• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Hay Allah bu nedir ya topiğimize neler oluyor:(

Yelizcim tahmin edebiliyorum neler hissettiğini.. ınsan sonrasında düşündüğünde aklına bir anda bukadar kötü şeyi nasıl getirdiğine inanamıyor bile...
Önemli birşey olmadığına sevindim.
Anneciğinede şimdiden acil şifalar... ınşallah herşey yolunda gider ve en kısa sürede hiç birşey olmamış gibi dikilir ayağa...

Bende ıremi uyuttum evi bir silip süpürdüm. Şimdi halılarımı bekliyorum. Evde halı yokken temizlik acayip kolay oluyor ama bir okadarda çabuk kirleniyor. Günde 2 posta süpürüyorum.

Kormazmı canımya herhalde bende öleyim vallahi birden bizimkiler ani arayınca olur olmaz bende korkuyorum acaba bişeymi oldu kıza diyeee

neden şişti acaba aman iyi olsunda damlasını kullanın canım birşeycik olmaz allahın izniyle
birdaha böle korkular vermesin rabbim

Son düzenleme:
bu arada annen yarın ameliyata giricek dimi yelizcim nerede olucak ameliyatını rabbim acil şifalar versin
en kısa sürede toparlanır inş. şimdiden geçmiş olsun

Sağolun kızlar yaa,hey allahım, neyseki önemli bişey değilmiş.

Anneciğim içinde teşekkür ederim, Avrupa yakasında özel bi hastanede olucak.

yelizcim çok geçmiş olsun cnm ya neyseki bişeyi yokmuş
mevcan sanada çok geçmiş olsun
bende yeni yeni ayağa kalkıyorum
dün dr um maske kullandı bantımı çıkarırken hasta olduğumu söyleyince,,,
zeynep te çok öksürüyo
emirde biraz öksürüyo

sevilim ev mis gibi olmuştur şimdi
güle güle kirletin cnmm

kadişim annene de geçmiş olsun bu arada umarım daha iyidir

Canım yaa geçmiş olsun prens ve prensesine, sen oları iyi edersin bir kaç güne kalmaz.

Burnuşunun son görüntüsü nasıl?

burnuşumu hiç sorma o kadar şişki şu an esk, halinin 2 katı desem hiç abartmış olmam:a015:
niye depresyondayım sanıyosun
dünden beri ağlıyorum
ağlaya ağlaya tüm yüzüm şişti bu seferde

zehracım geçmiş olsun kuzucuklarına teşekkürler canım geçmiş olsun dileklerin içinde

demek açtı bandajı hadi hayırlısı yeni ameliyalısın şekercim olucak şişlik ağlama bebişkom sen kuzucukların ve eşin için varsın o şiş gidecek ve sen eski halinden daha güzel olucan saçlarda boyanmış artık şiş indiğinde bir foto bekliyoruz

ya ne diyeceğimi bilemiyorum..
sabır dilemekten başka bişey gelmiyor elimdenn..
Betülcüm sana ve tüm yakınlarına Rabbim sabır versin..

Zehracım geçmiş olsun cnm kuzularına..
benim gripte bugün dahada ilerledi gibi..
Albinayada bulaştı.. onunda burnu tıkalı. ara arada öksürüyor..
dr. yolu göründü bize..
inş. çabuk atlatırız..

Bende az önce görüştüm Betül'le...
Hepinizin söylediği gibi sesi soluğu çıkmıyor. Biz bukadar üzülürken anneciği babacığı kimbilir ne haldedir. Rabbim düşmanımı bile evlat acısıyla sınamasın. Çok zor bir durum:((
Birde eşi iş yerinden izin alamadığı için gidememiş. Onada çok bozulmuşlar kayıp zamanlarında fazla izin aldığı için vermemişler. ış veren böyle işte:(

Zehracım, Mevcancım, Zynepcim sizlerede kuzucuklarada çok geçmiş olsun....
Of ya nedir bu böyle kimle konuşsam hasta... Havadan mikrop soluyoruz herhalde:(((

Zehracım takma bukadar o şişlikler tabiki olacak sen böyle üzüldükçe ağladıkça hepten şişecek yüzün gözün. Hadi bakayım bir silkelen kendine gel. Sen güçlü hatunsun hem seni öyle gördükçe kuzularda üzülüyordur...

sorma sevilim sabah kahvalıtı hazırladım çocuklara ben yemiyorum zaten ne zamandır
kiloda vermişim hastalıktan
onlar yerken ben gelip içeriye başladım ağlamaya
bunlar anladı hemen geldi yanıma
nasıl teselli ediyolar beni
zeynep anne bak sütümü içtim ağlama diyooo:a015:

Back
X