Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar albinanın il incisi hayırlı olsun
üf içim sıkılıyor ya hayırdır inşalahhhhhh
kac gundru dışarıda cıkmıyorum içimden gelmiyor bunalımlara girdimmmmmmmmm
sıcaktandır tatarım aynen bende öle kıs siz gene bi hava alıp geldiniz yaben napim gerçi ben alışığım hapis hayatına ne yapalım insan nelere alışıyor be.. ii akşamlar diliyorum kızlar hepinize bugün topik gerçekten çok yavaştı.... havalar sıcak tabi herkes bunalıyor... litte cim sana kolaylıklar diliyorum çalıştığım zamanlardan yabancı gelmiyor bu durumlar çok sinir bozucu oluyor kolaylıklar diliyorum hayırlısı canım....a.s.:1hug:

Selam kızlar
albina ve egeye geçmiş olsun dişleri hayırlı olsun bütün dişleri sorunsuz çıkar umarım bundan sonra
Mavilimede iyi tatiller ruzemi öpüyorum
tatarım nasılsın canım niye için sıkılıyor bakiim hayırdır de hayır çıksın..
nimetcim allah rıskımızı kesmesin cnm heryerde iş var yeterki çalışalım..
sen çalışkan hatunsun heryerde iş bulursun..

hepinizi çok öpüyorum unuttuğum varsa affola
iyi akşamalarrr...

herkese iyi geceler yada günaydına.s.
hasta bebişlere geçmiş olsun
albinanın incileride hayırlı olsun darısı başımıza
kızlar bu arada araba kullnamayı gamyoncuiremsuilerletiyorum burda ama izmire gidince cesaretim kırılırmı bilmiyorum:sm_confused:
ailecek gezmelerden sıkıldım evimi özledim şimdiden
tatile çıkacaklarada iyi tatiller:teytey:

günaydın kızlar hepinize mutlu bir gün diliyorum ve bebişleri kocaman öpüyorum,
nimocum gelmiş annene acil şifalar datlum, işlerindede Allah kolaylık versin,
Albinanında dişi çıkmış hayırlı olsun canım dünürüm benim oğlum bebeklerin dedesi olarak kaldı yaaaaa :(((

günaydın kızlarr.
düngece çok sıcaktı naz saat 1 gibi anca uyuduu
beşiğindede sabaha kadar bir sağa bir sola döndü durdu
yavrumm sıcaktan uyuyamadı birtürlüü

Günaydın kızlarrrr
Hepinize mutlu huzurlu bir gün diliyorum.
İstanbulda çok kasvetli bir hava var ay için acayip sıkılıyor.

günaydın kızlarr.
düngece çok sıcaktı naz saat 1 gibi anca uyuduu
beşiğindede sabaha kadar bir sağa bir sola döndü durdu
yavrumm sıcaktan uyuyamadı birtürlüü
günaydın ekincim aynı sıkıntı bizdede vardı ama çağan için değil ben uyuyamıyordum... ama dün gece dayanamadım artık olduça geniş bir balkonum var iki oğlumla beraber ohhhh mışıl mışıl uyuduk... babamıza yer kalmadı tabejeyyar sen nasılsın naz nasıl bu aralar topik baya baya yavaş... mirrorurun işleri yoğun galiba little nin başı yeni müdürle dertte mavili desen öyle zehra tatilde vs vs yani günde iki sayfa mesaj yazamıyoruz... tabi havalrda sıcak sıkılıyor insan pc nin başında... tatrım bir görünüp bir kayboluyor.. hım sende dün yoktun galiba:1rolleyes: hadi öptüm çok uzun oldu
:1hug:a.s.

YAZGI

Dün dolaştım sararmış yaprakları arasında hayatımın

Meğer ne kadar ağlatmıştı beni kötü yazgım

Bazende göz yaşartan şen kahkahalar atmıştım

Kırılmıştı dallarım, ezilmişti yapraklarım

Ne çiçeklenecek halim kalmıştı

Nede yeşerecek mecalim

Kimbilir daha ne yazgılar yaşayarak tükeneceki hayatım

Elimde kalem yüreğimde umut tüm sarmaşıkları geleceğe doladım

07/09/2006

MAVİCE:utangac:

Son düzenleme:
:sm_cool:G Ü N A Y D I N N N N kartalım sevilimmmmmm:sm_cool: belki bu biraz ii gelmiştir sana da güzel bir gün.....a.s.

G Ü L Ü Ş

Artık yepyeni bir gülümsemeyle bakıyorum dünyaya

Gülüşümü çekinerek değil cesurca savuruyorum etrafa

Benden size yepyeni bir gülüş ve ışıldayan gözlerle

Özlemden kocaman olmuş sevgileri

Dost bir yürekte doğup büyüdüğü için

Misk-i amber gibi kokan öpücükleri yolluyorum...

