Bebeklerimiz ve Biz

ekin zehra hoşgeldiniz
zehracım emire geçmiş olsun canım..
ama zeynebe geçerse kötü ya...

bende şimdi yazacaktım betül topiğe gelmediğine göre izinli...
ameliyat bugün kesin sanırım..
bende bi müsaitlik yaratayımda bi arayayaım

slm kızlar nasılsınız bızde 3 gundur dıyarbakırdayız gıtmedıgımız yer kalmadı gezmekten ılk defa bukadar bıktım havalarda sansımıza superdı.

Ben bu gıdışle acayıp kılo alırım 5 ögun yemek yiyoruz ara yıyecekler ayrı sanırım hazır yemek tatlı gelıyor

Burda hep tanıdıklarımızı görduk cuma gunu esımın amasyada görev yaptıgı komutanı vardı dıyarbakırda görev yapıyolarmış onlar davet ettı onlara gıtcez hep arkadaslarım burda gördum ıyı oldu

Fakat bogazlarım çok kötu agrıyor havası yaramadı bugun ılac aldım ınsallah gecer.

Salı gunu dönucez ınsallah siirtte sonrada sınav var bı atlatsak

Betulcum gecmış olsun cnm

Yelızcım sızınde testler uzun surcekmış hayırlısı verem testınızde ıyı çıkmış sevındım

Zehracım oglada gezmelerdeymış tatilin tadını .ıkarıyor neguzel

elıfcım hafta sonunuz çok guzel gecmış cezanız harıc karda balık keyfıde super olur hımmmm neguzel

Nımıcım sen nasılsın cnm ev hayatı sıkıyor degılmı calıştıgın ıçın alışkındın

Dıger arkadaslar sızler nasılsınız

selamlarrrr nasılsınız kızlarrrrr

yoğunluktan gelemiyorum vallahi

zehra emire geçmiş olsun canım acil şifalar

bizimde elektrikler kesikti giremedim topiğe bu arada elifcile ve betülle görüştüm

betülün kayınvalidesi saat:08:00 girmiş ben 14:00 gibi görüştüm hala ameliyattaydı allah şifa versin çabucak toparlanır inş.

iyi akşamlar kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için çok saolun canlarımm

demek betülün kayınvalidesi bugün girmiş ameliyata
eşimin telden arardım şimdi ama geç oldu bu saatte de rahatsız edemem ki uygun olmaz
nette sorun vardı gündüz açamadım bi türlü(

günaydın canlar....
ben dün arayacaktım betülü...
sonra işler yoğunlaştı aklımdan çıktı..
akşam da geç olmuştu..
bugün arayayım bari...

günaydın kızlar
bi tek elifim uğramış topiğe bu saate kadar
elifcim arada bizden de selam sölee haber al merak ettik nasıl olmuş durumu
umarım başarılı geçmiştir ameliyatı
bende bugün 3. ay kontrolüme gidicem
ama öncelikle filiz var arkadaşım ve oğlu var erdem emirin kankisi sınıf arkadaşı onlarla birlikte gezicez yemek yiyeceğiz sonrasında ben dr a onlar emirle beraber eve dönecekler

Selam şekerler...
Uzun bir aradan sonra hepinize kocaman bir merhaba....
Cumadan beri annemdeydim ablam gelmişti malum okullar tatil olunca soluğu annemde aldı. ıyi geldi hem bana hem kuzuma, günler nasıl geçti anlamadık gece ırem hanımın yatmıyacağım krizleri dışında iyiydi.
Şöyle gerilere biraz göz attım maşallah kuzuların keyfi yerinde Allah bozmasın. Birtek Betüşümün kayınvalidesi ameliyat olmuş tek sıkıntı o gibi görünüyor. Birde Zehramın paşası biraz rahatsız gibiymiş onada kocaman bir geçmiş olsun....

slm kızlar

Ohhh ya bugun çok mutluyum benı kımse tutamaz
Efemın talasamı akdenız anemısı tasıyıcılıgı testının sonucunu aldık hersey normal çıktı pozıtıf ve degerlerı çok guzel

