• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar nasılsınzı bakalım.... heeee ya kızlar bugün 40 gün oldu hala kanamam var benim sinir oldum artık pişti valla ped kullanmakdan yaaaaaaaaaaaaaaaa :(

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kıslar hepinize güzel bir hafat diliyorum hepinize.. bebişlerinizede sağlık umarım hepinizin haftasonu ii geçmiştir... görüşmek üzereee... saranur günaydına.s.

günaydın kızlar hafta sonu gezmelerdeydik memleketime gittik bolu- mengen :)))
sizler nasılsınız neler yaptınız bakalım?

mavice, saranur günaydınlar şekerler...

kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorumm
nazı uyuttum şimdi bulaşık yıkıyıcamm iş bitmiyor birtürlüü

Son düzenleme:
kızlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorumm
nazı uyuttum şimdi bulaşık yıkıyıcamm iş bitmiyor birtürlüü
yewrümm nan delü.. sen hala uyanamadın galiba:mymeka:... kıss ne haftasonu nur topu gibi bir pazartesimiz oldu uyan artıkŞeniz.... hem sendromu bilem var.a.sseni ve nazı çoookkk öpüyorum güzel bir hafta diliyoum:1hug:...

yewrümm nan delü.. sen hala uyanamadın galiba:mymeka:... kıss ne haftasonu nur topu gibi bir pazartesimiz oldu uyan artıkŞeniz.... hem sendromu bilem var.a.sseni ve nazı çoookkk öpüyorum güzel bir hafta diliyoum:1hug:...

delü ne vuruyon sabahın altısında kalktım :CüvCüv:
ayakta uyuyom zaten yanlış yazmışımmlülülülülülü
bende sana iyi bir hafta diliyorum datlumm
prenslerine öpücüklerŞeniz

Selam kızlar....a.s.
Hepinize güzel bir hafta diliyorum.
Ben çok yorucu ve yoğun bir hafta sonu geçirdim. Zillim hiç uyumadı geç yatıp erken kalkması cabası birde gecenin 3 ünde kalkıp resmen şov yaptı. Ben uyuyorum kociş sen ilgilen dedim ama ne mümkün pat pat vuruyor bana dedim hadi ben bakayımda sen uyu bu seferde kocişi çekiştirmeye kulaklarını çekmeye başlıyo...
Cumartesi evi toparladım kociş bu hafta evi boyayacak halıları falan topladım. Dünde boyaları almaya gittik. İrem bir kudurduki sormayın resmen çığlık falan attı. Ne kucağımızda durdu ne arabasında bizde sepetin içine oturttuk. Yarım saat sonra ondanda sıkıldı. Ay galiba bu çok yaramaz olacak kızlar:uhm:
Eve geldiğimizde resmen dağılmıştım. Pehhh gezmekmiş ne gezmek amaaaaa

Kızlar hepinize tünaydın ,
iyi haftalar diliyorum inşallah gününüzde güzel geçer.
ben ve oğluşum iyiyiz şükür.
Yalnız dünkü terörist saldırı nedeni ile sinirliyim vede gerginim.baktıkça gazatelere daha çok üzülüyor insan Allahdan hepsine rahmet diliyorum çocuklarımıza ve insanımıza.Allahım bunu yapanların cezasını mutlaka verecektir diye düşünüyorum:1no2:

Herkese selam, iyi haftalar.
Haftasonu ada sefasından sonra bugün işler güçler beni bekler. Kızımı yıkadım mışıl mışıl uyuyor, deli gibi işim var havada serinken onları yapacağım ama size bir bakayım dedim. Herkese kolay gelsin

Zehra'cım hoşgeldin, tatiliniz iyi geçmiştir inş.

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar
Kızımsız bir haftaya start verdik.. senağlama
Allah kavuştursun canım, iyi ayrılıklar bunlar kötüsünden saklasın

merhaba mirrorcum
bende cok uzuldum
masum insaların ne sucu war
lanetle kınıyorum bende
Nasılsınız canım, neredesin?

aynen jege o ufacık yavruların resimlerini gördükçe içim paramparçaoldu ne suçları varsa onların.hiç acımaları yok maalesef ...çok zor özelliklede ölen minik yavrulara mahvoldum.

Sorma canım ya, insan insana heleki o minnacık canlara nasıl kıyar insan değil bunlar. Allah hepsinin ailesine sabır versin

Son düzenleme:
slm kızlar herkese iyi bir hafta diliyorum
minik yavrularında hayatını kaybetmesine
neden olan bu saldırıyı ben de
kınıyorum...

Herkese selam, iyi haftalar.
Haftasonu ada sefasından sonra bugün işler güçler beni bekler. Kızımı yıkadım mışıl mışıl uyuyor, deli gibi işim var havada serinken onları yapacağım ama size bir bakayım dedim. Herkese kolay gelsin

Zehra'cım hoşgeldin, tatiliniz iyi geçmiştir inş.

Allah kavuştursun canım, iyi ayrılıklar bunlar kötüsünden saklasın

Nasılsınız canım, neredesin?

Sorma canım ya, insan insana heleki o minnacık canlara nasıl kıyar insan değil bunlar. Allah hepsinin ailesine sabır versin

amin canım.
sen nasılsın Asya nasıl?
öpüyorum ikinizide.Şeniz

Back