Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar,topik bayağı yavaş bugünlerde.kızlar sizin bebişler kendileri mi uyuyor.ben ayaklarımda sallayarak uyutuyorum.son 2 haftadır gece yarısı bile sürekli sallanmak istiyor sürekli yatakta kıpır kıpır uykuya dalamıyor sıcaklarında etkisi olabilir mi bir türlü çözemedim.döne döne uyuyor yatağa çarpınca yatak dar geliyor dönemiyorum diye ağlıyor bu seferde.ay gecelerim kabusa döndü yasenağlamasenağlamasenağlama
Canıım, aynı sorun bizde de var, son 2-3 haftadır Mert de uykuya direniyo, yatakta tam kafasını koyacak öbür tarafa dönüyo, kaldırıyo, geri koyuyo. Dönüyo, dönüyo, yer arıyo sanki. Uyumuyo. Ayakta sallayınca da uyumuyo, kucağıma alınca hemen uyuyo, böylesi yanlış ama yoksa uykusu dağılıyo ve gecenin bi yarısı oyun oynamak istiyo.

merhaba canım evetherkes biyerlere kaçtı sanırsam benim bebişim doğduğundan beri kend uyuyor öyle alıştırdım hiç sallamadım kucaüıma alıp çok fazla gezdirmedim çok şükür hep kendisi uyuyor sallamaya alıştırırsan .ok zor olur senin için canımgamyoncuiremsu

ben istemedim alıştırmayı mecburiyete kaldım yoksa 6.aya kadar kendi uyuyordu

Kızlar selam. İki gündür Mert ateşler içindeydi, bugün kendine geldi. İlk ateşi çıktığında ılık banyoyla, ateş düşürücüyle ateşini düşürdük, 2 saat sonra bi daha çıktı, sürekli böyle olmaya başlayınca acile gittik. Boğaz enfeksiyonu olmuş. Ateş düşürücü Calpol veriyoduk, başka bi tane verdi, hemen etkisini gösterdi. Antibiyotik kullanıyoz. 2 gündür mahvolduk, yavrum sürekli huzursuz, iştahsızdı. Bugün iyi çok şükür.

özüm canım geçmiş olsun.bak bugün iyi demişsin.dahada iyi olur inşallah:1hug:

kendisi uyuyan bebeklere imreniyorum vallahi ya.hiç sevmediğim şeydi hiç almam ayaklarıma diyordum ama illede öyle uyuyor

Kızlar selam. İki gündür Mert ateşler içindeydi, bugün kendine geldi. İlk ateşi çıktığında ılık banyoyla, ateş düşürücüyle ateşini düşürdük, 2 saat sonra bi daha çıktı, sürekli böyle olmaya başlayınca acile gittik. Boğaz enfeksiyonu olmuş. Ateş düşürücü Calpol veriyoduk, başka bi tane verdi, hemen etkisini gösterdi. Antibiyotik kullanıyoz. 2 gündür mahvolduk, yavrum sürekli huzursuz, iştahsızdı. Bugün iyi çok şükür.

hoşgeldin özümcüm,

çok geçmiş olsun mertimize acil şifalar dilerim sıcak havalarda daha çok hasta olurmuş çocuklar dr bana öyle demişti bizde yaz günü hasta etmiştik ya oğluşu Allah bütün bebeişleri korusun:nazar::nazar::nazar::nazar:

Aynen canım, Mert de uyuyodu, biraz sallıyodum, sonra mışıl mışıl uyuyodu. Şimdi kendini sıkıyo, uyumaya direniyo, gündüz de yapmaya başladı. Sıcaktan olsa iyi, inşallah öyledir ,yoksa huy değiştirdi diycem. Kızlar benim bu oğlan hala 4 adım atıyo, kendini kucağıma bırakıyo, ne tembel ayol! İlk adımını atalı 3 hafta oldu, ilerleme bu kadar.

özüm canım geçmiş olsun.bak bugün iyi demişsin.dahada iyi olur inşallah:1hug:

Sağol canım, inşallah düzeliyo yavaş yavaş.

hoşgeldin özümcüm,

çok geçmiş olsun mertimize acil şifalar dilerim sıcak havalarda daha çok hasta olurmuş çocuklar dr bana öyle demişti bizde yaz günü hasta etmiştik ya oğluşu Allah bütün bebeişleri korusun:nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım teşekkür ederim. Zaten annem kışın baktı, bişeycikler olmadı, annem gitti Mert hastalandı, kendime kızdım, ama ne kadar önlem alsan da oluyo.

Geçmiş olsun canıma.s.
Allah tez zamanda şifanızı verir inşallah...
Bu hastalık çocuklara hiç yakışmıyor ya. :çok üzgünüm:

Geçmiş olsun canıma.s.

Sağol canım. Gerçekten çocuklar hasta olmasın...
Bi de şunu ekleyim kızlar acildeki doktor pnömokok ve rotavirüs yaptırdınız mı dedi, ben de evet dedim, korkacak bişey yok o zaman dedi. Ayrıca çorapları falan çıkarmıştık, çorap giydirin ayakları sıcak olmalı dedi.

