• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum.. hasta kuzulara acil şifalar inş tez vakitte iyileşirler..
kızlar ya bişi sorcam yağızım bu aralar 2-3 haftadır halsiz hareket etti mi ediyor ama hep parkelerin üzerinde yatıyor sanki soğuk biryerler arıyor gibi hep yüzünü yaslıyor yerlere nesi var acaba çok merak ediyorum vede korkuyorum sizce nesi var ya bebemin..

hoşgeldin hayatım,
yerim ben o tombik oğlanı sıcalardanmı acaba canım yinede bi dr a mı sorsan benim kuzuda hep halı olmayan yerlere oturup oynuyor sinirlenince yapışıyor yere tepiniyor gamyoncuiremsu

Üzme kendini canım çocukdan cocuğa değişiyor. Ablamın ilk çocuğu kendi kendine uyurdu ikincisini asla uyutamadı. Senin istemen kadar onun istemeside gerekiyor. Seninkide alışır inşallah....

evet sevilcim tamamen çocukların kendi yapılarında var.onlar bizlere kabul ettiriyorlar bazı şeyleri.

slm kızlar hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum.. hasta kuzulara acil şifalar inş tez vakitte iyileşirler..
kızlar ya bişi sorcam yağızım bu aralar 2-3 haftadır halsiz hareket etti mi ediyor ama hep parkelerin üzerinde yatıyor sanki soğuk biryerler arıyor gibi hep yüzünü yaslıyor yerlere nesi var acaba çok merak ediyorum vede korkuyorum sizce nesi var ya bebemin..

canım inşallah çabuk çıkarır dişlerini.

Selam kızlar
uzun uğraşlar sonucunda geldim...
ne zamana kadar girerim bu şekilde bilmiyorum
..
hasta bebeişler var sanırım diş olayı..allah tez zamanda çar çabuk çıkarsınlar inş.
calpol la ilgili haberi bende okudum ve hemen deniz in dr unu aradım..
bana telaş etmeyin annesi ingiltere ile türkiyede üretilen calpol aynı değil bende haberi duyunca eczacı ve mümessil arkadaşlarıma sordum sorun yok dediler...
ondan sonra ben kesmedim vermeyi..!!!

naber fıstık deno nasıl?
yaramazlıklara devam mı?

Alinin anası tadını çıkar valla bak hepimiz diş ateş yapıyor diye yakınıyoruz..
serin zamanda çıkarır kuzun dişlerini inş.
öptüm alişi..:)

Alinin anası tadını çıkar valla bak hepimiz diş ateş yapıyor diye yakınıyoruz..
serin zamanda çıkarır kuzun dişlerini inş.
öptüm alişi..:)

öylemi dersin canım iyi tarafından bakarsak doğru a.s teşekkür ederim
sen nasılsın, işyerinden mi bağlandın?
deno nasıl iyicene büyümüştürgamyoncuiremsu

slm benim bebegimde 1 aylık ve 1 haftadır hapşırıyo ateşlenme burun akıntısı hiçbirsey yok yakınlarım nolmaldir diyo sizin bebeginizde böyle birşey olmuşmuydu

Kızlar ya ben İrem'e tavuk suyu çorba vermeye başlıyacağım ama tavuğun neresini alacağımı bilemedim. Birde tarhana veren varmı? Hazırmı alıyorsunuz ev yapımımı?

ya uzun süredir buraya girmeye çlışıyorum şükürle rolsun girebildim oh be benim kızım da 36 günlük oldu teyzeleri.....

slm benim bebegimde 1 aylık ve 1 haftadır hapşırıyo ateşlenme burun akıntısı hiçbirsey yok yakınlarım nolmaldir diyo sizin bebeginizde böyle birşey olmuşmuydu

merhaba canım güle gülw büyüt bebeğini benim oğlumda geçen yaz doğdu sürekli hapsuruyordu üşüttüm sanıyordum ama çok şükür hasta filan olmadı hiç normalmiş demekki inş. sizinkide normaldir...:nazar:

