• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

rica ederim anacım ana oğul pek güzelsiniz.
bu arada dünürümde gelmiyor nan biz ikimzide kılız galiba sırnaşık şey ben yemeğ gidiyorum:dance: görüşürüz iyi sohbetler....a.s.Şeniz

rica ederim anacım ana oğul pek güzelsiniz.
bu arada dünürümde gelmiyor nan biz ikimzide kılız galiba sırnaşık şey ben yemeğ gidiyorum:dance: görüşürüz iyi sohbetler....a.s.Şeniz
kızlarr hepinize hayırlı cumalar
geçmişi okuyamadımm umarım herkes iyidirr
hiç fırsatım olmuyor öyle göz gezdiriyorum ancak naz hiç rahat
vermiyor.
delüü burdayımmm sen sadece tıkın başka işin yok zatenn
egem nasıl olduu canım

ayşegülcümm fotomu ekledin gııı bakıyom hemncikkk

hoşgeldin yevrrüüüüm hayırlı cumalar sıcaklardan bütün bebişler bi hoş oldu zati hayırlar olsun inşallah bak bakalım datlım...

tünaydın kızlar
hayırlı cumalar
amma kaynatmışsınız he
ne güzel
bütün kızlar toplanmış
hepiniz ufak sorunlar dışında iyiymişsinizde sevindim buna

kızlar ben oğluşumu doktora götürüp geleceğim kontrole görüşürüz hepinizi öptüm byyyy...

kızlar berra geceleri çok zor uykuya dalıyordu ben yine acaba bizim kız huymu değiştiriyo diyordum ki hepimizinkiler aynıymış.
sıcak mahvediyo valla

kızlar nasılsnız gecmısı okuyamadım munucum ege hastamı oldu tatlım acıl sıfalar
ardada 2 gun once koltukta zıplarken televızyon sehpahısa yanagını vurarak dustu bas ustu ardındanda kusunca hastaneye goturduk rontgen cekıldı bısey cıkmadı allahtan 2 saat musade altında kaldık cok korktum sımdıde bogazlarından rahatsızlandı doktora goturdum sabah antıbıyotık verdı 2 tane cok atesı vardı sımdı huysuz hastalıgın verdıgı rahatsızlıkla durmadan aglıyooo

kıslar yazdıklarınıza bakıyorumda hepünüzün derdi aynı galiba bi benim sıpanın uykusu ii maşallah diyeyim dilimi ısırayımda...:nazar: bizim sorunumuz başka benim beyzade yürüme hayalleri kuruyor onu yürüteçte kesmiyor ellerimden tut beni dolaştır diyor... biraz yürütünce havaya giriyor sıpa ellerime vuruyor bırak beni diye bırakıyorum iki üç adım gidiyor tutmasam yere kapaklanacak yaramaz valla iş yaptırmıyor neyse komşu çaya çağırdı ben kaçar sizlere ii sobetler akşama görüşürüz... bu arada semihacım ekincim sizlerede hayırlı cumalar... hepinizi öptüm anacımmmmm:1hug:a.s.Şeniz

kızlar nasılsnız gecmısı okuyamadım munucum ege hastamı oldu tatlım acıl sıfalar
ardada 2 gun once koltukta zıplarken televızyon sehpahısa yanagını vurarak dustu bas ustu ardındanda kusunca hastaneye goturduk rontgen cekıldı bısey cıkmadı allahtan 2 saat musade altında kaldık cok korktum sımdıde bogazlarından rahatsızlandı doktora goturdum sabah antıbıyotık verdı 2 tane cok atesı vardı sımdı huysuz hastalıgın verdıgı rahatsızlıkla durmadan aglıyooo
canım ya çok geçmiş olsun düşmeler çok korkutuyor insanı birşey olmamasına sevindim... rabbim beterinden koruun hepimizin yavrularını... hayırlı cumalar tatlım... yaramaz ardayıda çok öpüyorum... tekrar geçmiş olsun..:teselli::nazar:

Kızlar geeldim yine. Mavice seninki iyi valla, benim oğlan 13 aylık olacak haftaya, en fazla 4 adım attı sıpa!

Canım Mert de boğazından hastaydı, antibiyotik kullandık, hala devam ediyoz, ateşi fenaydı. Ne verdi sizin doktor? Geçmiş olsun, zor oluyo çok.

Selam kızlar
hoşgeldin özüm ve esma
ardaya çok geçmiş olsun canım acil şifalar..
ucuz atlatmışsınız cnm allah beterinden korusun

Mücüm senin soruna cvp vericektim bağlantı koptu hayatım
denizi yarın götürcem ananesine cnm
nasıl dayancam bilmiyorum ama
bilmeyenlere de söyliyim
deniz 1 hafta ananesinde kalıcak karşıda
bende evde
k.walidem tatile gidiyor görümcemle bodruma..o sebeplen
nasıl geçicek 1 hafta deniz siz bilmiyorum...!! şimdiden kara kara düşünüyorum..

ya kızla rbu bebekelrde redetme refleksi ne zaman oluoyr bu kıza beni versen yiyecek yav maaşallah diyimde .....80 cclik mama yedi beni emdi ...oburiks oldu başıma benim.....

geçmiş olsun canım benimkide yaramaz ,attırdık biz şimdiden dikiş
çok zor arkanı dönüyosun kaza geliyorum demiyo
nasılsınız bayanlar
benim oğlan şimdi yemek yedik kağıt yiyo birde annne demesi yok mu bitiyorum

maşallah de cnm maşallah :nazar:
yemeyen bebekle uğraşmak çok zor k.walidemden ve görümcemden biliyorum
eşimin yeğeni hiç yemek yemeği sevmiyor bebekliğinden beri annesi zorla meme vermiş bebekken
denizde senin şekerparen kadarken çok yerdi dahada yiyecek annesi büyümesi lazım
ama yaşından sonra başladı kafasını sallayıp istemiyorum haraketi yapmaya sen merak etme..
allah sağlık versin bütün yavrulara...canlarım benim yaaa

Son düzenleme:
maaşallah maaaşllah hani ne bileiym şimdi bebekelr doyduklarını bilmezlermiş ya hep isterlermiş korkuoyurm sanki hep yiyince acaba fazlamı veriyorum diye bu yuzden sordum .......aman amman maaşalah kuşum abenim

:nazar:

canım benim çok geçmiş olsun ardama Allah korumuş kuzuyu yaramazlık yapıyorlar işte sonrada annelerini üzüyorlar böyle:nazar:

maaşallah maaaşllah hani ne bileiym şimdi bebekelr doyduklarını bilmezlermiş ya hep isterlermiş korkuoyurm sanki hep yiyince acaba fazlamı veriyorum diye bu yuzden sordum .......aman amman maaşalah kuşum abenim

maaşallah canım ecrine amasen yinede mamayı dotor konrtolünde ver seni emerek doymuyormu bebişin mama veriyorsun?

Back