• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

ii akşamlar kızlar geçmişe bakamadım umarım hepiniz ii sinizdir.. ben bugün kk izmir buluşmasına katıldım çok güzel geçti hepsi son derece sıcak ve şeker insanlardı... şimdide annemlerdeyim umarım sizin haftasonunuzda ii geçer... hepinizi öpüyorum...

hayriye 2008 merhab canım saranurcum oluyor bazen çocuklarda böyle şeyler seni kim kızdırdı bakayım bukadar öpüyorum tatlım iyi hafta sonları... byyyyy

komuşuma dün dedim ki behcet uzdan bir dr buldum arkdaşın biri ona götürüyormuş çocugunu bnde ona gideyim muayenehanesi karşıyakadaymımış
dedim oda dediki betül ne gerek var özele her ay hastaneye götür dedi allahım yarabbim ikisi arasında fark var bir de dediki içimd esaklamayayım söyleyeyim dedi özel e gitmeye para vermeye ne kada rmeraklısın diyor alalhım yarabbim hamileykende özele gidioyrdum 125 ytl ödüyordum ama merkezim vedr um süperdi oh iykide gitmişim şimdi sen söyle özel dr a muayenehanesine gitmek ile hastaneye gitmek bir mi tek bir d run gelişimini takip etmesi klazım kızımın allah korusun ateşlendi ben hastaneyi herhan gi br dr umu arayacagım yoks ÖZEL DRUMUZU MU ARAYACAGIM her defasında aynı dr u nasıl bulacagım mavice hem bak sn megers ebenim özel dr a gitmem kadına nasıl da koyuyormuş görüyormusun içinde saklamış 11 ay boyunca
halbuki sanane parasını sen mi verioyrsun senin cebinden mi çıkıoyr işte bu olaya kızıdım yani valla billla sabah da söylendim durdum haksızmıyım mavice....

komuşuma dün dedim ki behcet uzdan bir dr buldum arkdaşın biri ona götürüyormuş çocugunu bnde ona gideyim muayenehanesi karşıyakadaymımış
dedim oda dediki betül ne gerek var özele her ay hastaneye götür dedi allahım yarabbim ikisi arasında fark var bir de dediki içimd esaklamayayım söyleyeyim dedi özel e gitmeye para vermeye ne kada rmeraklısın diyor alalhım yarabbim hamileykende özele gidioyrdum 125 ytl ödüyordum ama merkezim vedr um süperdi oh iykide gitmişim şimdi sen söyle özel dr a muayenehanesine gitmek ile hastaneye gitmek bir mi tek bir d run gelişimini takip etmesi klazım kızımın allah korusun ateşlendi ben hastaneyi herhan gi br dr umu arayacagım yoks ÖZEL DRUMUZU MU ARAYACAGIM her defasında aynı dr u nasıl bulacagım mavice hem bak sn megers ebenim özel dr a gitmem kadına nasıl da koyuyormuş görüyormusun içinde saklamış 11 ay boyunca
halbuki sanane parasını sen mi verioyrsun senin cebinden mi çıkıoyr işte bu olaya kızıdım yani valla billla sabah da söylendim durdum haksızmıyım mavice....
sen o arkadaşanına fena batmışsın..ya bu insanlar ne kadar meraklı başkalarının parasına puluna yorum yapmaya...sinir oluyorum bu tarz insanlara... sen bunamı canını sıktın bence değmez... tam aksine bundan sonra her harcamanı gözüne sok.. daha çok çatlasın... öpüyorum tatlım seni sen aklına ve kesene hangisi uyuyyorsa onu yap özel doktor gerekiyorsa özel doktor bu kadar... sen bunlarla boşuna canını sıkma... yavruna ve kendine ii bak canım ii geceler Şeniz:lepi:yaşasın kocişlerimizin parası:lepi:

evet yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn oh allah onlara saglık sıhhat versin güç kuvvet versin bol para versin biz de harcayalım ohhhhhhhhhhhh :teytey:

heeeeaaayayyyyttttttttt:sm_cool: kalkın ulen bu ne ya saat kaç olmuş tık yok:mymeka: kıslar izmir buluşmamızın fotolarını koymuşlar:1closedeyes: ekincim canım çok teşekkürler Şenizilk fotolar ehhh ama strawberynin eklediği fotolarda çok kötü çıkmışım:çok üzgünüm:... ney se napalım... bendeki fotolarıda ben pazartesi eklicem hade hepinizi öpüyorum herkese ii pazarlar kuzuları öpünnnnna.s......

