- Konu Sahibi DreamLover
gizemim diş cıkarıyor cok huysuz ve yaramazız şimdi bile rahat durmuyor hep aglamaklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sağol. Calpol konusunu iyi biliyorum, baya bişeyler okudum, TV'de tartışmaları izledim. Vermeden önce doktorumuzu aradım, ateşi var naapalım diye, calpol verin dedi, ama yasaklandı falan deyince öyle bişey yok, verin dedi. Hatta biz ateş düşürücülerde calpolü tercih ediyoruz dedi.özümcüm çok geçmiş olsun canım tez zamanda iileşir inşalahsemihacım sevilcim sizlerede kolay gelsin özümüm senin haberin varmı bilmiyorum calpol ateş düşürücü ingilterede 2 yaşın altındaki çocuklara yasaklandı aslında 4 veya beş ay önce t.c sağlık bakalığıda bu yönde bir duyuru yapmış ama medyanın pek hoşuna gitmemiş olmalıki konu pek duyulmamış.. bence birdaha kullanma bizde devamlı onu kullanırdık artık kullanmıyorum.. tekrar geçmiş olsun kuzuşuna tez zamanda acil şifalar inşallah... semihacım o sallama konusunda ilk oğlumda ben çok uyudum gecelerce ayaklarımda indiremezdim bile ufaklıksa tam tersi ayaktan nefret ediyor uykusu varsa bile uyumuyor onu yatırıp yanına uzanıcan hemen dalıyor... sallamak çok kötü bende hiç sevmiyorum... herkesin bebişine geçmiş olsun güzellikler diliyorum....:1hug:a.s.
saolun kızlar şükürle rolsun iyyiz canlarım uyuttum onu hem mama veriyorum hemde emziriyorum ama mamayı bire indirdim .... oda nasıl arıyor aglıyor ama ne yapayım ....?
hoş geld,in canım nasılsın kızın nasılllll
nbr kızlar nasılsınız özleyen varmı benişakkıdısengözlerimebaksanabjeyyarjeyyar
hoş geld,in canım nasılsın kızın nasılllll
nbr kızlar nasılsınız özleyen varmı benişakkıdısengözlerimebaksanabjeyyarjeyyar
Canım sağol. Calpol konusunu iyi biliyorum, baya bişeyler okudum, TV'de tartışmaları izledim. Vermeden önce doktorumuzu aradım, ateşi var naapalım diye, calpol verin dedi, ama yasaklandı falan deyince öyle bişey yok, verin dedi. Hatta biz ateş düşürücülerde calpolü tercih ediyoruz dedi.
alinin annesi benim kız valla uyyo numarası yapıyor yatırıoyrum kalkıyor ana gözler fal taşı gibi açık valla yawwwwwwwwwww
alinin annesi benim kız valla uyyo numarası yapıyor yatırıoyrum kalkıyor ana gözler fal taşı gibi açık valla yawwwwwwwwwww
çok salya akıtıyor kızlar normal mi bu durum .....