Bebeklerimiz ve Biz

hoşgeldin hayatım,
yerim ben o tombik oğlanı sıcalardanmı acaba canım yinede bi dr a mı sorsan benim kuzuda hep halı olmayan yerlere oturup oynuyor sinirlenince yapışıyor yere tepiniyor gamyoncuiremsu

aysegülcüm bebişinin doğum gününe az kalmış tatlım hadi hayırlısı..

evet canım bir hafta kaldı büyüdü kuzum teyzesi büyüdüde bi dişi bile çıkmadı hala ((

Üzme kendini canım çocukdan cocuğa değişiyor. Ablamın ilk çocuğu kendi kendine uyurdu ikincisini asla uyutamadı. Senin istemen kadar onun istemeside gerekiyor. Seninkide alışır inşallah....

evet sevilcim tamamen çocukların kendi yapılarında var.onlar bizlere kabul ettiriyorlar bazı şeyleri.

canım inşallah çabuk çıkarır dişlerini.

naber fıstık deno nasıl?
yaramazlıklara devam mı?

Alinin anası tadını çıkar valla bak hepimiz diş ateş yapıyor diye yakınıyoruz..
serin zamanda çıkarır kuzun dişlerini inş.
öptüm alişi..:)

Alinin anası tadını çıkar valla bak hepimiz diş ateş yapıyor diye yakınıyoruz..
serin zamanda çıkarır kuzun dişlerini inş.
öptüm alişi..:)

öylemi dersin canım iyi tarafından bakarsak doğru a.s teşekkür ederim
sen nasılsın, işyerinden mi bağlandın?
deno nasıl iyicene büyümüştürgamyoncuiremsu

slm benim bebegimde 1 aylık ve 1 haftadır hapşırıyo ateşlenme burun akıntısı hiçbirsey yok yakınlarım nolmaldir diyo sizin bebeginizde böyle birşey olmuşmuydu

Kızlar ya ben İrem'e tavuk suyu çorba vermeye başlıyacağım ama tavuğun neresini alacağımı bilemedim. Birde tarhana veren varmı? Hazırmı alıyorsunuz ev yapımımı?

ya uzun süredir buraya girmeye çlışıyorum şükürle rolsun girebildim oh be benim kızım da 36 günlük oldu teyzeleri.....

slm benim bebegimde 1 aylık ve 1 haftadır hapşırıyo ateşlenme burun akıntısı hiçbirsey yok yakınlarım nolmaldir diyo sizin bebeginizde böyle birşey olmuşmuydu

merhaba canım güle gülw büyüt bebeğini benim oğlumda geçen yaz doğdu sürekli hapsuruyordu üşüttüm sanıyordum ama çok şükür hasta filan olmadı hiç normalmiş demekki inş. sizinkide normaldir...

Kızlar ya ben İrem'e tavuk suyu çorba vermeye başlıyacağım ama tavuğun neresini alacağımı bilemedim. Birde tarhana veren varmı? Hazırmı alıyorsunuz ev yapımımı?

canım ben bazen içine tavuk koymutorum sacede suyuyla yapıyorum koyarsamda yumuşak beyaz yerlerinden ufak ufak parçalar katıyorum, tarhanayıda ev yapımı olarak markette satılıyor ondan yapıyorum ben:lepi:

kızlar ben knor'un tarhanasını alıyorum katkısız yazıyor napiiiim:) bu arada tavugun butunu koy canım çünkü orası vitaminliymiş kırmızı et gibiymiş hemen hemen gögüs eti yaramaz bebişe haberiniz olsun..

SARA_NUR'cum güle güle büyüt bebişini Allah hep sağlık versin.. nasıl iyi misiniz canım..

kıs ben yakında tarhana yapıcam ev yapımı pekte güzel pekte temiz yollim kız yağıza afiyetle yesin yavru katkısızda yazsalar inanmıyorum bennnn:1hug:

ya uzun süredir buraya girmeye çlışıyorum şükürle rolsun girebildim oh be benim kızım da 36 günlük oldu teyzeleri.....
hoşgeldin canım güle güle büyüt kuzunu... hayırlı sağlıklı uzuuuunnn bir ömrü olsun inşallahha.s.

canım selam annene çok geçmiş olsun tekrardan umarım daha iyidir.inşallah iyileşir canım ya dün sana dua etmiştimkıza.s
özlemişim seni girebildiğin kadar gel.
nil iyicene serpildi ha konuşmalarda başlamış ay şimdi iyice tatlanır bunlarsırnaşık şey:CüvCüv:
kenidne çok iyyi bak öpüyorumŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…