ewet kimseler yok ee tabi pazar bugun hawa da guzel
yok cnm tatil sayılmaz biz tatillerimizi erkenden bitirdik,
canim sıkıldı bursada atladık geldik
yemek sonrası cıkıp bi tozu dumanını attıralım istanbulumuzun :)
sen nasılsın pazar pazar sende ewdesin

Kızlar selam, birazdan direksiyon çalışmaya gitcem! Haftaya direksiyon sınavı var, sonra ver elini Ankara!!! Siz nasılsınız bakiim?

Saranurum canım, maalesef ben ilçede oturduğum için ve buranın çok bozuk, tehlikeli yolları yüzünden Bursa'ya özele yavrumu ancak 2 kez götürdüm, burdaki doktora muhtacım maalesef. Çile resmen, adam bi var bi yok. Zaten devlet hastanesi, sıra çok, ilgilenemiyo bi de. Bişey olduğunda o 2 kez gittiğim doktoru arıyom, aslında doktorumuz bile değil artık. Yani para mara hiçbişey, sen de bunun farkındasın ama komşun değil maalesef. Geçen Mert ateşlendiğinde doktor yine izinliydi, acil doktoruna gittik mecburen. Benim de burda herşeyi bildiğini sanan bi komşum var, sen takma kafana, konuşsun dursun.

Kızlar selam, birazdan direksiyon çalışmaya gitcem! Haftaya direksiyon sınavı var, sonra ver elini Ankara!!! Siz nasılsınız bakiim?

Saranurum canım, maalesef ben ilçede oturduğum için ve buranın çok bozuk, tehlikeli yolları yüzünden Bursa'ya özele yavrumu ancak 2 kez götürdüm, burdaki doktora muhtacım maalesef. Çile resmen, adam bi var bi yok. Zaten devlet hastanesi, sıra çok, ilgilenemiyo bi de. Bişey olduğunda o 2 kez gittiğim doktoru arıyom, aslında doktorumuz bile değil artık. Yani para mara hiçbişey, sen de bunun farkındasın ama komşun değil maalesef. Geçen Mert ateşlendiğinde doktor yine izinliydi, acil doktoruna gittik mecburen. Benim de burda herşeyi bildiğini sanan bi komşum var, sen takma kafana, konuşsun dursun.

CANIM BAŞARILAR ALLAH KOLAYLIK VERSİN

saol canım benim haklısın ama işte bazı insanlar herşeyi bildikleirni sanıyorlar sinir şeyler .....kocam bişey demezken bu millete ne oluyor anlamıyorum özüm yaaaaaaaaa:mymeka::kızgın:

EA ben hep evdeyim zaten :(( bnde biraz kızım buyusun iyice gitcem annemlere bandırmaya......şimdi cesaret edemiyorum......

slm kızlar iyi pazarlar hepinize...
kızlar bir tane keten pantolonum vardı
2-3 sene önce almıştım malum geçen sene
hamiş olduğum için giyememiştim doğumdan sonra
her ay acaba oluyormu diye bir kere giymeye çalışmıştım
bugün yine bir deneyeyim dedim veeee oldu
yaşasın yavaş yavaş eski formuma geri dönüyorum
galiba çok çok sevindim :lepi::teytey:

Selam kızlar
moralim çok bozuk kızımı bıraktım ananesinde geldim
yol boyuncada salya sümük ağladım
allah kmsesi hiçbirşekilde ayırmasın yavrusundan