başka yerden mi buldun..eğer öyleyse bana da söyle...

heeeeeeeeee cadı arzu mesaj atmış benim avartar diye hadi affetimdedim değiştiryom öbürünü koydum gurbaaaaaaaa mı kim varmış onunmuş anam en iyisi kendi özüme döndüm bacimmm:1rolleyes:

yettim bacı. valla geçen aldığım domatesler buruş buruş olunca napsamdiye düşünsüm. sonra yine kk.de okumuştum. bunu rendeleyip buz kalıplarına döküyorlarmış donunca poşete atıyorlar. daha sonra kışın yemeklerde kullanıyorlarmış bulyon gibi. sonuçta mevsim domatesi olduğu için daha tatlı oluyormuş.. rendeleyip buz kalıbında buzluğa attım. donunca poşete koyudum. büyük boy buzdolabi poşeti kadar doldurum. şimdi geçen rendelediğim ve bamyayı domatesleyip koyacağım domatesler vardı rendelenmiş. dün yapamadım. bugün poşete alıp buzluğa koycam artık. kışın menemen yapıveririm. yoksa bozulacaklar valla. bende pındık pındık 2 kg bamya almışım anam. temizle temizle bitmiyor.koyduğum ilk ve son bamya olcak ööö geldi bee

en iyisi bacım biz seni böyle seviyok...
yanlız avatar bir ege fotoğrafı çok yakışır beeeesengözlerimebaksanab

kızlar niye rende ile uğraşıyosunuzki atın robota gitsin...
hem buz küpleri çok az.bence plastik bardaklara koyun...
bardağı kırar atarsınız...
koacamn domates size

neredesinbebişim monpetitim ve drydennis im çok teşekkür ederim kızlar darıs sizlerind başına inşallah... hazırlıklar son sürat devam ediyor tabi zaman zaman çağan beyin mızıklamaları yüzünden kesintiye uğruyor hade görüşürükkkkklülülülülülü

kızlar niye rende ile uğraşıyosunuzki atın robota gitsin...
hem buz küpleri çok az.bence plastik bardaklara koyun...
bardağı kırar atarsınız...
koacamn domates size

plastik bardakta kokmasınbacı.. hem benim robotum yokkk...senağlama hoş nedense daha robota filan ihtiyaç duymadım. o da ayrı bi konu

kıslarr şaka bi yana benim böcek hergün büyüyor beee.. agucuklar gugucuklar. bi mutluyum ki buaralar sormayın gitsin.. ayaklarımyere basmıyor. beni çok seviyor yavrummmm bende onuçok seviyorum. ayyy içimden geldi yazam dedim..

slm kızlar ben geldim....
ben yokken neler oldu bakem..umarım herkes iyidir..
bu arada berfenin kulaklarını deldirdimm..nasıl ağladı yavrum...neyseki ağlaması fazla sürmedi..

kızlar işte benim yastıklar :))))

pic5051ue1.jpg

bende kutluyorum Çağanın dogum ununu
en sewdigim isimlerden biridir bu arada Çağan
diğeri de Tunç...
opuldunuz
hayırlı iftarlarrrr

jegecim güzel olmuş kırlentlerin güle güle kullan canım
herkese hayırlı iftarlar çok susadım ve acıktım ben yaaaaaaa

Slm kizlarrr nasilsiniz oglum okula başladi ama ögretmeni yoktu dun geldi ders se başladilar yeni ögretmen genc ben daha göremedim eh hayirlisi olsun artik

siz nasilsiniz bebişler nasil özledim vala sizi
dun cok korkuttu gizem benim elim ayagim titredi cama cikti azd aha düşecekti alah korodu hemde benim yanimda bende berkayin defterlerine bakiyordum eksikler vardi onlar alinacakti bakarken gizoş camda hemde yarisi sarkmiş vaziyette cok korktum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Back
X