Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlar
umarım sızler ve bebişleriniz iyidir
biz tatildeyiz ,kızım saolsun hiç üzmüyor beni
bol bol uyuyor,sudan cıkmıyor,korktugum gıbı olmadı
sizleri ve bebişleri öpüyorum
kendinize iyi bakın

canlar herkeze mrblar..
nasılsınız...
Dünürcüm tariflerini aldım cicim . tşk ederim. Ali'şimi kocaman öpüyoru..
Ekin'cim ablana çok geçmiş olsun cnm. Acil şifalar diliyorum..
Talu'cum iyi tatiller cnm..ne güzel bebişinde suyu sevmiş..d
Sara-Nur cum hakkınızda hayırlısı olsun cnm. üzüldüm. bebişini kocaman öpüyorum..
Dream'cım. cnm nasılsın. Zeynep nasıl?..
ÇOko'cum güle güle kullan tatlım saçlarını. Sana ne yapsan yakışır cnm benim. öpüyorum prenslerini..
hasta olan beişlere de acill şifalar diliyorum..

slm kızlar nasılınız bebekler nasıl?uzun zaman oldu görüşmeyeli.birçok yeni nick var nickler değişmiş ve yeni birçok arkadaş var sanırım.benim sınav açıklandı dereceye girdim,çok şükür emeklerimin karşılığını aldım:))benim kız da iyi çok şükür sıralıyor ama henüz yürümüyor sizler nasılsınız??

cnm tebrik ederim..
ne güzel emeğinin karşılığını almışsın..çok sevindim cnm..
demek Zeynep hanım da sıralıyor..maşşallah kuzuna.. :nazar:kocaman öpüyorum kuzunu..

iyiyiz biz kendi adımıza zeynepcim, şimdi arkadaşıma gidicem kahve içmeye çağırdı
müstakil dubleks evi var bahçesinde de salıncağı var, şöyle bi açık hava da kahve keyfi yapalım
zeynebi sallayayım biraz, ,ğluda emirin ana sınıfı arkadaşıydı zaten şimdi de aynı sınıfa verdik, oğlanlarda oynar biraz, sıkılmıştı emir de evde

ohh ne keyif olur valla..Afiyet olsun cnm
valla Allah tan en büyük temmennim ( küçükte olsa) bahçeli bir ev sahibi olmak..
miss gibi çiçeklerin arasında bir çardak çocuklar için ufak bir oyun parkı. ah ahh.. olur inş. yaa..
yine çok şükür kendi evimiz ama apartman dairesi, deprem korkusuyla yaşıyoruz işte....

ya kızlar bizim bu başımızda ki karabulut ne ya..üff....berfeyi yiğenim kucağında tutuyordu...yaramaz olduğunu bildiği için gözü gibide bakardı yavrum..yiğenim dediysem de 22 yaşında...neyse bu kanepeye yatırıyor..dalgınlığına gelmiş sanırım kütt berfe sırt üstü yerde..kuzum 10 dakika içini çeke çeke ağladı..o kadar üzgünüm ki ilk defa düştü kuzum...biraz vakit geçincede uyuttum bebeğimi..ama canım çık sıkkın.....

ohh ne keyif olur valla..Afiyet olsun cnm
valla Allah tan en büyük temmennim ( küçükte olsa) bahçeli bir ev sahibi olmak..
miss gibi çiçeklerin arasında bir çardak çocuklar için ufak bir oyun parkı. ah ahh.. olur inş. yaa..
yine çok şükür kendi evimiz ama apartman dairesi, deprem korkusuyla yaşıyoruz işte....

cnm inan bana benim d een büyük hayalim çok lükds olmasın ama bahçeli bi evim olsun
allah kısmet ederse bi gün olur inşalllah zeynepcim

bu arada berfeye de çok çok geçmiş olsun cnm, yin düşmüş kuzu yaaa

kızlar tskur ederımesımhala yolda bıgelemedıler çok kötu seyler yasadılar bunların gelcegını duyupmayın döşemışler bunlar gecerken patlatmışlar çok korktum allah nasip ederse yarın sabah 8 de yanımda öpuyorum hepınızı

ya kızlar bizim bu başımızda ki karabulut ne ya..üff....berfeyi yiğenim kucağında tutuyordu...yaramaz olduğunu bildiği için gözü gibide bakardı yavrum..yiğenim dediysem de 22 yaşında...neyse bu kanepeye yatırıyor..dalgınlığına gelmiş sanırım kütt berfe sırt üstü yerde..kuzum 10 dakika içini çeke çeke ağladı..o kadar üzgünüm ki ilk defa düştü kuzum...biraz vakit geçincede uyuttum bebeğimi..ama canım çık sıkkın.....

