• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

biz yengemle hep takip ediyoduk ama ben yeni üye oldum.senin isim değikti galiba o zaman

herkese günaydın bayanlar nasılsın..?
güzel bir haftasonu olur inş.
kuzumla babası uyuyorlar
beni kaldırdılar kendileri 2.uykuya geçtiler...
hava çok güzel...bol bol gezicez bugün allah izin verirse
Edacımda bugün ada sahillerinde asyasıyla gezicekmiş
oo ne güzel
bende allah kısmet ederse kardeşimin düğününden sonra bir ada turu istiyorum :)

günaydın soytarıcım nasıslın canım benim benim kız varya 3 gündür kakasını yapmıyor normal mi? acaba?

ben biraz kızgınım komşuma sinr etti dün beni ya neyse..... oh iyi gezmeler bakalım

iyiyim cnm sen nasıılsıın
3 güne kadar normal diyorlar kaka yapmamasıı..3 gün olsu diyorsa bir dr unu ara canıım önereceğği birşşey vardıır muhakkak

sinir yok canıım bebeişşine geçer sonra sütün kaçar sııfıır stres ok.

saol canıım benim

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ben kaçtıım kıızlar
uyuyan kuşşlarıı uyandıırmam lazıım
hepinizi çok öptüm

evet hava güzel ne güzel valla bizim yerimizede gezin arkadaşlar:)) bizim araba yok diye 2 çocukla babamız biyere götürmüyo:(( eve mahkumuz yani....

AY KIYAMAM SANA CANIM BNM YA KI DÜN BEN SANA CVP YAZDIM ÇIKMAMIŞ AMA HATTA NEDNE CVP VERMEDİN DİYED EKIZDIM BİRDE AMA HATA BENİMMİŞ BENM BU RUMUZU KULLANALI 1 SENE OLALI ESKİSİ ŞEKERLİKTİ :o))

saol canım iyiyim
yaramazlarla uğraşıyorum işte
maşallah sizde 40ınızı dolduracaksınız artık
en kritik günler geride kalacak

herkese slm kızlar..kimsecikler yok sanırım..herkese iyi haftasonları diliyorum.....

merhaba bayanlar
alıştım buraya okumadan edemiyorum oğlumu uyuttum
şimdide yemek yapcam,hayırlı bir haftanın başlangıcı olsun

kızlar nasılsnız gecmısı okuyamadım munucum ege hastamı oldu tatlım acıl sıfalar
ardada 2 gun once koltukta zıplarken televızyon sehpahısa yanagını vurarak dustu bas ustu ardındanda kusunca hastaneye goturduk rontgen cekıldı bısey cıkmadı allahtan 2 saat musade altında kaldık cok korktum sımdıde bogazlarından rahatsızlandı doktora goturdum sabah antıbıyotık verdı 2 tane cok atesı vardı sımdı huysuz hastalıgın verdıgı rahatsızlıkla durmadan aglıyooo

canım çok geçmiş olsun arda ma.allah şifasını versin.

kıslar yazdıklarınıza bakıyorumda hepünüzün derdi aynı galiba bi benim sıpanın uykusu ii maşallah diyeyim dilimi ısırayımda...:nazar: bizim sorunumuz başka benim beyzade yürüme hayalleri kuruyor onu yürüteçte kesmiyor ellerimden tut beni dolaştır diyor... biraz yürütünce havaya giriyor sıpa ellerime vuruyor bırak beni diye bırakıyorum iki üç adım gidiyor tutmasam yere kapaklanacak yaramaz valla iş yaptırmıyor neyse komşu çaya çağırdı ben kaçar sizlere ii sobetler akşama görüşürüz... bu arada semihacım ekincim sizlerede hayırlı cumalar... hepinizi öptüm anacımmmmm:1hug:a.s.Şeniz

canım berra da aynı.ellerinden tutunca başlıyor ağlamaya.kendi yanlzı yürücekmiş.koltukta sıralanıyo koltuk bitince sinirleniyor işimiz çok zor vallahi.

kızlar ya benim oğlan hiç kilo almıyor bu aralar ala ala 1 ayda 50 gr. almış:1no2: 9.800 gr. boyuda 79 cm. baş çevresi 44.8 cm.gamyoncuiremsu iyimi sizce perşembe günü yaşına gireceka.s

canım bencede çok normal.zaten sıhhatleri yerinde bunuda belli ediyorlar.berrada çok kilolu bir bebek değil yani.

kızlar....
canlarım yarından itibaren tatil başlıyor.allah izin verise sabah 4 de çıkıyoruz yola...
7 de sapancada edalardayız..
ordan ver elini erdek..
hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın...
inşallah 4 temmuz pazatesi burdayız...
hoşçakalın.bebecikleri öpün yerime...fotoları eklerim gelince...

esmacım çok geçmiş olsun canım.....

canım sana iyi tatiller

merhaba bayanlar
alıştım buraya okumadan edemiyorum oğlumu uyuttum
şimdide yemek yapcam,hayırlı bir haftanın başlangıcı olsun

merhaba canım kolay gelsin sana.a.s.

hım evet saranurcum şekerlikti. hatırladım şimdi birsi daha varda en çok yazıştıklarından ama ben ismini pek okuyamıyodum sabh namazı diyodum. oda o zamanar tüp bebek bölümde yazışıyodu.

:utangac:
günaydın soytarıcım nasıslın canım benim benim kız varya 3 gündür kakasını yapmıyor normal mi? acaba?

ben biraz kızgınım komşuma sinr etti dün beni ya neyse..... oh iyi gezmeler bakalım
merhaba ben yeni üye oldum üç aylık bir oğlum var. Kaka yapmamakla ilgili mesajı görünce ben de bir şeyler yazayım dedim. Anne sütüyle beslenen bebeklerde anne kayısı erik gibi meyveler yediği takdirde bu kaka sorunu halloluyormuş. Dördüncü günün sabahında bebeğimin sorununu bu şekilde halledebildim. Ek gıdalarla beraber kabızın başladığını biliyorum, eğer süreç uzarsa doktora başvurmak gerek sanırım.

Back