- Konu Sahibi DreamLover
-
kızlar....
canlarım yarından itibaren tatil başlıyor.allah izin verise sabah 4 de çıkıyoruz yola...
7 de sapancada edalardayız..
ordan ver elini erdek..
hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın...
inşallah 4 temmuz pazatesi burdayız...
hoşçakalın.bebecikleri öpün yerime...fotoları eklerim gelince...
esmacım çok geçmiş olsun canım.....
Kızlar selam. İki gündür Mert ateşler içindeydi, bugün kendine geldi. İlk ateşi çıktığında ılık banyoyla, ateş düşürücüyle ateşini düşürdük, 2 saat sonra bi daha çıktı, sürekli böyle olmaya başlayınca acile gittik. Boğaz enfeksiyonu olmuş. Ateş düşürücü Calpol veriyoduk, başka bi tane verdi, hemen etkisini gösterdi. Antibiyotik kullanıyoz. 2 gündür mahvolduk, yavrum sürekli huzursuz, iştahsızdı. Bugün iyi çok şükür.
ya uzun süredir buraya girmeye çlışıyorum şükürle rolsun girebildim oh be benim kızım da 36 günlük oldu teyzeleri.....
gizemim diş cıkarıyor cok huysuz ve yaramazız şimdi bile rahat durmuyor hep aglamaklı
kızlar nasılsnız gecmısı okuyamadım munucum ege hastamı oldu tatlım acıl sıfalar
ardada 2 gun once koltukta zıplarken televızyon sehpahısa yanagını vurarak dustu bas ustu ardındanda kusunca hastaneye goturduk rontgen cekıldı bısey cıkmadı allahtan 2 saat musade altında kaldık cok korktum sımdıde bogazlarından rahatsızlandı doktora goturdum sabah antıbıyotık verdı 2 tane cok atesı vardı sımdı huysuz hastalıgın verdıgı rahatsızlıkla durmadan aglıyooo
kızlar....
canlarım yarından itibaren tatil başlıyor.allah izin verise sabah 4 de çıkıyoruz yola...
7 de sapancada edalardayız..
ordan ver elini erdek..
hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın...
inşallah 4 temmuz pazatesi burdayız...
hoşçakalın.bebecikleri öpün yerime...fotoları eklerim gelince...
esmacım çok geçmiş olsun canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?