Bebeklerimiz ve Biz

herkese merhaba

Ben bugün ayakta uyuyorum adeta, ayaklarım nedense çok ağrıyor. Eee günlerdir uykusuzum bir yerde yeter dedi artık.

Ekin çok geçmiş olsun, allah tez zamanda şifasını verir inşallah
Ege'ye Ali'ye de çok geçmiş olsun
Mev-can prensesimde ilk düştüğünde (ki allahyan bir daha düşmedi) ben üzüntüden gece uyuyamamıştım, geçmiş olsun.
zeliha bende kaç kere kalkıyorum gece, bu aralar çoştu kızım

Herkese iyi haftasonları, bolbol uyuyun, dinlenin.

uyuşuk edacım sanada iyi haftasonları cnm
asya hn nasıllar
keşke görmeseydim diyorum bazen asyayı, o kadar tatlıydı ki, yüzünü unutamıyorum, özlüyorum resmen cimcimeyi, öp benim yerime annesi

slmmmmm kucak dolusu sevgi ve öpücükle tekrar aranızdayım uzun zamandır yoktum belki unutmuşsunuzdur beni ama olsun işte geldim bebişler kocaman olmuş arkadaşlar tanerimde büyüyor çok zor günler geçirdim 4 diş çıkardı arka arkaya okadar yıprattıki dişler yavrumu zaten küçüktü zayıflayınca hiç kalmadı görseniz 5 6 aylık bebek gibi ama olsun ne yapalım düzelir inş bebeklerimiz ve anneleri nasıllar acaba yeni gelan arkadaşlar hoş geldiniz bu arada

halleycim ne kadar zor çıkarmış dişlerini öyle oğluşun
inşallah en kısa zamanda toparlanır annesi, moralini yüksek tut sen cnm yaa

sen nasılsın, neler yapıyosun görüşmeyeli

slmmmmm kucak dolusu sevgi ve öpücükle tekrar aranızdayım uzun zamandır yoktum belki unutmuşsunuzdur beni ama olsun işte geldim bebişler kocaman olmuş arkadaşlar tanerimde büyüyor çok zor günler geçirdim 4 diş çıkardı arka arkaya okadar yıprattıki dişler yavrumu zaten küçüktü zayıflayınca hiç kalmadı görseniz 5 6 aylık bebek gibi ama olsun ne yapalım düzelir inş bebeklerimiz ve anneleri nasıllar acaba yeni gelan arkadaşlar hoş geldiniz bu arada

hoşgeldin canım geçmiş olsun bebişine yenimi çıkarttı dişlerini bizim daha hiç çıkmadıda:1rolleyes:

selam herkese iyi akşamlar uzun zamandır bilgisayar olmadığı için bakamıyordum sandıllıya abimlere geldik pc yapıştım herkes iyidir umarım ebrar son gaz emekliyor ve tutunarak ayağa kalkmaya başladı yavaş yavaşda sıralıyor denizide çok sevdi şimdilik bu kadar tüm bebişleri ve güzel anneleri öpüyorum

kızlar hepinize sağlıklı güzel bir hafta sonu diliyorum
bu kötü günümde yanımda olduğunuz için teşekkürler kızlar
allaha şükür ablam inanılmaz derecede iyi bugün
çok mutluyum ama çok zor günler geçirdik
nazlada hiç ilgilenemedim görseniz iyice huysuz oldu
cep telefonumuda naz hanım halletti banyoya gitmiş klozete tmış cebimi
pazartesi yeniden cep alıcam mecburern
şimdilik herşey yolunda hepinize kocaman öpücükler sizleri çok seviyorumişi anlamadım tatilden
birazdanda görümcem gelicek biz ablamla ltiyiz biliyorsunuz ablamı görmeye geliyorlar
3 çocukta onda "var yandık yani hafta sonu anca giderler bizimde izin biter zati
hiç bişi anlamadım tatilden inanın

