E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
yewrümm nan delü.. sen hala uyanamadın galiba:mymeka:... kıss ne haftasonu nur topu gibi bir pazartesimiz oldu uyan artıkŞeniz.... hem sendromu bilem var.a.sseni ve nazı çoookkk öpüyorum güzel bir hafta diliyoum:1hug:...kızlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorumm
nazı uyuttum şimdi bulaşık yıkıyıcamm iş bitmiyor birtürlüü
yewrümm nan delü.. sen hala uyanamadın galiba:mymeka:... kıss ne haftasonu nur topu gibi bir pazartesimiz oldu uyan artıkŞeniz.... hem sendromu bilem var.a.sseni ve nazı çoookkk öpüyorum güzel bir hafta diliyoum:1hug:...
Günaydın kızlar herkese iyi haftalar
Kızımsız bir haftaya start verdik.. senağlama
merhaba mirrorcum
bende cok uzuldum
masum insaların ne sucu war
lanetle kınıyorum bende
Allah kavuştursun canım, iyi ayrılıklar bunlar kötüsünden saklasınGünaydın kızlar herkese iyi haftalar
Kızımsız bir haftaya start verdik.. senağlama
Nasılsınız canım, neredesin?merhaba mirrorcum
bende cok uzuldum
masum insaların ne sucu war
lanetle kınıyorum bende
aynen jege o ufacık yavruların resimlerini gördükçe içim paramparçaoldu ne suçları varsa onların.hiç acımaları yok maalesef ...çok zor özelliklede ölen minik yavrulara mahvoldum.
Herkese selam, iyi haftalar.
Haftasonu ada sefasından sonra bugün işler güçler beni bekler. Kızımı yıkadım mışıl mışıl uyuyor, deli gibi işim var havada serinken onları yapacağım ama size bir bakayım dedim. Herkese kolay gelsin
Zehra'cım hoşgeldin, tatiliniz iyi geçmiştir inş.
Allah kavuştursun canım, iyi ayrılıklar bunlar kötüsünden saklasın
Nasılsınız canım, neredesin?
Sorma canım ya, insan insana heleki o minnacık canlara nasıl kıyar insan değil bunlar. Allah hepsinin ailesine sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?