• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

kızlar....
canlarım yarından itibaren tatil başlıyor.allah izin verise sabah 4 de çıkıyoruz yola...
7 de sapancada edalardayız..
ordan ver elini erdek..
hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın...
inşallah 4 temmuz pazatesi burdayız...
hoşçakalın.bebecikleri öpün yerime...fotoları eklerim gelince...

esmacım çok geçmiş olsun canım.....

iyi tatiller canım eğlence zamanı oohhh keyfini çıkarın sevgilerimle...a.s.

Herkese iyi akşamlar hepinizi öpüyorum iyi tatiller diliyorum iyi sohbetler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:a.s.Şeniz

mavilim iyi tatiller canım umarım kuzunla çıktığın bu ilk tatilin
hiç unutamayacağın kadar güzel geçer...
helal olsun cnm sende helal et..ruzemi çok öptüm..

demek ege öyle konuşuyor hee...denizi ben arıyınca hiç hoşlanmıyor ama kapalı telefonda çok güzel
konuşuyor alooo baba del del diyor sıpa bunlar ya...
en kötü ayrılığımız böyle olsun ne yapalım yapacak bişey yok...evet çalışan anne olmak zor
dediğin gibi en azından hatırlamıcak deniz... :)
iyi haftasonları cnm sana ...

iyi akşamlar ayşegül cüm sanada iyi haftasonları..öptüm yakışıklıyııı

Selam kızlar

ooo bir uğramadım yine kaynatmışsınızz, bakıyorumda bu aralar herkes aynı şarkıyı söylüyor "uykusuz her gece". Ben iki gecedir 10:30 gibi yatırıyorum 11 de uyanmaya çalışıyor yatak odası serin olduğu için oraya alıp uykusunu bölmeden emzirip biraz yanında yatıyorum ve devam ediyor ama bu arada benimde uykum geliyor:bbo:.

Esma'cım Arda'ya çok geçmiş olsun, benim prenseste çok hareketlendi sürekli gözüm üzerinde ama daha anlamıyorda canını yakacak diye çok korkuyorum

Mev-can diş buğdayınız hayırlı olsun a.s., neler yaptınız diş buğdayında

Mirror ege'de daha iyimiş sana da kolay gelsin

soytarı, mavili, mavice, ali'nin annesi, sara, ekinnaz ve atladığım varsa hepinize kolay gelsin, iyi haftasonları kuzularada tatlı uykular ve sağlık versin

Eda cım hoşgeldin cnm
nasılsın asya hn. nasıllar..?
ewet cnm herkesde aynı sorun
benim tavuk gibi 21,00 da yatan kızımda biraz zorlasıysa benim kimseninki uyumamış demektir...

az önce aradım babanesi armut dilimlemiş oturmuş onu yiyormuş kuzum..

kızlar kusura bakmayın..
kaçak bağlandığım için net çok yavaş sayfada çok tuhaf tam göremiyorum herşeyi..
ne rep verebiliyorum nede teşekkür..
affola.. a.s.

İyiyim canım seni tekrar buralarda görmek ne güzel
sıcaklar beni bile bezdirdi onlar nasıl etkilenmesin. Dışarı çıkmak istiyorum çıkıncada eve dönmek istiyorum (acil tatile ihtiyacım vaaar). Gece geç uyuyor gündüz uykularıda heo kaçamak şimdi uyuttum ama kulağım odasında hemen uyanıyor

Deniz'e de yarasın yedikleri, kuzumda armutu ve kayısıyı çok sevdi.

canlar mrblar...
Esma'cım geçmiş olsun cnm Arda ya.. Allah korumuşş..
Soytarı cım nasılsın tatlum özledim kıss senii. artık girebiliyormusun?..Deniz nasıll? Annesine gidecek demek .. olsun cnmm sağlıkları yerindeya.. her ayrılık böyle olsun..
Dünürcüğüm sen nasılsın bitanem. Ali'şim değerleri gayet güzel bence tatlım.. bu aylarda çok aktif oldukları için kilo alımı olmuyor genelde.. sağlıkları yerindeya kiloyu det etme cnm benim..
mev can cım Berfe yede diş buğdayı yapılmışş.. Hayırlı olsun cnm.. cicilerini de güler güle giysin..
mavili cim sanada iyi yatiller cnm. unutulmaz bir tatil yaşarsın inş.hakkım helal olsun cnm sende helal et..

