- Konu Sahibi DreamLover
-
insallah çıkarırlarda rahatlarız.
kızlar esım gıdeli 5 gun oldu ya ılk gıttıkleri gun gece pkk lılar bunların oldugu yere ates sacmış gecen gecede haberlerde duymuşunuzdur buızımkıler roket atmışlar dunde buyuk operasyona gıttıler ozamandan berı haber yok mrk edıyoruz dualarınızı eksık etmeyın olurmu
sağol kuzum teşekkürler,
evet başladı balon şişiriyorum ha bire:roflol:
bi liste yaptım bakalım canım mama listesi
poğaça
çin böreği
tuzlu kurabiye,
sakallı poğaça
kısır
biber dolması
yaprak sarma
tandır böreği (babaanneden)
ballı kurabiye
pekmezli kurabiye
bakıyorum bişeyler daha ekliyimmi diye
tabi bide yaş pastası var o pastaneden:roflol:
Sibelcim dualarımız senin eşinle ve bütün mehmetcikle...allahım onları ailelerine bağışlasın...
iyi düşün cnm eşin ilk fırsatta arıyacaktır eminim...
mücüm aynen öyle yapıyorlar bacaklarını kaldırıp fitil atıyorlar popoyuda sıkıyorlar ama nafile..
arıcam cnm dr u bakalım o ne dicek...!
kızlar selam hepinizin kandili mübarek olsun çok bakamadım neler kaynattınız diye biraz işlerim var malum bebişin hazırlıklarına başlıyorum :))))
Dr unu aradım şimdi deniz in Divalaxs diye bir ilaç varmı lavma ondan bir tane sıkın dedi poposuna
hemen boşaltır dedi bağırsaklarını bakalım işe yarayacakmı..söyledim almaya gittiler hemen..!
http://www.kadinlarkulubu.com/iliskide-aci-t201998/index.html
gulsek mi aglasak mi
Saol mücüm teşekkür ederim 1-2 saate hiç birşeyi kalmaz sanırım..
çok hırçınmış kimseye dokunturtmuyormuş kendini..halbuki deniz sevgi manyağıdır..çok sevdirir normalde kendini..
insallah çıkarırlarda rahatlarız.
kızlar esım gıdeli 5 gun oldu ya ılk gıttıkleri gun gece pkk lılar bunların oldugu yere ates sacmış gecen gecede haberlerde duymuşunuzdur buızımkıler roket atmışlar dunde buyuk operasyona gıttıler ozamandan berı haber yok mrk edıyoruz dualarınızı eksık etmeyın olurmu
hepinize teşekkurler arkadaşlar
simdi geldik doktordan,tahlil yapıldı sonucları 2 gun sonra cıkıcak ultrasona da gırıcez ıkı gun sonra bakalım inşallah bişey cıkmaz
benım sıpa doktora gıdıpte altı acılınca bı guzel ısedı,rahatladık ,ama yınede tahlılleri yaptırıcaz
zeynepcim demek nazda kabız ben denize fitil aldım gliserinli ama dün akşam işe yaramadı
bugün attılarmı bilmiyorum daha aramadım..
zeytin yağını nasıl içericezki ...ııy çok kötü ya başka bir yolu yokmu..?
mavice cnm teşekkür ederim..seninde kandilin mübarek olsun
amin cnm cümlemize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?