Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar hepinize.
kandiliniz mübarek olsun.
rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

günaydın arkadaşlar
umarım herkes ve bebişler iyidir
benım kız dün geceden beri idrar ını yapmıyor ,doktora gıdıyoruz sımdı
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR

slm talu umarım kızının birşeyi yoktur.
benim kızımda 17 günlüktü idrarını yapmamıştı.
doktora götürdük.
tahlil falan yaptılar ama şükür bişey çıkmamıştı.
umarım sizdede çıkmaz.

yelizcim berra da uzun zamandır bu kaka problemini yaşıyorum.doktoruna sorduğumda bana bağırsak düzenleyici bir şurup verdi ama önce bol bol meyve yedir.
sonra geçmezse bu ilacı kullan dedi.
ilacı verirsem yapabiliyor gayet düzgün ama sonradan tekrar oluyor kabız.
bende ilaç fazla vermek istemiyorum.
çok zor bişey bu kabızlık berra da çok sancı çekiyor yaparken.

canım demek nazımda kabız ben zeytinyağı içiriyorum berra ya azda olsa faydası oluyor sanki.sende bir dene canım

ay sorma mawice
bende cok guldum
yuh dedim ya
ya bide otu boku herşeyi yazıyolar ya

jegecim sana katılıyorum.
kendilerine özel hiç bir şey bırakmıyorlar.
ne sapıtık şeyler yazan var
bende çok saçma buluyorum

teşekkürler Mavice sizinde kandiliniz mübarek olsun sevdiklerinizle nice güzel günler geçirmeniz dileğiyle :1hug: sitedeki tüm arkadaşlarında kandili mübarek olsun sevgiler Şeniza.s.

kandiliniz mubarek olsun kızlar...
herkese güzel bir gün diliyorum.
benim yaramaz bi uyudu bi uyandı
bugün kayınvaldemler geliyor birazdan burda olurlar
arkadaş doğum yapmış onu ziyarete gideceğim
oğluma arkadaş geldi....

kızlar berra diş çıkarma evresinde galiba...
bütün huysuzlukları bu yüzdenmiş galiba.
2 diş birden çıktı.
dişlerimizi böylelikle 8 e tamamladık.

maşallah berraya
biz ilk dişimizi 9. ayda cıkarmıştık
lu an da da 7 tane war :)))))

canım günaydın:1hug:
seninde kandilin müberek olsun tüm sıkıntısı olanların sıkıntıları yok olsun inşallah bu gecea.s.

canım arazi değilim valla geldim ama işlerim yoğunlaştı dışarıdan misafir gelince kapattım nan koskoca garılarrrrrrrrrrrrrrrr gulubu en başta ohhh dalga geçer gibi olurmu nanlülülülülülü
seninde kandilin mübarek olsun canıma.s.

canım ya gliserinli fitil yaramadımı hay ALlah egede her seferinde yarar mesela.ama dikkat etsinler izin vermiyor yaramazlar bazen fitili almıyorlar içine ama görürler bezdede ege 5dakika bilemedin 15 dakikada ne varsa dışarı kız az buz kabız olmamaış deno bir daha denesinler hala yapmadıysa dieyceğim ama o fitilin mutlaka bir şekilde çıkmış olması lazım popodan mantıklı değilfisfisfis:uhm:

canım merhaba,
kandilin mübarek olsun seninde tesekkürler.oğluna arkadaş gelmiş ne güzelgamyoncuiremsu

kızlar berra diş çıkarma evresinde galiba...
bütün huysuzlukları bu yüzdenmiş galiba.
2 diş birden çıktı.
dişlerimizi böylelikle 8 e tamamladık.

seninde kandilin mübarek olsun canıma.s.canım maşallah valla dişler geliyor bir bir sanırım incileriniz hayırlı olsun bizimkide geçen hafta ateşliydi sabahta erkenciydi ateşliymiş aklım onda yine diş sanırım:uhm:

Son düzenleme:
Jege cim denizin web sitesi cnm..

http://denizcaglayan.tr.gg burdan bakabilirsin cnm

Semihacım saol cnm bende pek ilaç kullanmak istemiyorum mecburi durumlar dışında..yorumun içinde
çok saol

mücüm yapmadı gerçekten halen koyun gibi top top yapıyormuş..ve ağlıyormuş yaparken..
hiç yapmadı değil tabikide ama yinede sert ve acılı yapıyor cnm..

kızlar kusura kalmayın artık böyle ard arda cevap veriyorum ama ne yapayım anacım bir kerede ancak bu kadar oluyor her zaman bağlanamıyorum böyle kopmamak adına devam:hooray:a.s.
unuttuğum kimseler kalmasın canlarım hepinizin kandilini kutluyorum ,umarım bu gece sıkıntısı olanlar derdi olanların hepsinin duaları kabul olura.s
birbirimiz için de dua edelim daha makbul olur diye düşünüyorum,
sevgileirmleeeeeeeeeeeeeeeŞenizŞeniz

Kızlar ya İrem bir hafta on gündür pişik çok ciddi değil aslında ama sorun, travozolu sürüyorum geçiyor kesiyorum normal pişik kremini sürmeye başlıyınca yine başlıyor. Sebamed kullanıyorum. Acaba başka bir krememi geçeyim. Ne önerirsiniz?

Sevil cim geçmiş olsun ireme
Hematen kremde çok iyi geliyor ben onu kullanıyorum sanada tavsiye ederim canım..?
umarım en kısa zamanda geçer iremciğimin pişikleri.
Bu arada travazol bayanlar için değilmiydi..? bebelerede kullanılıyormu..?

canım ya bir dahamı yapsalar fitili diyorum sadece dün akşam bir adetmi yapmışlar:uhm:
canıyanıyordur tabi bence mutlaka müdahale edilseiyi olur poposu tahriş olmuştur denocumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…