Valla edacım bende sizleri özlemişim...
umarım buda yasaklanmaz...

maşallah kuzuma ne verse yiyor..vermese bile alıp yiyor kendisi
suyunuda içebiliyor bardakdan tek başına
artık kendini kurtardı diyor babanesi
ne aç kalır nede sevgisiz diyor deniz için..

bazı akşamlar parka götürüyorum herkese maviboncuk dağıtıyor ağzı sürekli açık gülüyor etrafa..:)

Albinanın annesi hoşgeldin canım
bende sizleri özledim valla..evet cnm en kötü ayrılığımız böyle olsun ne yapalım..sağlık olsun

amanda aman bardakla suyunu kendi içiyor demek.
yerim ben onun bardak tutan minik ellerini..
maşşallah kuzuya..

Canlarım hepinize iyi haftasonları iyi tatiller kuzucuklara kesintisiz uykular..
ben kaçtım hepinizi çok öptüm gösüşünceye dek özünüze ve özünüzün özüne iyi bakın..
öpüldünüz...!

Saol canım benim saol
valla ne kadar çabuk büyüyorlar herhalleri çok güzel şükürler olsun rabbime..
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın allah bütün isteyene versin..
hele birde seni diğer insanlardan ayırt edince insan gerçekten çok duygulanıyor.
birde öpmeyi öğrendi dudaklarını bana doğru uzatıyor öp beni diye..
yerm ben onu yaa
aaay çok özledim

hadi ben kaçtım bol güneşli günler...

söylediklerine aynen katılıyorum cnmm
sanada iyi hafta sonları ..
Deniz'cimi kocaman öp yerime..

slm kızlar bu gün çok kaynatmışsınız maşallah

Kızlar selam. İki gündür Mert ateşler içindeydi, bugün kendine geldi. İlk ateşi çıktığında ılık banyoyla, ateş düşürücüyle ateşini düşürdük, 2 saat sonra bi daha çıktı, sürekli böyle olmaya başlayınca acile gittik. Boğaz enfeksiyonu olmuş. Ateş düşürücü Calpol veriyoduk, başka bi tane verdi, hemen etkisini gösterdi. Antibiyotik kullanıyoz. 2 gündür mahvolduk, yavrum sürekli huzursuz, iştahsızdı. Bugün iyi çok şükür.

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..

ya uzun süredir buraya girmeye çlışıyorum şükürle rolsun girebildim oh be benim kızım da 36 günlük oldu teyzeleri.....

hoş geldin canım...

gizemim diş cıkarıyor cok huysuz ve yaramazız şimdi bile rahat durmuyor hep aglamaklı

inş. çabucak çıkarırda rahatlar kuzucuğun...

kızlar nasılsnız gecmısı okuyamadım munucum ege hastamı oldu tatlım acıl sıfalar
ardada 2 gun once koltukta zıplarken televızyon sehpahısa yanagını vurarak dustu bas ustu ardındanda kusunca hastaneye goturduk rontgen cekıldı bısey cıkmadı allahtan 2 saat musade altında kaldık cok korktum sımdıde bogazlarından rahatsızlandı doktora goturdum sabah antıbıyotık verdı 2 tane cok atesı vardı sımdı huysuz hastalıgın verdıgı rahatsızlıkla durmadan aglıyooo

çok geçmiş olsun canımmm..

kızlar....
canlarım yarından itibaren tatil başlıyor.allah izin verise sabah 4 de çıkıyoruz yola...
7 de sapancada edalardayız..
ordan ver elini erdek..
hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın...
inşallah 4 temmuz pazatesi burdayız...
hoşçakalın.bebecikleri öpün yerime...fotoları eklerim gelince...

esmacım çok geçmiş olsun canım.....

iyi tatilller diliyorum bol bol dinlenirsin inş.

herkese iyi geceler..kuzumu bıcı bıcı yaptırdım uyuttum..sizlere bi bakayım dedim..keyifler nasıl bakalım...

kızlar bu arada kızım dünden beri babababa diyip duruyor du..bugün babası işten gelince yüzüne bakıp baba dedi..eşimi bi görseniz sevinçten havalara uçtu...

ha bide diş buğdayında adetmiş takıdan önce bebeğin önüne bazı eşyalar konuluyormuş..makas altın kitap gibi..berfe hepsine baktı baktı kitabı aldı bi anda..inanca göre benim kızım okumayı seven çalışkan bi çocuk olacakmış...ay allahım inşallah..

Son düzenleme:
selam kızlar herkese iyi akşamlar
kızımı parka götürdüm bir görseniz halini varya sevinçden havalara uçtu
gelmek istemedi..çimlerde oynadı arkadaş bulduk hemen kendine yaşça çok büyüklerle takılıyor :)
en sonunda uykusu geldide zar zor çıkardım parkdan

Back