(17/04/2006 da ön dişlerimde sorun vardı ve kaplama yaptırdığımda arkadaşıma yolladımı mesaj çok hoşuma gittiği için silmemiştim :utangac:sırnaşık şey

Günaydın kızlarrrr
Hepinize mutlu huzurlu bir gün diliyorum.
İstanbulda çok kasvetli bir hava var ay için acayip sıkılıyor.
günaydın canım burdada aynı çok can sıkıcıı
bir hava varr güzel kızın nasıl canımm
günaydın ekincim aynı sıkıntı bizdede vardı ama çağan için değil ben uyuyamıyordum... ama dün gece dayanamadım artık olduça geniş bir balkonum var iki oğlumla beraber ohhhh mışıl mışıl uyuduk... babamıza yer kalmadı tabejeyyar sen nasılsın naz nasıl bu aralar topik baya baya yavaş... mirrorurun işleri yoğun galiba little nin başı yeni müdürle dertte mavili desen öyle zehra tatilde vs vs yani günde iki sayfa mesaj yazamıyoruz... tabi havalrda sıcak sıkılıyor insan pc nin başında... tatrım bir görünüp bir kayboluyor.. hım sende dün yoktun galiba:1rolleyes: hadi öptüm çok uzun oldu
:1hug:a.s.

günaydın canımm ohh balkona yayıldınız serin serin yattınız
delüü sinekler yemedimüü
kaçgündür çok işlerim vardı temizlik yaptım o yüzden takılamadım fazla
nazda çok bunalttı sürekli peşimde 2 günlük işi 5 güne anca yaptım yaa
tatil planların var bakıyorumda.bizde bu sene istanbula gidicez sadece
deniz felan yok bize bu snee.sneye inşallahhh

biraz reklam olacak emme OFF sinek kovar diye bişey var duymadınmı delü... valla ne sinek ne böcük mışıl mışıl uyumuşuk.... he var tatil planlarım bakalım kısmet olursa geçen yılda gidemediğim için çok özledim denizi denizden kastım denize girmek felan değil zati yüzmede bilmem... çok can ciğer bir arkadaşım var kardeşim diye bileceğim onlarla gidiyoruz tatillerede akşamları sohbet muhabbet nargile ohhhhh püfür püfür deniz havası ohhh daha ne isterim behhh.... ayyy kendi canımı çektirdim hemen titile gitmek istiyorum.... bu arada bursanın neresinde oturuyorsun canım....

slm kızlar umarım herkes iyidir. bebişlerde tabi
benim yaramaz oğlum uyumamak için direniyor
uykusu var ağlıyor huysuzluk yapıyor ama ne
yaptıysam uyutamadım.

günaydın kızlar,topik bayağı yavaş bugünlerde.kızlar sizin bebişler kendileri mi uyuyor.ben ayaklarımda sallayarak uyutuyorum.son 2 haftadır gece yarısı bile sürekli sallanmak istiyor sürekli yatakta kıpır kıpır uykuya dalamıyor sıcaklarında etkisi olabilir mi bir türlü çözemedim.döne döne uyuyor yatağa çarpınca yatak dar geliyor dönemiyorum diye ağlıyor bu seferde.ay gecelerim kabusa döndü yasenağlamasenağlamasenağlama

slm kızlar umarım herkes iyidir. bebişlerde tabi
benim yaramaz oğlum uyumamak için direniyor
uykusu var ağlıyor huysuzluk yapıyor ama ne
yaptıysam uyutamadım.

selam canım bebekler sıcaklardan uyuyamıyor sanırım beim kuzumda sabaha kadar kıpır kıpır çıplak yatırdım akşam sadece beziyle yinede sırılsıklam oldu kuzum sabahın 4:30 unda kalkmış beşiğinde oturmuş oynuyor :))))

günaydın kızlar,topik bayağı yavaş bugünlerde.kızlar sizin bebişler kendileri mi uyuyor.ben ayaklarımda sallayarak uyutuyorum.son 2 haftadır gece yarısı bile sürekli sallanmak istiyor sürekli yatakta kıpır kıpır uykuya dalamıyor sıcaklarında etkisi olabilir mi bir türlü çözemedim.döne döne uyuyor yatağa çarpınca yatak dar geliyor dönemiyorum diye ağlıyor bu seferde.ay gecelerim kabusa döndü yasenağlamasenağlamasenağlama

merhaba canım evetherkes biyerlere kaçtı sanırsam benim bebişim doğduğundan beri kend uyuyor öyle alıştırdım hiç sallamadım kucaüıma alıp çok fazla gezdirmedim çok şükür hep kendisi uyuyor sallamaya alıştırırsan .ok zor olur senin için canımgamyoncuiremsu

Kızlar selam. İki gündür Mert ateşler içindeydi, bugün kendine geldi. İlk ateşi çıktığında ılık banyoyla, ateş düşürücüyle ateşini düşürdük, 2 saat sonra bi daha çıktı, sürekli böyle olmaya başlayınca acile gittik. Boğaz enfeksiyonu olmuş. Ateş düşürücü Calpol veriyoduk, başka bi tane verdi, hemen etkisini gösterdi. Antibiyotik kullanıyoz. 2 gündür mahvolduk, yavrum sürekli huzursuz, iştahsızdı. Bugün iyi çok şükür.

Back