Sabahta 7 de kalktık siirtten arkadaslar geldı kuaföre gıttık sacımızı yaptırıp gezdık baya yenı odaya cıktık eslerı beklıyoruz sanırım yarın dönucez aysenur ılla gel artık dıyor eeeee bızde bugun sonkez alışverış merkezıne gıdıp gezelım dedık

c

iyi akşamlar kızlarrr
geçmişe göz attım herkes iyi allaha şükür

betülcüm kayınvaliden ameliyat olmuş geçmiş
olsun acil şifalarr

zehracım emirede geçmiş olsunn
şimdi nasıl olduu

bizim pc çok ağır bu aralar yine
ne oldu anlamadım

hepinize öpücüklerr
fazla takılamıyorum
iş güç bitmiyor birtürlüü

günaydın canlarım
zehram,sevilim ekinim ve sibelcim sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için.halen yoğun bakımda ama çıkacak inşallah bugün.ameliyatı iyi geçmiş henüz göremedik kendisini ama drlar iyi diyorlaar.kadisim yelizim elifim ve nimetim sağolun kızlar aradığınız için.
ablam yarın gidiyor ben bugün izne çıkıyorum 1 hafta evdeyim.
güzel bir gün diliyorum hepimize..

Son düzenleme:
günaydın demeden daldım topiğe betüşün mesajını görüncee
günaydın kızlarr
nasılsınız bakalım kuzular nasıl keyifler nasıl
sevilim uğramış ama yakalayamadık denk gelmedi bi türlüü
ekinimin de pc yavaşmış bizimde ölee sürekli bi geliyoo bi gidiyo nett

hayırlı cumalar kızlar..
herkezin iyi olmasına sevindim..
betülcüm k.walidene geçmiş olsun.. acil şifalar diliyorum..

kızlar bu günlerde canım çok sıkkın...
sizi arada takip ediyorum ama canım yazmak dahi istemiyor...
bundan sonrada pek giremem sanırım..
ama yinede kendimi unutturmam..dualarınızı eksik etmeyin canlar..
durumumu size şöyle özetliyeyim..
görümcem eşinden ayrılıyor.. tabi kızıyla birlikte baba evi olarak bize yerleşti.. 75 kare evde 6 kişi olduk..
eşim istediğim büyük evi alalım oraya geçelim diyor.. şimdide ben istemiyorum.. ev üstüne ev olurmu kızlar.. aynı evde hem k.walide, hem görümce kabus gibi..
aslında görümcemi çok sreviyorum görümcem değil ablam diyorum hep. ama aynı evde yaşamak başka olur.. ayrılmasınada seviniyorum.. eşi hiç ona layık bir insan değildi.. ama bir yandanda benim hayatım altüst olacak.. anlıycanız 2 ucu b..kk lu değnek.dua edin kızlar.. hakkımızda en hayırlı neyse o olur inş.

zeynepcim çok üzüldüm cnm yaa
dediğin gibi ev üstüne ev olmaz cnmmm
rabbim bi çıkış kapısı gösterir inşallah cnm yaa
peki eşinle sen ayrı eve çıksanız görümcen annesiyle o evde oturmaya devam etse olmaz mı acaba? ne biliyim aklıma başaka fikir de gelmiyo(

Selam kızlar Herkese hayırlı cumalar.

Biz iyiyiz şükürler olsun kuzucumda çok iyi :)

Zeynepcim Durum biraz karışık k.walidenin üstüne birde görümce eklenmiş, her ne kadar sewsende aynı ewde yaşamak zordur. Allah yardımcınız olsun du bakalım gün doğmadan neler doğar. Dualarım hayırlısından yana.

Biz iyiyiz şükürler olsun kuzucumda çok iyi :) Ajansdan çağırmışlardı Fotoğraf çekimi için öğlen oraya gidicek, Akşamada Disney in müzikalini izlemeye :)

oo süpermiş planlarınız yelizim ya ajanstan çağırmışlar denomu artist kuzumu.
bizimde kayınvalideyi yoğun bakımdan çıkarmıyorlarmış canımız sıkıldı biraz ciğerlerde sorun var demişler açıklamamışlar ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…