Bebeklerimiz ve Biz

Merhabalarrr yoğunluktan giremiyorum bi bakayım dedim...

dün bakıcının büyük bi kızı var eylülü sevmeye gelmiş tabi
küçük hanım kıskanmış kızı surat filan yapmış akşam eşim eve girmeden
bakıcıyla kızı ayakkabılarını giyip dışarı çıkıyo küçük hanım da kıskandı ya
paat kapıyı kapatmış kalmışmı içerde açayım diye uğraşırken üstünde anahtar var kitlemiş
uğraşmış komşular filan gelmiş ama açamamışlar çilingir çağırmışlar hemen
o esnada ben geldim ama eylül filan diye seslenemiyorum ağlar diye,
eşim sesleniyo kızım ordamısın diyo burdayım baba diyo korkar bi ses tonuyla kuzum benim
neyse hemen çilingir kapıyı açtı kuzum benim alnı pul pul ter olmuş çişim geldi diye öncen de bağırmış onu da altına yapmış nasıl korkmuş bi görseniz...

ekincim gülsemmi üzülsemmi bilemedim bak sen kuzumun adaşına kıskançlık krizi tutmuş demek kara kuzumu kıyamam yavruma yaa koprkmuş demek canım benim allah beterinden korusun yine son olur inş.

kızlarr patronlar yok belki erken paydos ederiz bugün :)

bugün akşama misafirim var 3 dayımın eşi ve büyük teyzem bugece bana misafirler.
annecim hazırlayacak akşam yemeğini onlara bakalım menü süpriz bende bilmiyorum

yarında kızkardeşime gidecekler bende onları yolculadıktan sonra kaynoşlara gidicem kuzuyla babamızda iş çıkışı gelicek bu hafta sonumuz dolu geçecek :)

şimdiden herkese iyi hafta sonları diliyorum.a.s.

amin canım sağol iyi dileğin için.
çok başka birşey şu kardeşlik ya.
canım ciğerim o benim.

ay ekin ne çok korkmuştur kızın.neyse ağlama nöbetine girmeden kurtarmışsınız.kıyamam ona ben.

ekıncım kıyamam ya nasıl uzulduk çok şukur aglamamış kuzum

Ayrıca yarın 11 de ehlıyet sınavımız var çok heyecanlıyım ya herseyı unutursam dıye bırde ben kursuna gıtmadım evde calıştım hep bakalım yarın ne olcak

ekincim geçmiş olsun cnm yaa
ne korkmuştur kuzucuk kimbilir
neyse sorunsuz atlatmışsınız cnm

betüşşş nerelerdesin nasıl oldu cnm kayınvaliden siz neler yapıyosunuz gelen giden de çok olur şimdi hastaneden çıktı diye
görümcenin çocukları ve zeynep anlaşıyolar mı nasıl geçiyo zaman

kadişim de misafir ağırlıycakmış kolay gelsin cnmmmmmm
dolu dolu huzurlu neşeli güzel haftasonları olsunnnn

ekin nazdan haberiniz yokmu kızlar çok merak ettim uğramadı ne zamandır

sibel geçmiş olsun sana da ağrın varmış düzeldimi şimdi nasıl oldun

zehracım sagol cnm esım saglıkçı arkadasına sormuş kramp gırmıştır 1 saat yurusun demış bende yurudum ondan sonra gecınce kuaföre gırdım çıtçıtlarımı taktırdım suslenınce ıyıce kendıme geldım efışte uyudu şimdi bende ders calışmaya baslıcam ama benımde cok uykum var ama uyumak yok

sagol zehracım 2010 yılında muhakkak gır derım 11 de stajerlık baslıyormuş zorlasıyor anlıycagın benım annem bıle alıyor yarısıcaz annecıgımle

sagol semıhacım tam basım şişti yatıyordumkı efecık kalktı karnı acıkmış ruyasında gördu galıba balık ıstıyorum balış pişir mısır pişir diyor nerden cıktıysa balık bulamam bu saatte bende et haslıyorum ınsallah kanar kanmazsa vay hallıme sabaha kadar balık getır dıye anırır

tünaydın kızlar
bugün annemleri yemeğe alıyorum.
kardeşim için asker yemeği olsun diyorum...

sagol zehracım 2010 yılında muhakkak gır derım 11 de stajerlık baslıyormuş zorlasıyor anlıycagın benım annem bıle alıyor yarısıcaz annecıgımle

selamlar kızlar
iyi haftasonları olsun canlarımmmmmmmŞenizŞenizŞeniz
yağmurlu bi güne uyandık halen yağıyor istanbuldaaa
bende pazara gidicem birazdan emirle dolaşırız birazda
hem bana yardımcıda oluyoo kerataaasempatiksalakcinni
diyorum muzları portakalları yemesini biliyosunCADIARZU gel taşı bakıyım benimleea.s

mutlaka istiyorum yaaCADIARZU
bakalım inşallah alırım yaza düşünüyorum bendefisfisfis