Geçmiş olsun canıma.s.

özümcüm çok geçmiş olsun canım tez zamanda iileşir inşalah:emir_bebek::nazar: semihacım sevilcim sizlerede kolay gelsin özümüm senin haberin varmı bilmiyorum calpol ateş düşürücü ingilterede 2 yaşın altındaki çocuklara yasaklandı aslında 4 veya beş ay önce t.c sağlık bakalığıda bu yönde bir duyuru yapmış ama medyanın pek hoşuna gitmemiş olmalıki konu pek duyulmamış.. bence birdaha kullanma bizde devamlı onu kullanırdık artık kullanmıyorum.. tekrar geçmiş olsun kuzuşuna tez zamanda acil şifalar inşallah... semihacım o sallama konusunda ilk oğlumda ben çok uyudum gecelerce ayaklarımda indiremezdim bile ufaklıksa tam tersi ayaktan nefret ediyor uykusu varsa bile uyumuyor onu yatırıp yanına uzanıcan hemen dalıyor... sallamak çok kötü bende hiç sevmiyorum... herkesin bebişine geçmiş olsun güzellikler diliyorum....:1hug:a.s.

Selam kızlar
uzun uğraşlar sonucunda geldim...
ne zamana kadar girerim bu şekilde bilmiyorum
..
hasta bebeişler var sanırım diş olayı..allah tez zamanda çar çabuk çıkarsınlar inş.
calpol la ilgili haberi bende okudum ve hemen deniz in dr unu aradım..
bana telaş etmeyin annesi ingiltere ile türkiyede üretilen calpol aynı değil bende haberi duyunca eczacı ve mümessil arkadaşlarıma sordum sorun yok dediler...
ondan sonra ben kesmedim vermeyi..!!!

slm kızlar hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum.. hasta kuzulara acil şifalar inş tez vakitte iyileşirler..
kızlar ya bişi sorcam yağızım bu aralar 2-3 haftadır halsiz hareket etti mi ediyor ama hep parkelerin üzerinde yatıyor sanki soğuk biryerler arıyor gibi hep yüzünü yaslıyor yerlere nesi var acaba çok merak ediyorum vede korkuyorum sizce nesi var ya bebemin..

kendisi uyuyan bebeklere imreniyorum vallahi ya.hiç sevmediğim şeydi hiç almam ayaklarıma diyordum ama illede öyle uyuyor

Üzme kendini canım çocukdan cocuğa değişiyor. Ablamın ilk çocuğu kendi kendine uyurdu ikincisini asla uyutamadı. Senin istemen kadar onun istemeside gerekiyor. Seninkide alışır inşallah....

slm kızlar hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum.. hasta kuzulara acil şifalar inş tez vakitte iyileşirler..
kızlar ya bişi sorcam yağızım bu aralar 2-3 haftadır halsiz hareket etti mi ediyor ama hep parkelerin üzerinde yatıyor sanki soğuk biryerler arıyor gibi hep yüzünü yaslıyor yerlere nesi var acaba çok merak ediyorum vede korkuyorum sizce nesi var ya bebemin..

Dişlerinden olabilir canım. Bu dişler çocukları acayip hırpalıyor. Eltimin oğluda 14 aylık onunda azıları geliyor. Ne zaman evlerine gitsem mutfakta kalebodurların üstünde yatıyor.
İçleri yanıyor demek bebelerinnnn

yelizcim doğrudur ama ingilterede yasaklanan calpol night türkiyede ise bir ayırım yapılmadan calpolun içindeki bir maddenin iki yaşın altındaki çocuklarda kullanımının sakıncalı olduğu açıklanmış... ama yinede sen bilirsin ben bu tür şeylerde doktorlara pek güvenmiyorum çünkü antlaşmış oldukları ilaç firmalarını bazen hastalarından fazla düşünüyorlar... ama tabiki senin seçimin her hangi bir ilacçla ilgili bir şaibe varsa hemen bırakırım ben yani ne şeytanı gör nede salavat getir demişler... tabi bu benim düşüncem herkesinkinede saygı duyarım...a.s.

Aynen mavice bende senin düşüncene saygı gösteriyorum.
ama ben dr uma güvendiğim için bırakmadım..güven meselesi birazda netice itibari ile neden söylemesinki
o ilaç çocuğumda herhangi bir yan etki yaptığında direk ondan soracam hesabını..
böyle birşeyin ne sorumluluğu almak ister nede günahını..
diye düşünüyorum...

sevgiler. a.s.

Dişlerinden olabilir canım. Bu dişler çocukları acayip hırpalıyor. Eltimin oğluda 14 aylık onunda azıları geliyor. Ne zaman evlerine gitsem mutfakta kalebodurların üstünde yatıyor.
İçleri yanıyor demek bebelerinnnn

şuan 8 diş çıkarıyor tüm azılar köpek dişleri hepsi aynı anda geldi maşallah ama çok ağlıyor demek tasların üstünde ondan yatıyor yazık ya bebişlere

Back