Bebeklerimiz ve Biz

İçim sıkılıyor dedim ya size çıktı işte dizimi parçaladım düğün üstü lawobaya giderken
çıktı sıkımtım... :(

canım gecmiş olsun düğünde de ii eglenceler daha kötü birşey çıkmadi ya çok şükür azicik polyannacilik yapalim....kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar, bakın bugün erkenciyim 9.30 da kalktım bugün
hepinize hayırlı cumalar diliyoeum canlarım
nasılsınız bakalım, bebekler nasıl

benim cadım keyif yapıyo halen ama eli kulağında uyanması an meselesi

herkese günaydın:delphin:
hayırlı cumalar olsun
bizde durumlar aynı oğlum 40 derece ateş ne yapacağımızı şaşırdık artık sabaha kadar inledi yavrum hır hır burnuda:çok üzgünüm: ne fitil işe yarıyor nede şurup:uhm:
yarın yada akşama yine hastanedeyiz büyük ihtimalle:çok üzgünüm:
haftaya tatileçıkıcaz bu şekilde nasılyaparız onuda bilemiyorum inşallah o zamana iyileşir ya.

günaydın kızlar..hayırlı cumalar herkese...
biz iyiyiz şükür.yaramazım hiç durmuyo..değişik bi bebek oldu..uslu masum kızım gitti.yerine bi canavar geldi..güç yetmiyo valla...

günaydın kızlar, bakın bugün erkenciyim 9.30 da kalktım bugün
hepinize hayırlı cumalar diliyoeum canlarım
nasılsınız bakalım, bebekler nasıl

benim cadım keyif yapıyo halen ama eli kulağında uyanması an meselesi

günaydın hayatım...
benim kızda bugün 8,30 kalktı...her sabah 6 da kalkardı...
akşam yıkadım..yarım muz yedirdim yağladım masajladım..geçen gecelere göre daha iyidi...bunların faydası olmuştur değil mi?
bacım bi kahvaltı hazırlasan da gelsemcokacimcoook

herkese günaydın:delphin:
hayırlı cumalar olsun
bizde durumlar aynı oğlum 40 derece ateş ne yapacağımızı şaşırdık artık sabaha kadar inledi yavrum hır hır burnuda:çok üünüm: ne fitil işe yarıyor nede şurup:u
yarın yada akşama yine hastanedeyiz büyük ihtimalle:çok üzg
haftaya tatileçıkıcaz bu şekilde nasılyaparız onuda bilemiyorum inşallah o zamana iyileşir ya.
günaydın canım
of ya offffff..ne olacak böyle ne zaman düzelecek egem...
gitmeden düzelir umarım daha zaman var...
acaba başka bi doktora gitseniz canım:uhm:

günaydın kuzularım,

müücüüm hay Allah çok geçmiş olsun Egeme neler oldu ateşi düşmüyor bir türlü ::((((( inşallah bir an önce düzeler meleğimiz çok üzgünüm :((((

benim oğluşun dünden beri çok şükürü ateşi yok şimdilik ama iştahsız yemeyi reddediyor...

tünaydın kızlar
dün berra yı uyuttum akşam üzeri yatağına götürdüm odaya geri dönerken ayağımı koltuğa çarptım artık kilodan kapılardan bile geçemz oldum :) küçük parmağım anında mosmor oldu.korktum kırık falan varsa tatilde ne yaparım dedim bayağı üzüldüm ama hastaneye gittik incitmişim sadece.merhemle ağrı kesici hap verdi.morluk 10 gün sürer bide dar ayakkabı giymememi söyledi.

eve geldim berra ya mama yedirdim.hooop hepsini öğüre öğüre kustu.zar zor uyuttum sabah bi kalktım çocuk ateşler içinde yanıyo.halbuki dün götürmüştüm doktora bişeyi yoktu.anlmadım ki ne oldu bu çocuğa.şimdi ılık duş aldırdım.biraz keyfi yerine geldi.bakalım ilerleyen zamanda çıkmaz inşallah ateşi

canım çok geçmiş olsun bak ben 20 günden fazladır uğraşıyorum bu ateşle:Saruboceqü

selam danalar napıyonuz bakalım,
benim pek bi içim sıkkın niyese
oğluş dün akşam ateşliydi yine Allaha şükür gece yükselmedi ama çok uyandı sabahta 6:00 da uyandı 9:30 da yattık beraber 1-2 saat yattık kalktık şimdi tekrar uyuttum evi süpüremiyorum uyanacak diye...

canım ya alişinde aynı dimi geçmedi hala offf Allahım bir an önce şifalarını versin yavrularımızın:nazar:

Kıralım yaw

Biz doktordan geldik, herşey yolunda şükürler olsun. Bu ay ek gıdalara geçtiğimiz için kilosunda düşüş bekliyormuş doktor ama iyi. Şimdi uyudu kuzum bende bir göz gezdiriyorum,

maşallah Asyaya :nazar::nazar: kontrolüdü iyi geçmiş a.s.

Gunaydın cinconlar
hepinize guzel bir gun diliyorum...
kızımın kahwaltını yaptırdım ,ben henuz yapmadım satışıma bakim dedim :)
bide size tabi

ya nazar mı nedir üstümüzde bebişler hastalıktan kurtulmuyor
Allah yardımcınız olsun kızlar.
benim beybide yerde yatmayı çok sewiyor
gece emmek için kalkınca bi daha yerine yatmak istemiyor yere koydugum anda dewam ediyor uyumaya
halının üstünde ayrııca bi battaniye war we karın üstüne yastıgı koyuyo bıcırık
hadi simdi hawalarda sıcak ama insan yine de tedirgin oluyor

hoşgeldi jege hatun yerim ben o derinin poposunu yerlerde uyuyo demek kujuuuuumm, bu bebikler bi alem çıldırtıyorlar insanı sevgidenhihoyyytkaydirigubbakcemile3

gözlerim kapanıyo valla sıcakta çokkk nasıl yapcez bilmiyorum ki?
şöyle daha eğlenceli bişeyler olsa, hava biraz serinlese gezsek, dolaşsak ne iyi olur ama :)))))))))

Back