semihacım niyetini allah kabul etsin tatlım, çok güzel düşünmüşsünnn

Herkese merhaba iyi hafta sonları diliyorum
elifcim ve sibelcim sınavda başarılar bende çok istiyorum ama önce eşimin gitmesini istiyorum bakalım sonra kendim giderim kardeşimde bugün giriyor sınava inş. onunda sınavı başarı olur

semihacım güzel düşünmüşsün canım iyi yaparsın yemeğe almakla hem bütün aile beraber olursunuz

ekini bende merak ettim ne zamandır yoktu pc bozuktur belki ondan giremiyordur

yelizcim uğramamış bugün
betülcümde şimdi kayuınvalidesinin yanındadır yoğundur gelen giden uğrayamaz

nimocum nerelerde acep melekle uğraşıyordur.

bende misafirlerimi yolculadım kızkardeşime gittiler kuzuma çok güzel ciciler almışlar hepsi
onları gönderip evi topladım kuzuyu yatırdım kalkınca kayınvalidemlere gidicez

hala iştah sıfır hiçbirşey yemiyor sütünü bile yarım yamalak içti yine ne yapıcam bilmiyorum çok üzülüyorum bu durumuna yaa yemeden nasıl duruyor anlamadım inat inat yemiyom diyip duruyor belki orda çocuklara bakarda yer yağmurda çok yağıyor ama baklaım nasıl gidicez :)

herkese iyi hafta sonları iyi eğlenceler görüşmek üzere

Herkese Selammmmmmmmmmmmmmmm

Haftasonu yoğunluğu var hepimizde , Keyifler yerindedir inşallah biz bomba gibiyiz, kısa bir pazar turu yaptık , Menüde balık var.

Unutmadan Elifin ve Sibelin sınavları iyi geçmiştir inş.

Öpüyorum herkesleri ,mutlu haftasonlarıııııııııııııııııııııııı

kocaman günaydınlarrr herkese....
güzel bir hafta diliyorum herkese...
güne depremle başladık..
hemde merkez üssü bizim semt...
allah beterinden korusun

cumartesi sınava girdim..gayte iyi geçti..
bakalım sonuçlar nasıl olacak.
sınavdan çıkınca görümcemlerle sevgililer günü fuarına gittik gezdik..
ordan da kuzumu aldım.babası paintball a bizde kızımla joker akademiye...
2 saat oynadı doymadı yavrum...
joker de odtü öğrencisi bi çalışan vardı..denver testi uygulamak için sertifikası varmış.
uyguladı ruzeye...değerleri çok güzel çıktı kuzumun maşallah...
150 liralık test beleşe geldi
dünde evdeydik..temizlik ve kalan işlerimle uğraştım...
ruzenin burnu akıyor hapşuruyor iki gündür başladım peditus a inşallah ilerlemez...

Son düzenleme:
günaydınlar tam uzun yazıyorum siliniyor sinir bastı sabahtan beri sorun var kapanıyor bilgisayar
ben geld,m 1 hafta aradan sonra yoruldum çok.
kayınvalidem çok iyi değil çok ağrıları sancıları var çok zor bir süreçmiş.onu anladım o kadar çok ağrısı oluyor şaşırıyoruz ne yapıcağımızı.yapması gerekn egzersizleri de yapamıyor durum böyle olunca.umarım biran önce atlatır bu dönemi
hepimize güzel bir hafta diliyorum

günaydın

betülcüm umarım biran önce atlatır sağlığına kavuşur kayınvalden zeynebmiz nasıl?

elifümm güzel bir hafatsonu geçirmişiz galibaaa
sevgililer günü hedayesi alan var mı??
ben almadım ama sağolsun dün eşim sinirli halime bas bas bağırmlarıma tahammül edip her fırsatat sarılıp beni sevdiğini söyledi
bu bile yetti diyelim

cuma günü kanoşlara gittim , görümcemde gelmşti, o gün herhalde espritüel günümdeydim, gülmekten öldüler bana, kendimle çok güzel dalga geçerim heleki konu şişkoluksa
hepsiyle bi güzel uğraştım onlarda güldüler kayınvalidemin biriki ihtiyacı olan şey olduğunu farkettim eşimede gelirken almasını söyledim gizlice kadın eşimin elind egörünce şaırdı bayğ bi sevindi.
cumartesi avm yaptık kuzu oyun parkında oynadı
pazar evdeydik işte kızın odasını toparladım camlarını sildim perdelerini yıkadım mutfağın camını sildim perdeler gene
bakalım yakınlarda msifir ağırlıcam gaiba hazırlık yapmak lazım bizden böleee

benimkisi çıkarken bile almazdı sevgililer gününe karşıtyım diye baştan tavır koydu da:)
ama dün zeynomla dersane çıkışına gelmişler arabaya bimdim gül verdi şimdiye kadar hiç sevgililer gününü sallamadığından meutlu etti çok beni.
zeynebim iyi çok şükür teyzesi yanında dün gece ben 1 de yattım o hala uyanıktı yani uyku düzeni die birşey yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…