• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

gizemim diş cıkarıyor cok huysuz ve yaramazız şimdi bile rahat durmuyor hep aglamaklı

özümcüm çok geçmiş olsun canım tez zamanda iileşir inşalah:emir_bebek::nazar: semihacım sevilcim sizlerede kolay gelsin özümüm senin haberin varmı bilmiyorum calpol ateş düşürücü ingilterede 2 yaşın altındaki çocuklara yasaklandı aslında 4 veya beş ay önce t.c sağlık bakalığıda bu yönde bir duyuru yapmış ama medyanın pek hoşuna gitmemiş olmalıki konu pek duyulmamış.. bence birdaha kullanma bizde devamlı onu kullanırdık artık kullanmıyorum.. tekrar geçmiş olsun kuzuşuna tez zamanda acil şifalar inşallah... semihacım o sallama konusunda ilk oğlumda ben çok uyudum gecelerce ayaklarımda indiremezdim bile ufaklıksa tam tersi ayaktan nefret ediyor uykusu varsa bile uyumuyor onu yatırıp yanına uzanıcan hemen dalıyor... sallamak çok kötü bende hiç sevmiyorum... herkesin bebişine geçmiş olsun güzellikler diliyorum....:1hug:a.s.
Canım sağol. Calpol konusunu iyi biliyorum, baya bişeyler okudum, TV'de tartışmaları izledim. Vermeden önce doktorumuzu aradım, ateşi var naapalım diye, calpol verin dedi, ama yasaklandı falan deyince öyle bişey yok, verin dedi. Hatta biz ateş düşürücülerde calpolü tercih ediyoruz dedi.

hoş geld,in canım nasılsın kızın nasılllll:emir_bebek:

nbr kızlar nasılsınız özleyen varmı benişakkıdısengözlerimebaksanabjeyyarjeyyar

neredeydin kıs sen bügün zati topik yavaş birde siz kaçıyorsunuz özleriz tabi... kolay gelsin kuzuma... gizoşu öptümmgamyoncuiremsu

iyi geceler kızlar
mirrorcum,tatarım,özümcum cok gecmıs olsun ,İnşallah cabucak atlatır kuzular
hepinizi ve yavruları opuyorum

iyi geceler kızlar hepinize napiyonuz bakem

dünürcüm Albinada dişlenmiş hayırlı uğurlu olsun benim oğlan tam tembel çıkartamadı diş miş...

alinin annesi benim kız valla uyyo numarası yapıyor yatırıoyrum kalkıyor ana gözler fal taşı gibi açık valla yawwwwwwwwwww

Canım sağol. Calpol konusunu iyi biliyorum, baya bişeyler okudum, TV'de tartışmaları izledim. Vermeden önce doktorumuzu aradım, ateşi var naapalım diye, calpol verin dedi, ama yasaklandı falan deyince öyle bişey yok, verin dedi. Hatta biz ateş düşürücülerde calpolü tercih ediyoruz dedi.

gecmişolsun dünürüm sizindemi diş geliyor
gizemde diş cıkarıyor gene ishal oldu
ateşli olsa daha iyidi ateş düşürücü verirsin düşer tabi kötü ateşten bahsetmiyorum
bu ishal gizemi mahvediyor hem zayıflıyor hemde pişigi aşırı dereceye cıkıyor daha cok ızdıarp cekiyoz kızımda bende
bugun 5 kere yaptı kaka son kkasında pişik başladı
ilaççı vardı verdim daha devam ederse doktara gidicem bu ishal için kac doktora gittik
alah beterinden korusun yinedeeeee:emir_bebek:

alinin annesi benim kız valla uyyo numarası yapıyor yatırıoyrum kalkıyor ana gözler fal taşı gibi açık valla yawwwwwwwwwww

nasıl gidiyor canım bebek bakmak nasıl yaramazmı kızımız
ilk zaman lar öyle olur sonradan düzene gireersiniz canım
bi sıkıntın varmı
birşey danışmak istersen yardımcı oluruz kızlarlaaaaa :lepi:

aaaaa bu saatte bak sen cimcimeye bu saatte kaçıncı uykuda olmalı benim oğlan 21:00 yat saati uyuyor maaşallah:nazar:

kızlar iyi geceler hepinize benim kuş sabah dört buçukta kalkıp oynamak istiyor yatağında sıcaktanmıdır nedir çocuğum uyuyamıyor gidip bende yatıyım öpüldünüz...

benimki çok edepsiz kızlar ya mama istiyor inatla bnde vermeyecegim diyorum yaygarayı basıyor yaaaaaaaaa annelik çok zor tatarım çok güzel ama çok zor diyorum ki buyusun artık :roflol: :roflol: yurusun tıpış tıpış

benimkide hiç mama yemedi bi kere gece vereyim dedim biberonu uyku sersemi iki çekti bi tükürüşü vardı ölürsün yani sıpam şimdide süt vermeye çalışıyorum zibidi anlıyor tabii bırakıyor hemen çok fena bunlar çoookkk ama dünyanın en güzel şeyleri onlar Allah yokluklarıyla sınamasın hiç birimizi...

ii geceler alinin anası tatarım sara nur hepinize ii gecelr tatarı gizoşa geçmiş olsun dediğin gibi en büyük derdiniz bu olsun vayyy aliye baksen uyanık sıpa sara nurcum sanada kolay gelsin canım şimdi minicik sen büyüyünce gör cadıyı kök söktürüyorlar valla.. herkese güzel uykular diliyorum öpüyorum anacımmmmmm.....:1hug:a.s.

Back