• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Nimi seri dizi halini almış bacım, çok açık kalmışsın valla hemde çook :))) . Gülüyorum ama bende gördüğüm zaman çok sinirlerim bozuk oluyor tüm gün.

aynen öle yeliz rüya beni de etkiler özellikle zeynomla ilgili kötü rüya gördüğümde o kadar asık olur ki yüzüm çevrekilerde sorar neyin var die

selam ben geldimmmmm nedir bu rüya senromu hayırdır bacılar yaww böle şeyler getirmeyin aklınıza heee anlatıpta kulaksızı kulaklı yapmayın sakın :)))))

bende ilaçları yazdırıp geldim. ordanda pazara attım kendimi vallahi bişeyler aldım çıktım işe geri geldim

slm kızlar

bugün hava çok güzeldi...
berra yı parka götürdüm ordan geldik banyo yaptık çorbamızı yedik.uyudu şimdi.bnde akşam için tarhana çorbası ve kabak dolması hazırlıyorum zilloşuma.eşim işte biz geceyide anne kız geçirecxeğiz ...

Kadiscim pazar gezmişsin oooh süper bende yarın gezicem kızımla :) ana-kız pek bi sewiyoruz çarşı,pazar gezmeyi :)

ohh park sefası ikinizede iyi gelmiştir semihacım çok iyi yapmışsınız güzel hawayı değerlendirmekle ;)

Betüşüm nasıl oldu k.walide daha iyidir inşallah babanın rahatsızlığından dolayı annen gelemiceyecek galiba, sağlık olsun tatlım sıkma canını gün doğmadan neler doğar. ;)

iyi akşamlar güzel anneler.babam geldi akşama ablam ve yiğenlerim geliyor.haftasonu çok yoğunum çok mutluyum..berfe kapıyı açtı aaa anne şaşiy (şakir) dedem gelmiş diyor.

allahım nimom ne alemsin.bak ne anlatıcam sana yeni evliyiz daha ,eşimi rüyalarımda beni hep aynı kadınla aldatırken görüyorum.tabii sabah bi öfke bi sinirle uyanıyorum neysem en son bunları yatakta ayıptır söylemesi çıplak gördüm:)))siz napıyorsunuz bu ne hal derken uyandım birden o zamanda yazdı eşimde doğal olarak şortla uyuyor.uyku sersemliğiyle eşime bi yumruk attım malum yere(çok utandım birden)eşim anammm diye şıçradı..o bağrıkla kendime geldim.eşim başladı kıvranmaya ben ne yapacağımı şaşırdım.o günden sonra bi daha eşimi rüyamda saçma sapan hiç görmedim..

kızlar çok mutluyum çokk.hani yaza ehliyete başvurcam diyordum ya eşim tanıdık kursla konuşmuş yaza gelirse taa ağustosa kalır demiş.eşimde beni bugün habersiz fotoğrafçıya götürdü.ne oluyor felan derken dedi parayı yatırdım sabaha evrakları alalım.nisanda sınava giriyorsun diye o kadar sevindim.ağbimle bile konuşmuş sicil ve sağlık raporu bile sıra beklemeksizin birinci elden alınacak.nasıl mutlu oldum anlatamam..

kızlar çok mutluyum çokk.hani yaza ehliyete başvurcam diyordum ya eşim tanıdık kursla konuşmuş yaza gelirse taa ağustosa kalır demiş.eşimde beni bugün habersiz fotoğrafçıya götürdü.ne oluyor felan derken dedi parayı yatırdım sabaha evrakları alalım.nisanda sınava giriyorsun diye o kadar sevindim.ağbimle bile konuşmuş sicil ve sağlık raporu bile sıra beklemeksizin birinci elden alınacak.nasıl mutlu oldum anlatamam..

çok sevindim canım anlaşılan çok istiyordun
şimdiden hayırlı olsun...

günaydınlar.
ablam gitti annemle babam geldi.
dün akşam kayınvalideyi ziyaret ettik iyi görünüyordu.umarım iyileşir toparlar kendini
herkese güzel bir hafta diliyorum

Back