• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

canım iyiyim sen nasılsınyerimseniben
ege diş çıkardı ama hala var sanırım ateşi yok artık sanırım vucut direnç yaptı bu sefer.dün dikişimi aldırdım ayaktan.bayağı bir tırstım acıyacaksa iğne vurun dedüm hemensırnaşık şeysengözlerimebaksanab
kilolar aynı canım 67,2-66,9 kg yani az ve öz gidiyor.ama diyet falan yok extra hiçbirşey yok canım yaptığım haftasonu dondurma vede tiramusu yedüm hemde iki gün üstüste:icecream: dolapta tiramusu dururda ben salonda dururmuyum dimi ama:roflol::roflol:
senin adama bak yazık kız ciddi ciddi korkmuş zavaluu adamcağız sen 100 kg olcen deyüü ,aramızda bir ara bende korktum anam günden yemekten çıkmıyordunlülülülülülünaniknanik

yavrum neyseki atlattı rahatladı yavrumm
delü ayağına dikişmi atmışlardı o kadar kesik varmıydıı
kıyamam sana.

delü habre yiyon valla ben hiç kaçamak yapmadım
şuanda iyi gidiyor yanlız tatile ablamlara gidince orda çok yerim diye korkuyom açıkcası
kalabalıkta yemek güzel oluyoryaa
artık direnecem bi şekilde kocam beni çok beğenüyor bölee:asigim:
artık dantellilerimde oluyor üstüme anladın sen onuu:sm_cool:

kızlar iki haber size,
zehra garısı giremiyormuş nete pc de sorun varmış mesaj attı,selamı var size:teytey:
ikincisicde berfinsena nında selamı var size hastaymış çok :çok üzgünüm: 3 gün hastanede yatmış.annesindeymiş şimdi dinleniyormuş.sizleri çok özlemiş oda.
şimdilik bu kadar..

bende diyorum zehra danası kesin temizlik yapıyor
günahını aldım zehramınn.biranönce yaptırsınlar şu pc yiiisende selam söyle benden canımm

berfinsenayada çok geçmiş olsun.neyi varmışki
acil şifalar diliyorumm

yavrum neyseki atlattı rahatladı yavrumm
delü ayağına dikişmi atmışlardı o kadar kesik varmıydıı
kıyamam sana.

delü habre yiyon valla ben hiç kaçamak yapmadım
şuanda iyi gidiyor yanlız tatile ablamlara gidince orda çok yerim diye korkuyom açıkcası
kalabalıkta yemek güzel oluyoryaa
artık direnecem bi şekilde kocam beni çok beğenüyor böle
artık dantellilerimde oluyor üstüme anladın sen onuu:sm_cool:

evet rahatladı valla canım:lepi: dikiş attılar ya nan delü sen beni ciddiye almıyon galiba:mymeka: ciddi kaza atlattık herhal.
heee habire yiyom ama almıyom nan keramette bunda zatenşakkıdı zehra garısı bilem şok oldu senmisin 67 deyisırnaşık şey bir 5 kg save ediyorum ben saklıyorum yaninaniknanik
aman yeme sakın 100 kg olursun lülülülülülü sonra zorla aldırdığım dantellilerde işe yaramazsengözlerimebaksanabjeyyarjeyyar

kesintisizmi delüüüü sen her daim geziyon adamınki kesintili emme her daim sana yarıyor bu iş haftanın 3 günü gezmedesin nan:mymeka:

eee bie senedir evden çıkmıyordum yevrüüüşşş içeri giresim gelmiyor :roflol: iki günden kış gelir biz yine bebikle evde hapis oluruz iyisimi tozunu attırıverelim sokakların naniknanik

bende diyorum zehra danası kesin temizlik yapıyor
günahını aldım zehramınn.biranönce yaptırsınlar şu pc yiiisende selam söyle benden canımm

berfinsenayada çok geçmiş olsun.neyi varmışki
acil şifalar diliyorumm

yok yevrüm girmeye çalışıyormuş nete olmamış herhalfisfisfis
berfinsenanın nesi var bilmiyorum az önce ziyaretci defterime yazmış bende cevap yazdım ama cevap gelmedi henüz bir 5 dak girebilmiş ne yapıyoruz deyi:çok üzgünüm:

