- Konu Sahibi DreamLover
-
Kızlar iyi geceler, bizim bilgisayar sizlere ömür. Bilgisayarlarla çok haşır neşir olan kocam artık bununla uğraşamıycam dedi, o kadar vahim yani. Şimdi kocişimin işyerinde kullandığı laptopu getirmişti, ondan yazıyom. Yarın bırakabilir ama olmadan olmuyo.
Nasılsınız, bebişler nasıl? Aslında artık çocuklar demek lazım, çoğunun bebişlik çağı geçti.
OOooo tatarım naaptı gizoş 4 tane birden. kolay çıkarsın inşallah. Bizim 4 tane çıkmıştı, bi ara yarıyo sandım, iştahsızlık falan vardı, ağrı yapıyo gibiydi, üstten iki diş yeri belli iyice ama daha çıkarmadı. Mert iyi canım, çook hareketli, sıpa oldu iyice. Adımlar artıyo bakalım. Cumartesi Ankara yolcusuyuz, annem burda yürütürüm ben onu diyo. Ay bunun tuşları bi garip yazıyomsiliyom be ya!nbr canım mert nasıl
gizemim diş cıkarıyor 4 tane birden geliyor yavrumun
ishali devam etmekte ama hafif kök dişleri cıkmış bugun gördüm kök dişleri cıkmış azı dişleride yeni cıkmaya başladmış
kızlar slm..nasılsınız bakalım..kaç gündür o kadar yorgunum ki..kışlık erzak derdine düştüm,elim fasulyeden patlıcandan çıkmaz oldu..yaramaz berfe zaten bilgisayarın başına oturtmuyor....
Günaydın kızlar, güzel bir gün geçiririz inşallah
Oyy çoko gelmiş hoşgelmiş, nasılsınız. Anne kucağında mutlusunuzdur tabi.
Yeliz günaydın geçmişi okuyamadım ege'nin nesi var?
Bu arada dün jege hanım ve kerimeleri Derin bizdeydi ama doyamadık cuma kahvaltıda mıncıklayamaya devam edeceğiz kuzuları
selammmmmmmmmmmmmm delülleerrrrrrrrrrrr
ben geldimmmm izmirdeyimmmm baba ocağında ana kucağındayım
hepinizi çoook özledim inanın
çocuklar da ben de çok iyiyiz, ardamın iki dişi oldu
umarım tüm bebişler iyidir
hepinizi sevgiyle kucaklıyor kocaman öpüyorummmm
:dance:İYİKİ DOĞDUN ALİ İYİKİ DOĞDUN ALİ İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN MUTLU YILLAR SANAAAAAAA.:dance: CANIM KUZUNUN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN RABBİM SAĞLIKLI HUZURLU VE BAŞARILI UZUUUUUUUNNNN BİR ÖMÜR NASİP ETSİN İNŞALLAH..... benim için öp kuzuyu olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?