- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.681
cnm düğüne ne gerek sen ünzüye söle o sana yapar
zehra canım sana zahmet olmassa sen doktorun ismini ,yerini bana özelden at canım yinede ben zaten şöyle adam gibi muayene edecek doktora götürmeyide istiyorum açıkcası.
ayşegül nasıl yani öylemi dedi gerçekten ya bu doktorların hepsi farklı dişten dolayı çok yüksek ateş olmaz ne demek ya :sm_confused:
tahlillerimiz temiz bizim kaç kere yaptılar yani.deviti niye kullanmıyorsunuz canım bıngıldak meselesi ne ben fransız kaldım bak bu durumda:uhm::uhm:
mavili ruze nasıl canım ateşi varmı hala ishali ne durumda götürdünüzmü dün doktora canım?ne dedi.
bende herşeyi ütülüyorum.havluları yastık kılıflarını...
hastalık derecesinde...ama ben pantolon ve gömlekleri de ütülüyorum..nerden buldun ütücüyü...
kaça yapıyorlar o işi...
hay allah hiç mi almıyor senden ?hanımlar merhaba hepinize hayırlı cumalar nasılsınız tatlı bebişeleriniz nasıl inşallah süpersinizdir eylülsenam beni öldürecek iki gündür yine neredeyse hiç emmiyor sürekli pompayla alıyorum yemek yiyip mamasını alıyor bana gelince ağlıyor ne yapayım kızlar deli olucam iyice senağlama
hay allah hiç mi almıyor senden ?
sen yine de her defasında dene açken dene olmazsa, olmadı yapacak bir sey yok
zaten cok önemli olan 6 ayi gecirmişsiniz ...
hanımlar merhaba hepinize hayırlı cumalar nasılsınız tatlı bebişeleriniz nasıl inşallah süpersinizdir eylülsenam beni öldürecek iki gündür yine neredeyse hiç emmiyor sürekli pompayla alıyorum yemek yiyip mamasını alıyor bana gelince ağlıyor ne yapayım kızlar deli olucam iyice senağlama
eklerim canım , henüz resim çekmedim
ruzişmiz nasıl oldu, geçmişi pek okuyamadım, dah iyidir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?