• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar ben yokken neler yaptınız bakalım..bizde dün berfenin diş buğdayını yaptık..çok güzel bi o kadarda yorucu geçtii..misafirler felan derken anca vakit bulabildim..kızıma bir sürüde ciciler geldi:)))
saranur cum sende hoşgeldin canım..
dünürüm ardamada geçmiş olsun...

kızlar ya benim oğlan hiç kilo almıyor bu aralar ala ala 1 ayda 50 gr. almış:1no2: 9.800 gr. boyuda 79 cm. baş çevresi 44.8 cm.gamyoncuiremsu iyimi sizce perşembe günü yaşına gireceka.s

evet bende senin gibi korkuyordum o aylarda
dediğin gibi doyma refleksi yok..
bende senin gibi meme+mama veriyordum
dr um seni emebildiği kadar emsin sonra yedi kadarda mama verirsin demişti.
ama aynı ecrin gibi 120 cc de versem yerdi.. ama ben 60-70 cc veriyordum..
sende bir dr una sor cnm..onlar daha iyi biliyor..! en azından endişeni gidermiş olursun

slm kızlar ben yokken neler yaptınız bakalım..bizde dün berfenin diş buğdayını yaptık..çok güzel bi o kadarda yorucu geçtii..misafirler felan derken anca vakit bulabildim..kızıma bir sürüde ciciler geldi:)))
saranur cum sende hoşgeldin canım..
dünürüm ardamada geçmiş olsun...

hoşgeldin mevcanım hayırlı olsun dişi berfenin darısı başımızatatlicadiarzu

kızlar ya benim oğlan hiç kilo almıyor bu aralar ala ala 1 ayda 50 gr. almış:1no2: 9.800 gr. boyuda 79 cm. baş çevresi 44.8 cm.gamyoncuiremsu iyimi sizce perşembe günü yaşına gireceka.s

canım valla kilosu biraz az gibi ama bence önemli deil..her bebek iştahlı tombik olacak diye bi kural yok..hemde o şimdi nasıl hareketlidir..kilomu durur onun vücudunda...

Alişin anası maşallah oğluşun çok sağlıklı görünüyor cnm kilo çok iyi değil fazlası zarar
sağlıklı olsun yeter cnm..
Mev can berfenin incileri hayırlı olsun cnm demek diş buğdayı yaptınız..
ooh ne güzel..

ben yapmadım deniz... geç kalmışmıyımdır yapmak için yaklaşık 11-12 tane dişi varda :):):) :P

soytarıcım senin deidğin gibi dün gündüz mama hiç vermedim gece sadece 30 cc verdim daha çok emzirmeye çalışıoyurm çok önemli oldugu için.... anne sütü kızım sadece 1 ayda 400 gr aldı kızlar öyle olunca dr da bebelac verdi önce emzir sonra ver dedi ama dediğim giib aynı maaşallah senin beben gibi soytarı aman saglıklı sıhhatli olsunda yesin öneli degil canım feda kızıma ama korkuyorum işte kutusunda bir ögünde 120 cc verin diyor o kadar verirsem emmez sonra ben bazen 60 cc yapıoyrum uyuklayınca hemen kesiyorum ve uyutuoyrum n eyapayım ...ama şimdi içim rahatladı saol soytarıcım

mevcancım bak bnde geldim artık ohhhh :teytey:

alinin anası kız benim bebegim 2940 gr dogmuştu sonra 5 günlüktü 2700 e düşmüştü 15 günlüktü 2900 gr olmuştu 1 aylıktı 3200 gr olmuştu dr da yetersiz buldu bebelac verdi bebelac 1 kullanıyoruz lifli kızım maaşallah reddetmedi sevdi mamayı...

Alişin anası maşallah oğluşun çok sağlıklı görünüyor cnm kilo çok iyi değil fazlası zarar
sağlıklı olsun yeter cnm..
Mev can berfenin incileri hayırlı olsun cnm demek diş buğdayı yaptınız..
ooh ne güzel..

ben yapmadım deniz... geç kalmışmıyımdır yapmak için yaklaşık 11-12 tane dişi varda :):):) :P

sağol canım çok şükür sağlıklı maaşallah çokda kıpır kıpır ama ne bileyim iyi bakamıyormuyum diyorum kendi kendime:1no2:

hiç kendini üzme ayşegül bebeklerimiz öyle kıpır kıpırki kilo almaması çok normal
sen kendini üzme canım..sağlıklı ya yat kalk şükret...

alinin anası kız benim bebegim 2940 gr dogmuştu sonra 5 günlüktü 2700 e düşmüştü 15 günlüktü 2900 gr olmuştu 1 aylıktı 3200 gr olmuştu dr da yetersiz buldu bebelac verdi bebelac 1 kullanıyoruz lifli kızım maaşallah reddetmedi sevdi mamayı...