eee bie senedir evden çıkmıyordum yevrüüüşşş içeri giresim gelmiyor :roflol: iki günden kış gelir biz yine bebikle evde hapis oluruz iyisimi tozunu attırıverelim sokakların naniknanik

heee deliii acısını çıkarıyon dimiÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook ben ne yapayım nan doğum izni bitti doğru işeeeeeeeeeeeeeeeee:a015:
attır tozunu sokakların bakalım yevrüm kış gelsin hele bir göreyim çıkabilsenmi dışarııı:dilcikar:

yok yevrüm girmeye çalışıyormuş nete olmamış herhalfisfisfis
berfinsenanın nesi var bilmiyorum az önce ziyaretci defterime yazmış bende cevap yazdım ama cevap gelmedi henüz bir 5 dak girebilmiş ne yapıyoruz deyi:çok üzgünüm:

berfinsenaya çok geçmiş olsun acil şifalar inşallaha.s.:çok üzgünüm:

dreamında pc sine geçmiş olsun:çok üzgünüm:

slm kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor bebişler buyudu artık bende geldım ızmırdeyım sık sık burda olucam artık.....
canım hoşgeldin nasılsın oğluşun nasılll
evet rahatladı valla canım:lepi: dikiş attılar ya nan delü sen beni ciddiye almıyon galiba:mymeka: ciddi kaza atlattık herhal.
heee habire yiyom ama almıyom nan keramette bunda zatenşakkıdı zehra garısı bilem şok oldu senmisin 67 deyisırnaşık şey bir 5 kg save ediyorum ben saklıyorum yaninaniknanik
aman yeme sakın 100 kg olursun lülülülülülü sonra zorla aldırdığım dantellilerde işe yaramazsengözlerimebaksanabjeyyarjeyyar

canım ben dikiş atıldığını bilmiyordum
neyseki şimdi iyisinizz allah beterinden koruun bebeğümm

zahra garusu niye 67 olduğuna inanmadı daha fazlamı gösteriyon yoksamm:roflol:

heee deliii acısını çıkarıyon dimiÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook ben ne yapayım nan doğum izni bitti doğru işeeeeeeeeeeeeeeeee:a015:
attır tozunu sokakların bakalım yevrüm kış gelsin hele bir göreyim çıkabilsenmi dışarııı:dilcikar:

kıskanmayalıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmsırnaşık şey napıyım anacım istifa ettim yoksa bende şimdi size iş yerinden el sallıyor olacaktım:dilcikar: kışın çıkamayacağımın bilincindeyim:dilcikar: bende şimdiden stok yapıyorum artık başınızı şişiririm bol bol kışın:roflol:

esımle anca sımdı görusebıldım...esımın gıttıgı yer hıç ıyı degıl belkı tv de ızlıyorsunuzdur sureklı catışma ıçındeler aklım hep orda

canım hoşgeldin nasılsın oğluşun nasılll

canım ben dikiş atıldığını bilmiyordum
neyseki şimdi iyisinizz allah beterinden koruun bebeğümm

zahra garusu niye 67 olduğuna inanmadı daha fazlamı gösteriyon yoksamm:roflol:

nan delüüüüü dedim ya.şaka canım evet Allah beternden korudu :nazar:
delüüü dalgamı geçiyorsun benimle senÇok üzgünüm çoook:mymeka: 60 gösteriyorumda ondannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn delüüüüüüüüüüü:dilcikar::dilcikar:

kıskanmayalıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmsırnaşık şey napıyım anacım istifa ettim yoksa bende şimdi size iş yerinden el sallıyor olacaktım:dilcikar: kışın çıkamayacağımın bilincindeyim:dilcikar: bende şimdiden stok yapıyorum artık başınızı şişiririm bol bol kışın:roflol:

heee delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü yap stoğunu anacım sende çok akıllı garısın vesselamgamyoncuiremsusırnaşık şey

mirror garusu şimdi dene bakıyımm
çok şeker oldu klipp

nan delüüüüüüüü ben nazınkini izleyebiliyorum zaten egeninkini yapamadım birtürlü dedim yaaaaaaaaa:mymeka:sırnaşık şey

Back