ahh mev*canım sorma o düşme hikayelerini bizde şu sırlar caganla fazlasıyla yaşıyoruz :çok üzgünüm:yürümeye çalışıyor heryere tutunup kalkıyor sonrada artislik yapacam diye ellerini bırakıyor tabi zaman zaman kütttt kafayı şişiriyor.:1no2:.. çok korkuyorum ama çocuk düşe kalka büyür demişlera.s ciddi bir durum olmasın inşallah da böyle büyüyecekler hayırlısıyla:delphin:... rabbim saklasın hepsini:Saruboceq:.. bu arada bizim dişler altı olduuuuuu:nazar::nazar:

selam kızlar
umarım sızler ve bebişleriniz iyidir
biz tatildeyiz ,kızım saolsun hiç üzmüyor beni
bol bol uyuyor,sudan cıkmıyor,korktugum gıbı olmadı
sizleri ve bebişleri öpüyorum
kendinize iyi bakın

talu cum ii tatilller tatlım maşallah kuzuna hiç üzmemiş seni.... bakalım biz ne yapacağız...kaydirigubbakcemile3

günyadın kızlarrrrrŞeniz
kucak dolusu sevgiler, öpücüklera.s.
hepimiz için mutlu, sağlıklı,güzel bi haftasonu olmasını diliyorumkaydirigubbakcemile5

nazar değdi kuzuma
sabah erken kaldırdı bugün biziCADIARZU
bide böyle nereye kadar dayanırım bilmiyorum
(daha doğrusu eşim nereye kadar dayanırnaniknanik)
hep zeynebin yatağında, meme ağzında uyuyorumkaydirigubbakcemile2
çok sık uyanıyo:a015:
, kendi yatağıma geçtiğimde de hemen uyanıp ağlıyokafamçokkarıştı
ne olacak böyle kızlar yaa?şakkıdı

günaydın kızlar....
biz iyiyiz şükür bugün...
gec düzenimiz henüz oturmadı ama..
akşam kızmı da aldık dolaştık biraz..o da iyice yoruldu eve geldik..mama yiyene kadar zor durdu uyuyakladı kuzum...bugün nişan var eşimin yakın bi akrabasının izin alabilirsem gideceğim oraya...erkenden kuzuma kavuşacağım..
kargo gelseydi dreamciğimden aldığım yeşil elbiseyi giydirecektim kısmet artık..

dreamcım günaydın hayatım...
kötü alışmış zeynep...
acaba ayağında sallasan unutur mu ki...
bizim eda nın metehan da öyle uyuyormuş...
ayağına almış belki unutur diye..artık kendi başına kendi yatağında uyuyor canım..ayakta sallamak iyi bişi değil ama....
bu arada okudum akşamki kahve keyfini..rabbim gönlünüze göre versin canım...ben de çok istiyorum bahçeli bir ev...
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

mevcancım ilk düşüş çok fena bilirim..
o günden beri hala düşecek sanıyorum ruzeyi..
psikolojim bozuldu valla...
çok geçmiş olsun canım

gunaydın kızlar
dün gizemi doktora götürdüm bogazları iltihap olmuş büsürü ilaç verdi lergerci kendisi iyi ama arada öksürüyor hırıltısı var diye götürmüştüm badimcik dedi doktor

gunaydın kızlar
dün gizemi doktora götürdüm bogazları iltihap olmuş büsürü ilaç verdi lergerci kendisi iyi ama arada öksürüyor hırıltısı var diye götürmüştüm badimcik dedi doktor

canım gizoş a geçmiş olsun yakında hiç bişiyi kalmas inşallah tatarim sen nasilsin canim... güzel bir hafta onu diliyorum...kaydirigubbakcemile5

Back