selamın hello kızlarrr, egem ateşlenmiş galibaa
inşallah bir anönce çıkarır dişlerini geçmişi okuyamıyorum hata veriyor maalesef
hepinizi çok özledim.
ben iyiyim sayılır çok yoğunum bu aralar
pazartesi çerkezköye anneme hastaneye gittim. gece hastanede kaldım kalktım dün işe geldim. yenimüdür gelmiş. adam beni sıkboğaz etmekle meşgul. o kadar hızlı konuşuyor ve soru soruyorki ben birini cevaplamadan lafımıda kesiyor. sinirim tepemde yani. o arada patron peşimde 1 hafta içinde 14001 i çevre yönetim sisitemini almamı istiyor. ki imkansız en aşağı 2 ay süre gerekli bunun için. telefonlara yetişemiyorum artık. bi yenimüdür tepemde bişey istiyor bi patron bi diğerlerii .
müüü kız bana göre iş yok mu orda
kız iyi çok şükür oda diş çıkartıyor huysuz ve ateşli.
haftasonu beraberdik gene. kız cağızımızı bırakırken gene ağladım. bana gene gelmeye başladılar dayanamıyorum hasrteine. merdivenleri tırmanmaya başladık işte.eline erik şeftali verince güzel güzel ısırp yiyor. buda bi gelişme tabii
kuamdayı tutup bi aknal değiştirmesi bide telefonu kulağına koyup kendi kendine konuşması var ölüyoruz gülmekten ona.
babaya bbaaaa bababaaa diye peşinde zaten. hayır diyince sinrilenip biçığlık atışı ve ellerini sıkışı var. sinirküpü mübarek.
öyle yani ben de arada yetişmeye çalışıyorum işte.
yeni gelen müdürle başım derde girecek gibi. iş aramaya başladım
sanırım burdaki ekmeğim kesilecek bu sefer ben gidecemgibi
bu adam izinide bi ton laf eder şimdi.
öle işte sizler nasılsınız
hepinizi çok özledimöpüyomm