Kızlar ya ben İrem'e tavuk suyu çorba vermeye başlıyacağım ama tavuğun neresini alacağımı bilemedim. Birde tarhana veren varmı? Hazırmı alıyorsunuz ev yapımımı?

canım ben bazen içine tavuk koymutorum sacede suyuyla yapıyorum koyarsamda yumuşak beyaz yerlerinden ufak ufak parçalar katıyorum, tarhanayıda ev yapımı olarak markette satılıyor ondan yapıyorum ben:lepi:

kızlar ben knor'un tarhanasını alıyorum katkısız yazıyor napiiiim:) bu arada tavugun butunu koy canım çünkü orası vitaminliymiş kırmızı et gibiymiş hemen hemen gögüs eti yaramaz bebişe haberiniz olsun..

SARA_NUR'cum güle güle büyüt bebişini Allah hep sağlık versin.. nasıl iyi misiniz canım..

kızlar ben knor'un tarhanasını alıyorum katkısız yazıyor napiiiim:) bu arada tavugun butunu koy canım çünkü orası vitaminliymiş kırmızı et gibiymiş hemen hemen gögüs eti yaramaz bebişe haberiniz olsun..
kıs ben yakında tarhana yapıcam ev yapımı pekte güzel pekte temiz yollim kız yağıza afiyetle yesin yavru katkısızda yazsalar inanmıyorum bennnn:1hug:

selamın hello kızlarrr, egem ateşlenmiş galibaa
inşallah bir anönce çıkarır dişlerini geçmişi okuyamıyorum hata veriyor maalesef
hepinizi çok özledim.
ben iyiyim sayılır çok yoğunum bu aralar
pazartesi çerkezköye anneme hastaneye gittim. gece hastanede kaldım kalktım dün işe geldim. yenimüdür gelmiş. adam beni sıkboğaz etmekle meşgul. o kadar hızlı konuşuyor ve soru soruyorki ben birini cevaplamadan lafımıda kesiyor. sinirim tepemde yani. o arada patron peşimde 1 hafta içinde 14001 i çevre yönetim sisitemini almamı istiyor. ki imkansız en aşağı 2 ay süre gerekli bunun için. telefonlara yetişemiyorum artık. bi yenimüdür tepemde bişey istiyor bi patron bi diğerlerii .

müüü kız bana göre iş yok mu orda

kız iyi çok şükür oda diş çıkartıyor huysuz ve ateşli.
haftasonu beraberdik gene. kız cağızımızı bırakırken gene ağladım. bana gene gelmeye başladılar dayanamıyorum hasrteine. merdivenleri tırmanmaya başladık işte.eline erik şeftali verince güzel güzel ısırp yiyor. buda bi gelişme tabii
kuamdayı tutup bi aknal değiştirmesi bide telefonu kulağına koyup kendi kendine konuşması var ölüyoruz gülmekten ona.

babaya bbaaaa bababaaa diye peşinde zaten. hayır diyince sinrilenip biçığlık atışı ve ellerini sıkışı var. sinirküpü mübarek.

öyle yani ben de arada yetişmeye çalışıyorum işte.
yeni gelen müdürle başım derde girecek gibi. iş aramaya başladım
sanırım burdaki ekmeğim kesilecek bu sefer ben gidecemgibi
bu adam izinide bi ton laf eder şimdi.

öle işte sizler nasılsınız
hepinizi çok özledimöpüyomm

canım selam annene çok geçmiş olsun tekrardan umarım daha iyidir.inşallah iyileşir canım ya dün sana dua etmiştimkıza.s
özlemişim seni girebildiğin kadar gel.
nil iyicene serpildi ha konuşmalarda başlamış ay şimdi iyice tatlanır bunlarsırnaşık şey:CüvCüv:
kenidne çok iyyi bak öpüyorumŞeniz

Back