J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
- #1.641
iyiler çok şükür
henuz uyandılar
corba bekliyorlar
ben kaçtım şimdilik
henuz uyandılar
corba bekliyorlar
ben kaçtım şimdilik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel bayaga cümbüş olur şimdi
çok sewerim böyle toplantıları butun sülale bir araya gelir .....
İçim sıkılıyor dedim ya size çıktı işte dizimi parçaladım düğün üstü lawobaya giderken
çıktı sıkımtım...![]()
cnm düğüne ne gerek sen ünzüye söle o sana yaparEvet yaaa, düğünde yok yakınlarda özledim o teraneleri. Heleki keşkek faslı falan ne güzel olur.
günaydın kızlar, bakın bugün erkenciyim 9.30 da kalktım bugün
hepinize hayırlı cumalar diliyoeum canlarım
nasılsınız bakalım, bebekler nasıl
benim cadım keyif yapıyo halen ama eli kulağında uyanması an meselesi
günaydın canımherkese günaydın
hayırlı cumalar olsun
bizde durumlar aynı oğlum 40 derece ateş ne yapacağımızı şaşırdık artık sabaha kadar inledi yavrum hır hır burnuda:çok üünüm: ne fitil işe yarıyor nede şurup:u
yarın yada akşama yine hastanedeyiz büyük ihtimalle:çok üzg
haftaya tatileçıkıcaz bu şekilde nasılyaparız onuda bilemiyorum inşallah o zamana iyileşir ya.
tünaydın kızlar
dün berra yı uyuttum akşam üzeri yatağına götürdüm odaya geri dönerken ayağımı koltuğa çarptım artık kilodan kapılardan bile geçemz oldum :) küçük parmağım anında mosmor oldu.korktum kırık falan varsa tatilde ne yaparım dedim bayağı üzüldüm ama hastaneye gittik incitmişim sadece.merhemle ağrı kesici hap verdi.morluk 10 gün sürer bide dar ayakkabı giymememi söyledi.
eve geldim berra ya mama yedirdim.hooop hepsini öğüre öğüre kustu.zar zor uyuttum sabah bi kalktım çocuk ateşler içinde yanıyo.halbuki dün götürmüştüm doktora bişeyi yoktu.anlmadım ki ne oldu bu çocuğa.şimdi ılık duş aldırdım.biraz keyfi yerine geldi.bakalım ilerleyen zamanda çıkmaz inşallah ateşi
selam danalar napıyonuz bakalım,
benim pek bi içim sıkkın niyese
oğluş dün akşam ateşliydi yine Allaha şükür gece yükselmedi ama çok uyandı sabahta 6:00 da uyandı 9:30 da yattık beraber 1-2 saat yattık kalktık şimdi tekrar uyuttum evi süpüremiyorum uyanacak diye...
Kıralım yaw
Biz doktordan geldik, herşey yolunda şükürler olsun. Bu ay ek gıdalara geçtiğimiz için kilosunda düşüş bekliyormuş doktor ama iyi. Şimdi uyudu kuzum bende bir göz gezdiriyorum,