Son düzenleme:
ekinnazcim ablana cok üzülmüştüm allahtan toparlamış,k,m getirdi kadincagizi o hale ya :(?
neyse cnm sıkmayın canınızı

monpetitcim opuyorum sizi de

merhaba halleycim
allah başka sıkıntılar wermesin
alır kilosunu insallah
iyi bakın size :)

güzelim valla bende öyleydim ama buaralar eşimle ilgilenmeye çalışıyorum çünkü ilgisizlik erkekleri başka tarafa meyl ettiriyo ,bebişleri uyutunca bakın keyfinize
çalışan bir bayansın tabikide bir çok zorluğuda oluyodur kolay gelsin
jege sanada merhaba

merhaba cnm
umarım iyisindir

günaydın kızlar, hepinize mutlu, keyifli pazarlar diliyorum
kahvaltımızı yaptık, zeynep uyusun uyansın çıkıcaz gezmeye

ekinim mutlaka bekliyorum, yazdım özeline cebimi ve ev tel imi, fırsat bulursan görüşelim cnm yaaaa
sizin ev ne taraflarda cnm

selam kızlar herkese iyi pazarlar, bizde birazdan dışarı çıkacağız, ardanın uyanmasını bekliyoruz

hersabah altıda uyanıyor şimdide ikinci uykusunda, allahtan annemler var, arda uyanınca annem alıyor ben uykuya devam ediyorum, ana gibi yar olmazmış, allah onları başımızdan eksik etmesin

dünürüm siz de gezmeye çıkıyorsunuz galiba, iyi eğlenceler bebeğim

jegecim dediğn gibi o cafe homestore, çok güzel hoş bir mekan canım, benim de hoşuma gidiyor

monpetitcim seni görmek çok güzel, demek prensesin emekliyor, şimdi gözün hep üstünde olmalı, ne yaramazlıklar yapar fıstık
izmire ne zaman geliyorsun, 16 ağustosta buluşma var canım

Son düzenleme:
merhaba benden de iyi pazarlar
bizde hanfendinin uyanmasini bekliyoruz,Mudanya ya gidip bi deniz hawası alalım dedik hem de ordaki arkadaşlarımızın dawetine katılalım istedik.
Opuyorum hepinizi

kızlar nasılsınız ıstanbul sılıvredeyım gorumcemlerde yarın allahın ıznı ıle evıme gıdıyoruz ev toplama telası sardı sımdıde ardayla nasıl olacaksa artık hepınızı kocaman optum sapırt dıye :))

ekıncım canım benım gecmıs olsun ablan rahatsızmıs sanırım ıyı oldu gozun aydın tatlım neyı vardı ablanın demek telefondanda oldun bak yaramaza sen opuyorum canım

dunurum benım nasılsın tatlım gelınım nasıl bak ogluma buralardan cok talıp cıkıyo haberın olsun

Kızlar iyi akşamlar. Ankara'dayız, yarın Akçay'a gidiyoz. Bakalım oğlum denizi sevecek mi. Burda kalabalığız, Mert bayılıyo ortama, yürümeyi hızlandırdı ama hala 10 adımdan fazla gidemedik. Sizler nasılsınız, bebişler naapıyo? Hepsini kocaman öpüyorum!

günaydın kızlar..hekrese mutlu güzel bir hafta diliyorum...
biz kuzumla güzel bir hafta sonu geçirdik...
hep evdeydik ama doyamadık birbirimize...

dream arkadaşım...az önce kargo geldi.inanmıyorum valla sana.hakkını helal et canım...
ne çok şey koymuşsun öyle...
hepsine bayıldım
akşam olsada kızıma giydirsem...
pembe bolarolu elbise kotlar mavi elbise ruzeye tam olur..hemen giydirmem lazım çatlarım valla..
çok teşekkür ederim canım..süper zevkli hatunsun valla...

Herkese günaydın güzel bir hafta güzel bir gün diliyorum
Çok güzel geçen iki günün ardından bugün yorulduğumu anladım...
Kına gecesi ve nikah çok güzel çekti rüya gibiydi.O rüyanın içinde birde peri kızı vardıki
görülmeye değerdi...çok güzeldi çok ben bile gözlerimi alamadım...
Düğünden sonrada 50-60 kişi kumkapı sefası yaptık oradada çok eğlendik...
Allahım ağızlarını tadını bozmasın
Allahım düğünlerinde daha güzel günler nasip etsin.(amin)

Son düzenleme:
soytarım hoşgeldin canım....
ne mutlu ya...
o peri kızının yerinde olmayı kim istemez şimdi...
rabbim yuvalrından huzuru hiç eksik etmesin inşallah...
ağızlarının tadı hiç bozulmasın....Allahım düğünlerinde daha güzel günler nasip etsin.(amin)
ama burayı anlamadım canım..bi de ayrıca düğün mü olacak...
bi de bide resimleri ne zaman gçreceğizzzzzzzzzzzz

Back