• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Ne zaman isterseniz buyrun canım (bugün hariç) her zaman müsaitiz. Ama derseniz ne olacak bir işin ucundan da biz tutarız hemencik çıkın 3 çocukla ne iş yaparız.

Saol un kızlar teşekkür ederim..
Amin en kötü ayrılığımız bu olsun
işten daha iyiyim ama dün gece sabah olmak bilmedi resmen habire odasına gittim durdum..

Ne zaman isterseniz buyrun canım (bugün hariç) her zaman müsaitiz. Ama derseniz ne olacak bir işin ucundan da biz tutarız hemencik çıkın 3 çocukla ne iş yaparız.
ne dimek hayatim bi cadinin nesi war 3 cadinin sesi war:)))))))
bu arada ben abimdeyim
bugun olmaz zaten haftasonuna dogru geliriz
beni guzel agırlarsan gece bile kalirim :)

bebişleri yanında olan anneler kıymetini bilin gidip bir öpücükde benim için kondurun pamuk yanaklarına..

Terör saldırısında ölen masum insanların allah yakınlarına sabır versin taksiratlarını affetsin
mekanları cennet oldun..
bunları yapanlarıda allaha havale ediyorum..maalesef adelet bu konuda sıfır..3 ay sonra serbest kalır ve
başka masum insanların canlarını yakmaya devam ederler..

kızlar nasılsınız bugun kocıs gelıyo cok mutluyummmmm ucakta sımdı 3 te ınecekkk

canım benim ya bak bugün bitti bile cumartesimi alacaksınız denoyu?eşin cumarteside çalışıyormu senin gibi?

eşim çalışmıyor bu cumartesi ben yarım günüm nöbet sistemi var ikimizdede
denoyu cuma akşamı kardeşime söyledim müstakbel eşiyle getircekler akşamda
dün çok ağladım annemde üzülmüş cumadan getiricem kızım sen merak etme diyor :)

şimdi aradım kabızlığı varmış biraz cumartesinden beri çok az ve katı yapıyordu
halen geçmemiş banyo yaptırmış..su perisi zaten çok seviyor...
biraz karpuz yedircek geçmezse dr u arıcam...

soytarı canım cok ordur emınım ama 1 hafta cabuk gecer ınsallah allah kavustırsun tatlım

kızlar arda ısılık oldu sıcaktan

canım benım bı esyaları koydum antalyayay anneme geldım sımdıde kocıs gelıyo tatıle cıkıcaz agıstos sonu evıme gıdıcem anca ardada huzursuz cok yaramazzzz

Terörist saldırıyı duyunca yine kahrolduk. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum, ailelerine ise sabır...
Nasıl bir dünyada yaşıyoruz diye sorguluyo insan böyle olunca. Güvenliğimizden şüphe ediyorum, paranoya yapmamak için düşünmemeye çalışıyorum. Allah evlatlatımızı, ailemizi korusun...

Saol esmacım.. a.s.

İsilik içinde Fito diye bir krem var ben sürekli denize onu kullanıyorum akşam sürüyorum sabaha hiçbirşey kalmıyor tavsiye ederim. öpüyorum ardayı

Kızlar gçmişe bakamadım, durumlar iyidir inşallah. Yeliz canım 1 hafta hemen geçer, üzülme annesi.
Esmacım gözün aydın canım.
Tenzilecim İstanbul'da naapcan, dön gel güzel Bursa'ya!!!

Kızlar gçmişe bakamadım, durumlar iyidir inşallah. Yeliz canım 1 hafta hemen geçer, üzülme annesi.
Esmacım gözün aydın canım.
Tenzilecim İstanbul'da naapcan, dön gel güzel Bursa'ya!!!
kıskanmayalım
şaka şaka
faceteki fotoların cok guzel cnm
profesyonel ugraşan birileri war sanırım

Zehracım kusura bakma canım kafam çok dağınık
Hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin..
insan tatile doyabilirmi hiç ya ne güzel moral depoladın ve geldin
resimlerini bekliyoruz ona göre ....

Back