- Konu Sahibi DreamLover
- #1.681
cnm düğüne ne gerek sen ünzüye söle o sana yapar
zehra canım sana zahmet olmassa sen doktorun ismini ,yerini bana özelden at canım yinede ben zaten şöyle adam gibi muayene edecek doktora götürmeyide istiyorum açıkcası.
ayşegül nasıl yani öylemi dedi gerçekten ya bu doktorların hepsi farklı dişten dolayı çok yüksek ateş olmaz ne demek ya :sm_confused:
tahlillerimiz temiz bizim kaç kere yaptılar yani.deviti niye kullanmıyorsunuz canım bıngıldak meselesi ne ben fransız kaldım bak bu durumda:uhm::uhm:
mavili ruze nasıl canım ateşi varmı hala ishali ne durumda götürdünüzmü dün doktora canım?ne dedi.
Selam kızlar
Hala düzelmedi ya bu yavrular,
müü bende dişin hafif ateş yaptığını duymuştum gerçi sizinki de 1 değil 2 değil anacım 8 tane diyorsun. Bencede artık başka bir doktora göster. Bizde de bıngıldak hızla kapandığı için devit kullanmıyoruz 1 aydır.
Derin'i yolla benim kuzumun yerde hazır parkı var ya orada beraber yatalım annesi :). Prenseste dün 2 de bir kalktı 4:30 kadar ara ara emdi durdu. Bu arada dün akşam babasına bırakıp üsk kata kahveye çıktım yarım saat sonra telefon "gel annesi bu seni çok arıyor" nereden anladım hayatım annem neredemi diye sordu dedim :). Yok valla çok huysuzladı :), biraz oturup indim.
Bende ütü yapacağım, ya ne bitmez ütüymüş demeyin 3-5 parça ütüleyip bırakınca bitmiyor, bugün istanbul'da serin bari ütü yapayım.
Hepinize kolay gelsin,
Son düzenleme: