- Konu Sahibi DreamLover
- #1.721
geçmiş olsun hamarat garuuuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılınız bebekler nasıl?uzun zaman oldu görüşmeyeli.birçok yeni nick var nickler değişmiş ve yeni birçok arkadaş var sanırım.benim sınav açıklandı dereceye girdim,çok şükür emeklerimin karşılığını aldım:))benim kız da iyi çok şükür sıralıyor ama henüz yürümüyor sizler nasılsınız??
ohh ne keyif olur valla..Afiyet olsun cnm
valla Allah tan en büyük temmennim ( küçükte olsa) bahçeli bir ev sahibi olmak..
miss gibi çiçeklerin arasında bir çardak çocuklar için ufak bir oyun parkı. ah ahh.. olur inş. yaa..
yine çok şükür kendi evimiz ama apartman dairesi, deprem korkusuyla yaşıyoruz işte....
ya kızlar bizim bu başımızda ki karabulut ne ya..üff....berfeyi yiğenim kucağında tutuyordu...yaramaz olduğunu bildiği için gözü gibide bakardı yavrum..yiğenim dediysem de 22 yaşında...neyse bu kanepeye yatırıyor..dalgınlığına gelmiş sanırım kütt berfe sırt üstü yerde..kuzum 10 dakika içini çeke çeke ağladı..o kadar üzgünüm ki ilk defa düştü kuzum...biraz vakit geçincede uyuttum bebeğimi..ama canım çık sıkkın.....
selam kızlar
umarım sızler ve bebişleriniz iyidir
biz tatildeyiz ,kızım saolsun hiç üzmüyor beni
bol bol uyuyor,sudan cıkmıyor,korktugum gıbı olmadı
sizleri ve bebişleri öpüyorum
kendinize iyi bakın
gunaydın kızlar
dün gizemi doktora götürdüm bogazları iltihap olmuş büsürü ilaç verdi lergerci kendisi iyi ama arada öksürüyor hırıltısı var diye götürmüştüm badimcik dedi doktor