- Konu Sahibi DreamLover
-
ne guzeeelHerşey yolunda şekerim
Sana da kolay gelsin :).
Yarın sabah prensesimle ada sahillerindeyiz, sizide bekleriz:sm_cool:
kızlar nasılsnız gecmısı okuyamadım munucum ege hastamı oldu tatlım acıl sıfalar
ardada 2 gun once koltukta zıplarken televızyon sehpahısa yanagını vurarak dustu bas ustu ardındanda kusunca hastaneye goturduk rontgen cekıldı bısey cıkmadı allahtan 2 saat musade altında kaldık cok korktum sımdıde bogazlarından rahatsızlandı doktora goturdum sabah antıbıyotık verdı 2 tane cok atesı vardı sımdı huysuz hastalıgın verdıgı rahatsızlıkla durmadan aglıyooo
kıslar yazdıklarınıza bakıyorumda hepünüzün derdi aynı galiba bi benim sıpanın uykusu ii maşallah diyeyim dilimi ısırayımda...bizim sorunumuz başka benim beyzade yürüme hayalleri kuruyor onu yürüteçte kesmiyor ellerimden tut beni dolaştır diyor... biraz yürütünce havaya giriyor sıpa ellerime vuruyor bırak beni diye bırakıyorum iki üç adım gidiyor tutmasam yere kapaklanacak yaramaz valla iş yaptırmıyor neyse komşu çaya çağırdı ben kaçar sizlere ii sobetler akşama görüşürüz... bu arada semihacım ekincim sizlerede hayırlı cumalar... hepinizi öptüm anacımmmmm:1hug:a.s.Şeniz
kızlar ya benim oğlan hiç kilo almıyor bu aralar ala ala 1 ayda 50 gr. almış:1no2: 9.800 gr. boyuda 79 cm. baş çevresi 44.8 cm.gamyoncuiremsu iyimi sizce perşembe günü yaşına gireceka.s
kızlar....
canlarım yarından itibaren tatil başlıyor.allah izin verise sabah 4 de çıkıyoruz yola...
7 de sapancada edalardayız..
ordan ver elini erdek..
hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın...
inşallah 4 temmuz pazatesi burdayız...
hoşçakalın.bebecikleri öpün yerime...fotoları eklerim gelince...
esmacım çok geçmiş olsun canım.....
merhaba bayanlar
alıştım buraya okumadan edemiyorum oğlumu uyuttum
şimdide yemek yapcam,hayırlı bir haftanın başlangıcı olsun
merhaba ben yeni üye oldum üç aylık bir oğlum var. Kaka yapmamakla ilgili mesajı görünce ben de bir şeyler yazayım dedim. Anne sütüyle beslenen bebeklerde anne kayısı erik gibi meyveler yediği takdirde bu kaka sorunu halloluyormuş. Dördüncü günün sabahında bebeğimin sorununu bu şekilde halledebildim. Ek gıdalarla beraber kabızın başladığını biliyorum, eğer süreç uzarsa doktora başvurmak gerek sanırım.günaydın soytarıcım nasıslın canım benim benim kız varya 3 gündür kakasını yapmıyor normal mi? acaba?
ben biraz kızgınım komşuma sinr etti dün beni ya neyse..... oh iyi gezmeler bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?