- Konu Sahibi DreamLover
-
slm kızlar hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum.. hasta kuzulara acil şifalar inş tez vakitte iyileşirler..
kızlar ya bişi sorcam yağızım bu aralar 2-3 haftadır halsiz hareket etti mi ediyor ama hep parkelerin üzerinde yatıyor sanki soğuk biryerler arıyor gibi hep yüzünü yaslıyor yerlere nesi var acaba çok merak ediyorum vede korkuyorum sizce nesi var ya bebemin..
Üzme kendini canım çocukdan cocuğa değişiyor. Ablamın ilk çocuğu kendi kendine uyurdu ikincisini asla uyutamadı. Senin istemen kadar onun istemeside gerekiyor. Seninkide alışır inşallah....
slm kızlar hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum.. hasta kuzulara acil şifalar inş tez vakitte iyileşirler..
kızlar ya bişi sorcam yağızım bu aralar 2-3 haftadır halsiz hareket etti mi ediyor ama hep parkelerin üzerinde yatıyor sanki soğuk biryerler arıyor gibi hep yüzünü yaslıyor yerlere nesi var acaba çok merak ediyorum vede korkuyorum sizce nesi var ya bebemin..
Selam kızlar
uzun uğraşlar sonucunda geldim...
ne zamana kadar girerim bu şekilde bilmiyorum
..
hasta bebeişler var sanırım diş olayı..allah tez zamanda çar çabuk çıkarsınlar inş.
calpol la ilgili haberi bende okudum ve hemen deniz in dr unu aradım..
bana telaş etmeyin annesi ingiltere ile türkiyede üretilen calpol aynı değil bende haberi duyunca eczacı ve mümessil arkadaşlarıma sordum sorun yok dediler...
ondan sonra ben kesmedim vermeyi..!!!
Alinin anası tadını çıkar valla bak hepimiz diş ateş yapıyor diye yakınıyoruz..
serin zamanda çıkarır kuzun dişlerini inş.
öptüm alişi..:)
slm benim bebegimde 1 aylık ve 1 haftadır hapşırıyo ateşlenme burun akıntısı hiçbirsey yok yakınlarım nolmaldir diyo sizin bebeginizde böyle birşey olmuşmuydu
Kızlar ya ben İrem'e tavuk suyu çorba vermeye başlıyacağım ama tavuğun neresini alacağımı bilemedim. Birde tarhana veren varmı? Hazırmı alıyorsunuz ev yapımımı?
ya uzun süredir buraya girmeye çlışıyorum şükürle rolsun girebildim oh be benim kızım da 36 günlük oldu teyzeleri.....
kıs ben yakında tarhana yapıcam ev yapımı pekte güzel pekte temiz yollim kız yağıza afiyetle yesin yavru katkısızda yazsalar inanmıyorum bennnn:1hug:kızlar ben knor'un tarhanasını alıyorum katkısız yazıyor napiiiim:) bu arada tavugun butunu koy canım çünkü orası vitaminliymiş kırmızı et gibiymiş hemen hemen gögüs eti yaramaz bebişe haberiniz olsun..
hoşgeldin canım güle güle büyüt kuzunu... hayırlı sağlıklı uzuuuunnn bir ömrü olsun inşallahha.s.ya uzun süredir buraya girmeye çlışıyorum şükürle rolsun girebildim oh be benim kızım da 36 günlük oldu teyzeleri.....
ya uzun süredir buraya girmeye çlışıyorum şükürle rolsun girebildim oh be benim kızım da 36 günlük oldu teyzeleri.....
selamın hello kızlarrr, egem ateşlenmiş galibaa
inşallah bir anönce çıkarır dişlerini geçmişi okuyamıyorum hata veriyor maalesef
hepinizi çok özledim.
ben iyiyim sayılır çok yoğunum bu aralar
pazartesi çerkezköye anneme hastaneye gittim. gece hastanede kaldım kalktım dün işe geldim. yenimüdür gelmiş. adam beni sıkboğaz etmekle meşgul. o kadar hızlı konuşuyor ve soru soruyorki ben birini cevaplamadan lafımıda kesiyor. sinirim tepemde yani. o arada patron peşimde 1 hafta içinde 14001 i çevre yönetim sisitemini almamı istiyor. ki imkansız en aşağı 2 ay süre gerekli bunun için. telefonlara yetişemiyorum artık. bi yenimüdür tepemde bişey istiyor bi patron bi diğerlerii .
müüü kız bana göre iş yok mu orda
kız iyi çok şükür oda diş çıkartıyor huysuz ve ateşli.
haftasonu beraberdik gene. kız cağızımızı bırakırken gene ağladım. bana gene gelmeye başladılar dayanamıyorum hasrteine. merdivenleri tırmanmaya başladık işte.eline erik şeftali verince güzel güzel ısırp yiyor. buda bi gelişme tabii
kuamdayı tutup bi aknal değiştirmesi bide telefonu kulağına koyup kendi kendine konuşması var ölüyoruz gülmekten ona.
babaya bbaaaa bababaaa diye peşinde zaten. hayır diyince sinrilenip biçığlık atışı ve ellerini sıkışı var. sinirküpü mübarek.
öyle yani ben de arada yetişmeye çalışıyorum işte.
yeni gelen müdürle başım derde girecek gibi. iş aramaya başladım
sanırım burdaki ekmeğim kesilecek bu sefer ben gidecemgibi
bu adam izinide bi ton laf eder şimdi.
öle işte sizler nasılsınız
hepinizi çok özledimöpüyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?