Bebeklerimiz ve Biz

cnm düğüne ne gerek sen ünzüye söle o sana yapar

zehra canım sana zahmet olmassa sen doktorun ismini ,yerini bana özelden at canım yinede ben zaten şöyle adam gibi muayene edecek doktora götürmeyide istiyorum açıkcası.

ayşegül nasıl yani öylemi dedi gerçekten ya bu doktorların hepsi farklı dişten dolayı çok yüksek ateş olmaz ne demek ya :sm_confused:
tahlillerimiz temiz bizim kaç kere yaptılar yani.deviti niye kullanmıyorsunuz canım bıngıldak meselesi ne ben fransız kaldım bak bu durumda:uhm::uhm:
mavili ruze nasıl canım ateşi varmı hala ishali ne durumda götürdünüzmü dün doktora canım?ne dedi.

Selam kızlar

Hala düzelmedi ya bu yavrular,

müü bende dişin hafif ateş yaptığını duymuştum gerçi sizinki de 1 değil 2 değil anacım 8 tane diyorsun. Bencede artık başka bir doktora göster. Bizde de bıngıldak hızla kapandığı için devit kullanmıyoruz 1 aydır.

Derin'i yolla benim kuzumun yerde hazır parkı var ya orada beraber yatalım annesi :). Prenseste dün 2 de bir kalktı 4:30 kadar ara ara emdi durdu. Bu arada dün akşam babasına bırakıp üsk kata kahveye çıktım yarım saat sonra telefon "gel annesi bu seni çok arıyor" nereden anladım hayatım annem neredemi diye sordu dedim :). Yok valla çok huysuzladı :), biraz oturup indim.

Bende ütü yapacağım, ya ne bitmez ütüymüş demeyin 3-5 parça ütüleyip bırakınca bitmiyor, bugün istanbul'da serin bari ütü yapayım.

Hepinize kolay gelsin,

Son düzenleme:
bende herşeyi ütülüyorum.havluları yastık kılıflarını...
hastalık derecesinde...ama ben pantolon ve gömlekleri de ütülüyorum..nerden buldun ütücüyü...
kaça yapıyorlar o işi...

cnm war böyle yerler
sırf ütü işi yapıyorlar ama kurutemizlemecilerde parça ütü yapıyorlar
benim 4 senedir abone oldugum bir ütücü war
30 parça 32 ytl yapıor ...

hanımlar merhaba hepinize hayırlı cumalar nasılsınız tatlı bebişeleriniz nasıl inşallah süpersinizdir eylülsenam beni öldürecek iki gündür yine neredeyse hiç emmiyor sürekli pompayla alıyorum yemek yiyip mamasını alıyor bana gelince ağlıyor ne yapayım kızlar deli olucam iyice senağlama
hay allah hiç mi almıyor senden ?

sen yine de her defasında dene açken dene olmazsa, olmadı yapacak bir sey yok
zaten cok önemli olan 6 ayi gecirmişsiniz ...

mavilim carrefourda var bildiğim kadarıyla ütücü şekerim...

bizde pantolon familyasını kurutemizlemeye göndertiyoruz böylecene ütüsüde yapılıyor :))))

çok züldüm şekerliğim...
hakkında hayırlısını dilemkten başka işi gelmiyo elden...
ama gerçketen boşanma kararı aldıysan kuzunu huzursuz bi yuvada büyütmektense kendi başına büyütmen bence çok daha doğru olur

selam kızlar hasta bebişlere kıyamam nedir bu ateş, çocukların peşini bırakmıyor, rabbim hızla iyileştirsin onları

dün kuaföre gittim, saçımı boyatmak için, ben karamel tonlarında istiyordum
sağolsun adam beni ikna etti röfle yaptı saçıma
taze gelin gibi oldum, heran gelinliğimi giyip düğün salonun yolunu tutabilirim
ben hiç beğenmedim ama evdekilerin hoşuna gitti

bir süre de böyle kullanayım olmadı tekrar boyatırım

hanımlar merhaba hepinize hayırlı cumalar nasılsınız tatlı bebişeleriniz nasıl inşallah süpersinizdir eylülsenam beni öldürecek iki gündür yine neredeyse hiç emmiyor sürekli pompayla alıyorum yemek yiyip mamasını alıyor bana gelince ağlıyor ne yapayım kızlar deli olucam iyice senağlama

cnm şaşırdım kaldım
bu bebkler bu ara bi tuhaflaştı sanırsam
demek emmeyi reddediyo
sanırım yapılacak fazla bişey kalmamış cnm ya
emmeyi bırakıcak gibi geldi bana
olsun üzülme bu ayına kadar emdiği bağışıklık sistemi için yeterlidir

mücüm ben dr un telefonunu akşam eşimden alıp sana msj yollarım cnm
inşallah randevu bulursunuz da hemen götürürsün egeyi
bana da dua edersin bak görr iyiyki vermiş diye

eklerim canım , henüz resim çekmedim

ruzişmiz nasıl oldu, geçmişi pek okuyamadım, dah iyidir inş

ekle canım ekle...
ruzişim ilk defa bugün iyi..inşallah çıkmaz ateşi..dünde ateşliymiş..
akşam yıkadım muz yedirdim...ishali de geçmiş...
çok şükürrrkaydirigubbakcemile2

selam kıslar nasılsınız mirrorum ege daha tam düzelemedi galiba tekrar tekrar gecmiş olsun canımya :nazar:
mavilim ruzenin daha ii olamsına sevindim sizede gecmiş olsun:nazar: canım bu rada mavili ben senin yeni resimleri göremiyorummmmm.hihoyyyt.
çokocum saçlarını güe güle kullan canımkaydirigubbakcemile5 oğluşunun kendiside pastasıda çok güzeldi yeni yaşı kutlu olsun rabbim sağlıklı ve başarılı uzuuuuunnn bir ömür nasip etsin delikanlına:Saruboceq:
jegecim sen nasılsın derin hanım nasılllar öpüyorum tatlımyerimseniben
berifnasena sanırım meleğin seni bayağı üzmüş olsun canımya benim büyük iki ay emmişti insan kendini reddedilmiş gibi bir tuhaf hissediyo. sağlığı yerindemi yemesi ii mi cokacimcoookeğer bunlara cevabın evetse pompayla verebildiğin yere kadar ver öpüyorum seni ve cadınıŞeniz
mev*can buralardamı bilmiyorum sanada berfeyede öpücükler yolluyoruma.s.
kızlar bu arada diyetler nasıl gidiyor pazartesi sonuclara bakıcazkaydirigubbakcemile2

kıslar hepinize hayırlı cumalar ve güzelllll çıtır çıtır kıpır kıpır bir hafta sonu diliyorummmmmkaydirigubbakcemile3hihoyyyt benim sıpa uyumuşken biraz iş yapim-tatlicadiarzu-. görüşmek üzere ali nasıl oldu bu arada geçmişe bakamadım umarım herkes ii dir sonra görüşmek üzere hoççakalınkaydirigubbakcemile4

Back