hımm ondan tamam tatlım yesin afiyet bal şeker olsun kuzuyaa.s

benimki 3400 doğdu 52 cm di maaşallahı vardı 1 aylıkken 5 kilo olmuştu iyiydi 8-9 aya kadar bikaç aydır bmyle az alıyor:çok üzgünüm:

saranurcum 60 cc normal canım iki göğsünü emzirdikden sonra halen doymamaışsa verebilirsin
ben günde 3 kere mama veriyordum 60cc*3 olarak gecede beni emiyordu sürekli..çok zorda kaldığımda
mama veriyordum..
:) aklıma geldi yaa fabrika gibi çalışıyormuş memişler maşallah..
bol sütünüz olur inş. emziren anneler...
stell tea de içebilirsin sütün olsun diye faydası olmuştu bana

hiç kendini üzme ayşegül bebeklerimiz öyle kıpır kıpırki kilo almaması çok normal
sen kendini üzme canım..sağlıklı ya yat kalk şükret...

sağol bidenem:1hug: hayırlısı ile bi büyütseydik yavrularımızı alnımızın akıyla:nazar:

kullanıyorum soytarıcım bende faydasını görüyorum valla maaaşallah keşke daha önc ekullansaydım yawwwwwwwwwwwwwwwwww......

kızlarr hepinize hayırlı cumalar
geçmişi okuyamadımm umarım herkes iyidirr
hiç fırsatım olmuyor öyle göz gezdiriyorum ancak naz hiç rahat
vermiyor.
delüü burdayımmm sen sadece tıkın başka işin yok zatenn
egem nasıl olduu canım

ayşegülcümm fotomu ekledin gııı bakıyom hemncikkk

yevrüm selamŞeniz
nan burdayım işten başımı kaşımaya değüllllllll çişe gidecek vakit yok delüüüünaniknanik:dilcikar:
ne tıkınmasııııııııı nan:mymeka: sadece dün gece dondurmamı yedümmm:icecream: eccükte kuruymeişşşşşkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Nazımı öp benim için haaaaaaa outlarındanŞeniz

kızlar nasılsnız gecmısı okuyamadım munucum ege hastamı oldu tatlım acıl sıfalar
ardada 2 gun once koltukta zıplarken televızyon sehpahısa yanagını vurarak dustu bas ustu ardındanda kusunca hastaneye goturduk rontgen cekıldı bısey cıkmadı allahtan 2 saat musade altında kaldık cok korktum sımdıde bogazlarından rahatsızlandı doktora goturdum sabah antıbıyotık verdı 2 tane cok atesı vardı sımdı huysuz hastalıgın verdıgı rahatsızlıkla durmadan aglıyooo

canım merhaba asıl size çok geçmiş olsun ne yapacağız bu haylazlarla ya benmkide öyle her yerden atlamaya çalışıyor.neyseki birşey olmamaış Allah korumuş Ardacığı:nazar:
kendine çok iyi bak ardayada tabia.s.

kızlar....
canlarım yarından itibaren tatil başlıyor.allah izin verise sabah 4 de çıkıyoruz yola...
7 de sapancada edalardayız..
ordan ver elini erdek..
hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın...
inşallah 4 temmuz pazatesi burdayız...
hoşçakalın.bebecikleri öpün yerime...fotoları eklerim gelince...

esmacım çok geçmiş olsun canım.....

Mücüm senin soruna cvp vericektim bağlantı koptu hayatım
denizi yarın götürcem ananesine cnm
nasıl dayancam bilmiyorum ama
bilmeyenlere de söyliyim
deniz 1 hafta ananesinde kalıcak karşıda
bende evde
k.walidem tatile gidiyor görümcemle bodruma..o sebeplen
nasıl geçicek 1 hafta deniz siz bilmiyorum...!! şimdiden kara kara düşünüyorum..

canım benim üzülme bunlar hepimizin başına gelecek bende bir kaç gün ayrı geçridim egeden ama alışıyorlar yapacak birşey yok zaten çalışan anne olmak başlı başına sorun bizler için:a015: ama en azından bir hafta ayrılığı hatırlamayacak denocumuza.s
sık sık telefon edersin artık.bak ege benimlekonuşluyor telde ne diyor;
avoooooooooooooo,iyimmmmmm,hadi bay bay:roflol::roflol:

kızlar....
canlarım yarından itibaren tatil başlıyor.allah izin verise sabah 4 de çıkıyoruz yola...
7 de sapancada edalardayız..
ordan ver elini erdek..
hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın...
inşallah 4 temmuz pazatesi burdayız...
hoşçakalın.bebecikleri öpün yerime...fotoları eklerim gelince...

esmacım çok geçmiş olsun canım.....

canım şimdiden iyi tatiller iyice dinlen emi:teselli:
inşallah sağ salim gidin iyi yolcuklargamyoncuiremsu
sende hakkını helal et canım öp ruzeyi benim için putlarındanŞeniz

canım artık az alır meraklanma kilosu gayet iyi hem .:nazar: bu ddönemde yavaşlıyor kilo alımı dert etme canım çok haerekliler birde yakıyorlarki hepsini:lepi:

Back